• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

Tamamdır....

Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers sitesine gir canım, oradan Wedding sekmesine gel, sağ taraftaki full size ticker ın next sekmesine tıkla, sol taraftaki fonlardan birini seç, sonra sağ taraftaki next sekmesine tıkla, ardından sol taraftaki çiftlerden birini seç :))) yine next sekmesine tıkla, solda event date diye bir sekme çıkacak oraya askerinin geleceği gün ay yıl ne ise onu gir, Optional text to display above the ticker: boşluğuna tickerin yukarınıa yazmak istediğin bir şeyi yaz, ama türkçe karakter kullanma, until our Wedding day diye yazılan bölümü de sil oraya da kavuştuğunuzu belirten bir söz yaz.... altta fonun hangi renk olmasını istiyorsan bir renk seç ve yine next sekmesine tıkla, ve en önemli bölüm aşağıda çıkan url lerden http://dwdf.daisypath.com/gnBmp3.png bu şekilde olanı kopyala, profilindeki çizelge ekle bölümüne yapıştır kaydet, çizelgen hazır... Daha detaylı anlatamazdım herhalde :9:

Son düzenleme:
canım benım yaaa walla hiç üşenmeden en ince ayrıntısına kdr yazmıssın kuzum yaa.. cok ama cooooook tskkr ederm :))) :16::54:

canım benım yaaa walla hiç üşenmeden en ince ayrıntısına kdr yazmıssın kuzum yaa.. cok ama cooooook tskkr ederm :))) :16::54:

Rica ederim ne demek, detaylı yazmayınca anlaşılmıyor çünkü, tecrübeyle sabit, on sefer uğraşacağıma adam akıllı bir sefer uğraşayım dedim, öğretmen mantığı :52:

Hadi hayırlı olsun tickerin, orada "Today is the day" yazan günleri de görmen dileğimle :9:

Rica ederim ne demek, detaylı yazmayınca anlaşılmıyor çünkü, tecrübeyle sabit, on sefer uğraşacağıma adam akıllı bir sefer uğraşayım dedim, öğretmen mantığı :52:

Hadi hayırlı olsun tickerin, orada "Today is the day" yazan günleri de görmen dileğimle :9:

amiiiiiinnnnn hocam cümlemizin inşallah :) o gn bi gelsinde çikolata dagıtcam herkese :52: :52::52:

Aahahaha ben de isterem... Benimki sütlü olsun :63: Şey bir de yanında kahve de ısmarlan mı :17:

ohooo sende ne masraflı cıktın kız :52::53:
hehehe şaka bi yana walla o gün cüzdanımı alıp kaçsalar hırsıza el sallarım herhalde :52: okdr mutlu olurum bişey görmez gözüm.
hem burda okdr çilemi çekıonuz dert ortaklıgı yapıosunuz bana. istgnz çikolata ve kahve olsun be cnm =) feda olsun hepınıze:7::7::7::56::56::68::68::125::125::125::126::126:

ohooo sende ne masraflı cıktın kız :52::53:
hehehe şaka bi yana walla o gün cüzdanımı alıp kaçsalar hırsıza el sallarım herhalde :52: okdr mutlu olurum bişey görmez gözüm.
hem burda okdr çilemi çekıonuz dert ortaklıgı yapıosunuz bana. istgnz çikolata ve kahve olsun be cnm =) feda olsun hepınıze:7::7::7::56::56::68::68::125::125::125::126::126:

:17::17::17::17::17::17::17:

Teşekkür ederim tatlım :54: Ahahaha :1: Ben de eşim geldiği gün hiç bir kötü habere yer vermem hayatımda her şeyin mükemmel olmasını istiyorum :16:

o "tecrübeyle sabit" kısmı ben oluyorum sanırım :9::9:

Ben senin kalbinde hayat buldum

Sen alınyazım ilkbaharımsın

Yokluğun sanki kıyamet gibi

Sevgilim sen benim can damarımsın..!

ŞAFAK:365!

Kavuşmamıza tam tamına 1 sene kaldıı sevgilim..
Seneye bu günlerde kollarımda olucaksın.. :38:
Daha çok var biliyorumm ama geçicek birtanem geçicek..
Biz seninle neleri atlatmadıkki bu günleride atlatıcaz elbet..
Dayannn Sevdiğim Dayan Bitecek bu imtihan..!

