• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

ayy cnm bnm ne güzel yazmışsın yaa =))) nasıl mutlu oldum anlatamam :16: bu zor gunlerı atlatıp sevdgıne kavusup evlenen kişileri gördukce umudum tazelenıyor gercekten =) Allah inşallah bizlere bu gunlerı görmeyı nasip eder. bunca sabrın,bekleyişin sonu mutluluk olur inş.
bu gunlerı atlatmak,evlenmek ve doguma 2 aydan az bi süre kalması ... =) rüya gbi gelıyor insana:16::16:
Allah mutlulugunuzu daim etsın cnm.. :nazar::nazar::nazar::nazar: bebeğini kucagına almayı nasip etsin inş.
oğlunmu oluyor,kızınmı cnm? :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin canım saolasın dediğim gibi darısı senin ve tüm sevenlerin basına inşaAllah...

Rabbim nasip eylerse kızımız olacak inşaAllah... ilaydamız geliyor :1: darısı sizlerin de basına :1: :emir_bebek:

Korkuyorum tükenmekten,
Tükenipte bitmekten…
Harcıyorum saatleri, sensiz geceleri
Korkuyorum sensizlikten
Sensizliğin sesinden (!)

En karanlık gecemde sen doğarsın
Sen benim büyük sevdam diğer yarımsın
Adın dilimdeki en güzel söz
Başkam yok benim
Başkam yok inan son göz ağrımsın
Sen içimde rüzgarlar estiren her bekleyişimin tek adresi
Sen yüreğimin aşklı sesi
Ayrılırken bu dünyadan yanımda sen olacaksın

[video=youtube;cOxlmgm4ac8]http://www.youtube.com/watch?v=cOxlmgm4ac8[/video]

ölürüüümmmm sanaaaaaa :16::16::16::16:

SEN BENİM EN KIYMETLİMSİN :nazar:
EN GÜZEL VAZGEÇİLMEZİMSİN
SEN BENİM EN KIYMETLİMSİN
SEVMEKLE BİTMEYENİMSİN
SEN BENİM HAKİKATLİMSİN
EN DERİN EN İÇİMDESİN
SEN BENİM EN GÜZEL DERDİMSİN
:16::16::16:

kalbim parçalanıyor sanki.. içimin canımın yandıgını hissedıyorum resmen. resmıne bıle bakamaz oldum artık. dayanamıyorum sensızlıge.. gttiğinden beri yastgma kıyafetlerıme hepsıne senın parfumunden sıkıyorum..her yer sen kokuyor da bı sen yoksun yanımda..
asabi bi insan oldum.mutlu ınsanları kaldıramaz oldum.. bencıl oldum, kıskanır oldum her tebessumu :/
1 ekim yaklaşıyor sevgılım.. 8.senemız bıtıyor 9.senemıze gırıyoruz =)) amaa ılk defa sen yanımda olmayacaksın :(( dogum gunumdede olamadıgın gibi.. alışkın degılım kı ben sensızlıge. nıye bana bu agır yuku verdıler..
isyan edıyorum belkii. snra dıyorum şükürler olsun ki sesını duyabılıyorum.
ama iştee alışamadm be Gururum :5: alışamıyorumm :(((((((((

________________________ ŞAFAK 338 ________________________

( BİTSİN ARTIIIKKKKKKKK ) !!!!!!!!!!!!!

Yine aşkımın sesiyle uyandim.. :)) oleeeeeyyyyy =)) çok seviyorum onuuu çok çok çooooooooookkkk !!!!!! :16:

Back
X