• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

:30:
Özgeeee nerelerdesin :21:

Kuzucumm ozledm siziii :) yaa bnm askerim evrim gecirdi bebeim.. normaldede kiskancti ama asiriiiii kiskanc ve surekli kaybetme korkusu icinde.. Her lafimda bisey ario.. Bi kaynanama gdiom bi gorumceme. Onun haricinde hep evdeyim. İnternete pek giremiom dedigim gbi kiskanclik tavan yapmis durumda. Bnde kavga cikmasin die neredeyse hc grmiorm.. Surekli kafasinda biseyler kuruo cnku :( askerlik pskolojisi ne berbatmis :/
Bideee safak panosu topiginde gordum hala bnm safak listede kayitli ck mtlu oldummm tskkrler kuzucu.. Ayy ozlemisim ne cok konustm :d

haha sırayla yavruş yaaaa:9:
ben de 460 ı gördüm eridim bittim tükendim de düştüm plakaya
allah kolaylık versin su gibi akıp gecsin safaklarımız inşallah:7:

Amin tatlım..
ömrüm boyunca bana sunulan butun sabırları şu askerlık donemınce harcamıs bulunmaktayım :ssz:
alttan ala ala bı hal oluom yahuu..bu nedır arkds..
ama o buraya geleceeeeeekk:55::55: :)))) bu gunlerın acısını cıkarcam :D:47:

O zor günleri bitirdik Allah'a şükür..
7 ağustos 2013 ' de bizim askerlik bitti :)) kavustum sevdigime :) darısı sizlerin başına.. Rabbim hepinize sabır ve kolaylik versin.

Benim yarimde carsamba gitti kutahyaya ve acemiligi 3 aymış. Seninkide hayirli olsun kavusmussun sevdigine ne guzel :)) .. usta birligi nereye dustu kutahyadan sonra?

Benim yarimde carsamba gitti kutahyaya ve acemiligi 3 aymış. Seninkide hayirli olsun kavusmussun sevdigine ne guzel :)) .. usta birligi nereye dustu kutahyadan sonra?

allah kavustursun canim. Kutahyadan ankaraya gtti ama biz kutahyada acemi birliginde cok zorlanmistik kabus gbiydi. İnsallah sizin oyle olmaz.

Insallah oyle olur ya benimkide ankara olur insallah çünkü ben ankarada okuyorum :-) herseyin hayirlisi Allah yardimcimiz olsun :-))

Back
X