• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçersiz sebepten terk eden erkek...

face den resimleri silip ilişki durumunu değiştirmen bence iyi olmuş. Sonucta bu adam sana bitti demiş. Uzatmanın manası var mı? Niye belirsizlik içinde yaşayasın. bittiyse kopsun gitsin.sündürüp yıpratmanın manası yok.
Ayrılış sebebinizi bilemiyorum fakat seni gözden çıkarmış gibi geldi bana. Bahane aradı belkide. Devam etseydi böyle uzaktan uzaga ne kdr sürerdi orası tartışılır ama şuan yapabılcegn tek sey hayatını devam ettirmek. Dönermi dönmezmi diye düşünerek boşuna kendini yiyip bitirme arkadaşım.

face den resimleri silip ilişki durumunu değiştirmen bence iyi olmuş. Sonucta bu adam sana bitti demiş. Uzatmanın manası var mı? Niye belirsizlik içinde yaşayasın. bittiyse kopsun gitsin.sündürüp yıpratmanın manası yok.
Ayrılış sebebinizi bilemiyorum fakat seni gözden çıkarmış gibi geldi bana. Bahane aradı belkide. Devam etseydi böyle uzaktan uzaga ne kdr sürerdi orası tartışılır ama şuan yapabılcegn tek sey hayatını devam ettirmek. Dönermi dönmezmi diye düşünerek boşuna kendini yiyip bitirme arkadaşım.

Haklısın canım ama daha on gün oldu. İnsan düşünmeden edemiyor. Yaptığı hatanın farkına varıp pişman olduğunu görmek istiyorum. Çok üzdü beni çünkü. Bu yüzden döner mi pişman olur mu soruları kafamda dolanıyor:(

Erkeklerin genel huyu. Bilemiyorum ne olur doner donmez ama benim hissiyatim ve hayat tecrubem donmez diyor. Kac yil olmus uzaktan uzaga; insanin gozu ya da gonlu baskasina kayabilir. Bu sadece erkek icin degil kadinlar da ilgi azliginda ya da uzaklik aninda baskalarindan hoslanabilir. Dogal ama malesef uzucu bir olay. Kendi yolunuza devam edin derim ben. Hayat kisa kimse icin uzulmeye degmeyecegini uzerinden zaman gecince kendiniz de goreceksiniz. Bu dunyada hic kimse insanin kendisinden daha degerli degildir.

Erkeklerin genel huyu. Bilemiyorum ne olur doner donmez ama benim hissiyatim ve hayat tecrubem donmez diyor. Kac yil olmus uzaktan uzaga; insanin gozu ya da gonlu baskasina kayabilir. Bu sadece erkek icin degil kadinlar da ilgi azliginda ya da uzaklik aninda baskalarindan hoslanabilir. Dogal ama malesef uzucu bir olay. Kendi yolunuza devam edin derim ben. Hayat kisa kimse icin uzulmeye degmeyecegini uzerinden zaman gecince kendiniz de goreceksiniz. Bu dunyada hic kimse insanin kendisinden daha degerli degildir.

Canım sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş. Kaç yıl olmuş uzaktan uzağa dedin ya. Biz daha uzak kalalı 2ay olmadı bile.temmuzda döndü evine o.
Ama dediklerinde çok haklısın,ne biliyim işte. Güçlü hissettiğim zamanlarda ben de sen gibi düşünüyorum ve toparlanıyorum sonra bişi oluyor kendimi yatakta orda burda ağlarken buluyorum.çok yıpratıyor insanı. Pek çok yerde okudum bitme sebebi çok saçma ise er geç pişman olur döner diyor herkes. Ama benim durumumda mesafe işin içine girince tabi aynı şey değil :/

pişman olsaydı eğer 1 hafta içinde anlamazmıydı hatasını istersen biraz daha mühlet ver hem kendine hem ona ama fazla önemsememeye çalış yoksa kendine yaparsın.

