• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

Benim sevgilim de 8 gün önce teslim oldu 8 günde bile geri donup bakınca vay be diyorum,psikolojim bozuldu heralde:D nasıl gececek bu 460 gün.Burdur'da olan var mı kızlar,yani askeri orda olan?

hepimzn psikosu bozuldu bzmde 200küsürlerde geçio geçio senn wakitler ama şafak azaldkça dhada geçmesi zor oluo ztn 400ler ağlayarak geçio sürekli hele 300ler nası geçti anlamadm ama 200ler resmen ite kaka geçio ayyy hpimz bi dengesz oldk wala:1:

Benim sevgilim de 8 gün önce teslim oldu 8 günde bile geri donup bakınca vay be diyorum,psikolojim bozuldu heralde:D nasıl gececek bu 460 gün.Burdur'da olan var mı kızlar,yani askeri orda olan?

Tatlmm allah kavustursun .. cok yenıymişti daha.. alışması cok zor oluo ılk zmnlar.. ama snraaa ztn elı mahkum alısıosun.. hayaller umutlar olmasa bidee sevgimiz olmasa inan çekılmez bu melet :)

Dün ilk defa aramadı,arayamamış inanın dün geceyi nasıl gecirdim bilemiyorum,çok zor bişeymiş bu:( eskiden saatlere konuşmak bilez az gelirken şimdi 1 dk bile büyük nimet..

Dün ilk defa aramadı,arayamamış inanın dün geceyi nasıl gecirdim bilemiyorum,çok zor bişeymiş bu:( eskiden saatlere konuşmak bilez az gelirken şimdi 1 dk bile büyük nimet..

Aza kanaat getrmeyı ögretıo ınsana be guzelm.. bz ılk zmnlar 1-2 dk konusurduk bı keresınde 3 dk konustuk dıe sevıncten havalara ucmustum =))) tek bır sanıyenın bıle kıymetını anlıoruz ıste böyle cnm ..

Sana bir şey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş hiç ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen her şeye

:16::16::16::16::16:

Nesi varsa senin inan ki ah bu ömrümün
Satır satır sana ait her hikayesi
Bu aşk ikimize meleklerin hediyesi
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen her şeye

$552147_370425826366054_1466065883_n.webp

:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Bende özledmm ya giremedm ama şmdi arada girebiliym :)

msnde denk gelirz inş bi gün cnm öpldn kib:16:

Back
X