Bitecek canım bitecek böyle ümitsiz olmaa askerlerimiz zaten ümitsizz onlara ümit vermemizz lazım..

hç ümitli olmk bile istemiorm bugn koywermk istiorm ewde bütün gün pijamayla oturup ağlamk istiorm erkanda aramasın istiorm onuda dha çk üzmiim die ama hpsi imkansz işteyim ağlayamm we erkana destek olmk zorundayım we ne olursa olsun 9ayı onsz geçircm:14:

hç ümitli olmk bile istemiorm bugn koywermk istiorm ewde bütün gün pijamayla oturup ağlamk istiorm erkanda aramasın istiorm onuda dha çk üzmiim die ama hpsi imkansz işteyim ağlayamm we erkana destek olmk zorundayım we ne olursa olsun 9ayı onsz geçircm:14:

İnsan bazı günler öyle oluyor gerçekten tatlım..
Geçicek bu günlerde koy vermee kendinii..
Bir daha ayrılmamk için gitti canım tamamen kavuşmakk içinn gittii..
Dönüzek ve mutlu mesutt hayatınzaa birliktee devam ediceksinizz bunlarıı düşün..

tatlım hiiç merak etme... 460 geçiyor, üzerine 2 yıl geçiyor ve bebeğinin doğmasına haftalar bile kalabiliyor :)

4 yıl önce ben de senin gibiydim... 460 gecer mi diyordum... ama şimdi doğumumuza 2 aydan az kaldı :) sen sabret ve nişanlına destek ol...

ilk günlerde onu özlediğini belirten cümleleri cok sık kullanma... askerliğine alısana kadar en azından... bunu aleni bir şekilde belli edersen askerliği daha da geçmez bir hal alacaktır... memlekette olan tüm yasadığın sıkıntıları da anlatma... orada bire bin katıp kuruyorlar cünkü...

hepinize hayırlı teskereler kızlar şimdiden...

nası ümitszm bugn dha okdr çok warki bitmesine :14:

Tamda dediğin gibiyim CNm :( o kadar çok zor geliyorki bazen.... Gecen gün 1sene kaldı diye sevindim sonra Ddm kendi kendime su hale bak 1sene kaldı die sevinirmi insan :/ bu kdr mı çaresiz kalmışım .. Malesef öyle ... Bzn isyan eiyorum ama sonra düşünüyorum şükrediyorum en azından nefes aldığını biliyorum yaşıyor ve Allah izin verirse gelecek btecek bu günlerde . Varsın böyle zor geçsin günler ama sonra gelsin. Allah sonsuz yokluklarını göstermesin canım buna da şükür

tatlım hiiç merak etme... 460 geçiyor, üzerine 2 yıl geçiyor ve bebeğinin doğmasına haftalar bile kalabiliyor :)

4 yıl önce ben de senin gibiydim... 460 gecer mi diyordum... ama şimdi doğumumuza 2 aydan az kaldı :) sen sabret ve nişanlına destek ol...

ilk günlerde onu özlediğini belirten cümleleri cok sık kullanma... askerliğine alısana kadar en azından... bunu aleni bir şekilde belli edersen askerliği daha da geçmez bir hal alacaktır... memlekette olan tüm yasadığın sıkıntıları da anlatma... orada bire bin katıp kuruyorlar cünkü...

hepinize hayırlı teskereler kızlar şimdiden...

ayy cnm bnm ne güzel yazmışsın yaa =))) nasıl mutlu oldum anlatamam :16: bu zor gunlerı atlatıp sevdgıne kavusup evlenen kişileri gördukce umudum tazelenıyor gercekten =) Allah inşallah bizlere bu gunlerı görmeyı nasip eder. bunca sabrın,bekleyişin sonu mutluluk olur inş.
bu gunlerı atlatmak,evlenmek ve doguma 2 aydan az bi süre kalması ... =) rüya gbi gelıyor insana:16::16:
Allah mutlulugunuzu daim etsın cnm.. :nazar::nazar::nazar::nazar: bebeğini kucagına almayı nasip etsin inş.
oğlunmu oluyor,kızınmı cnm? :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X