• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

asker yarenlerının dertlerı; aramadı,hbr alamıorm,teli kapalı falan =))
sende son kez bu triplere gırebılırsın bebem :D:D şafak doğan güneş olmuş.. merak edıorm dıyor ..
geliyoooo kuzuuuu geliyooooooo:10::10::10: sevdiceğin geliyoorrrr !!!

ay aççtı teli :D

Birilerinin yarın askeri geliyormuş, hüryaren oluyormuş, artık ayrılıktan yana sıkıntı çekmiyormuş, hep yüzü gülüyormuş, eğlenmeden olur mu? Hobaaaaaaa :52:

37.gif
15.gif
4.gif
32.gif

işte budurrrrr =)))))) :52:
yalnız varyaaa sen bu bayram tam bayram yaşayacaksın heee.. =)) çifte bayram walla :))[/QUOTE)

bayram şekerimmmm geliyoo.telefondaydım canım yaa şimdi kapadım :):) ne bayram yaşıyıcam hemde

en güzel yarenler su gibi akıp geçsin zaman sizede HEMENCECİK GÜNEŞ DOĞSUN bambaşkaymış tadı :) mutlululuğun tarifi yok vallah 5 gün daha deseler artık dayanamazdım yetti gitti ve bittti :D

:8::21::62::66::64::118::118::124::119::62::66:

Böylee bayrama can kurban... Bir daha gelmez böylesi... Kıymetini bil, sevgi pıtırcığı mutluluk abidesi olun e mi? :9:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn :) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıymetini bilmemmi varya en özeli ennnn güzeli bayramların bayramı olcak bana :):) :24::52::46::48::74::92::103::111::115::118::119::123:

en güzel yarenler su gibi akıp geçsin zaman sizede HEMENCECİK GÜNEŞ DOĞSUN bambaşkaymış tadı :) mutlululuğun tarifi yok vallah 5 gün daha deseler artık dayanamazdım yetti gitti ve bittti :D

amiiiiiinnnnnnnnn bebeğimm amin =)))
15 ay geçti ama bu gece geçmio sanki dmi =))))

mutluluğuma mutlululuk katıyosunuz teşekkür ederim :):) sizeee... son gecenizde bende burda olcammm :):):):)

snn mutluluğun bizede mutluluk oluyor walla canım.. insan umutlanıyor böyle biten şafakları görünce..
bizim o şafak doğan güneş gecemz gelsınde inş toplaşırız yıne.. şöyleeee bi geriye bakıp hey gidi gunler heeeeeeeeeyyyy demek ıstıyorum =)

Back
X