Tatlim, en dogrusunu yapmissin tebrikler.hepimiz zaman zaman boyle inatlasiriz sevdigimizle ancak bu raddeye gelipte hala sana iyi yapmissin, bilmem ne diyorsa, arkana bakmana bile gerek yok.sana bunlari 7 yillik iliskisini bir kerede bitirmis biri olarak yaziyorum.yasadiklarimiz benzerdi ve bende hep verici taraftim.hep ben ozur diledim, hep ben gonul aldim.sonucta elime hic birsey gecmedi olan bana oldu.
Nitekim,simdi dusununce cok dogru bir karar verdigimi goruyorum, gecen zamanin verdigi aliskanlik ve yalniz kalma korkuysa kararimdan donseydim, su an onunla evli olacaktim ve cook mutsuz olacaktim.
Sunu da unutma, nasil kirilan tabagi yapistirdiginda kirik izleri belli olursa, ayrilip barismak, sonra yine ayrilmak yine barismak hep izler birakacak.bu sefer kaybetme korkusuyla daha cok taviz vereceksin.ve belli ki sevgilinin seni kaybetme korkusu yok, olsaydi etekleri tutusurdu.
Artik onune bak, bu iliskin sana tecrube olsun.anlayis baska bir sey, taviz bambaska.bir kere taviz verdin mi hep vermek durumunda kalirsin ve uzulen yine sen olursun.

Bencede en doğrusu. Sınava hazırlanıcak olabilir farklı bir şehirdede okuyacak olabilir ama bundan korkması değil daha çok sana bağlanıp kaybetmemek için daha yakın davranması lazım. hem daha bu ilk ayrılık. daha belki bunun askerliği olucak memurluğu olucak bilmem nesi olucak. erkekler sandığın kadar derin düşünmüyolar emin ol yüzeyseller hep. yani bitti diyosa ve okadar cok diretiyosa altında bişey arama bitmiştir. face işini sana bırakması da bence tamamen vicdanını rahatlatmak için yada ilerde tekrar seni ararsa sana "sen sildin ilişkimizi" zart zurt diyebilmek içindir. bırak arkadasım herkese diyorum bırakın. erkek dediğin kadının peşinde olmalı ya. klişe gelebilir ama arkadas bu böyle olmalı hep böyle olmadığı için sorun yaşıyoruz. tepkisiz kal hiç arama hiçbişey yazma artık ayrıldınız sonucta. eğer birgün sana dönerse de yaptıklarının hepsini soğukkanlılıkla hesabını sor. eğer hala istiyorsan ve değiştigine inanıyorsan(ki ben hiç inanmam) o zaman tekrar düşün fakat hemen kabul etme.. başımıza ne geliyosa bu verici iyi niyetli yanımızdan geliyo.

pişman olsaydı eğer 1 hafta içinde anlamazmıydı hatasını istersen biraz daha mühlet ver hem kendine hem ona ama fazla önemsememeye çalış yoksa kendine yaparsın.
haklısın canım umudumu kırmaya çalışıyorum ama biraz daha kendi içimde süre veriyorum.

Tatlim, en dogrusunu yapmissin tebrikler.hepimiz zaman zaman boyle inatlasiriz sevdigimizle ancak bu raddeye gelipte hala sana iyi yapmissin, bilmem ne diyorsa, arkana bakmana bile gerek yok.sana bunlari 7 yillik iliskisini bir kerede bitirmis biri olarak yaziyorum.yasadiklarimiz benzerdi ve bende hep verici taraftim.hep ben ozur diledim, hep ben gonul aldim.sonucta elime hic birsey gecmedi olan bana oldu.
Nitekim,simdi dusununce cok dogru bir karar verdigimi goruyorum, gecen zamanin verdigi aliskanlik ve yalniz kalma korkuysa kararimdan donseydim, su an onunla evli olacaktim ve cook mutsuz olacaktim.
Sunu da unutma, nasil kirilan tabagi yapistirdiginda kirik izleri belli olursa, ayrilip barismak, sonra yine ayrilmak yine barismak hep izler birakacak.bu sefer kaybetme korkusuyla daha cok taviz vereceksin.ve belli ki sevgilinin seni kaybetme korkusu yok, olsaydi etekleri tutusurdu.
Artik onune bak, bu iliskin sana tecrube olsun.anlayis baska bir sey, taviz bambaska.bir kere taviz verdin mi hep vermek durumunda kalirsin ve uzulen yine sen olursun.

canım o kadar doğru diyorsunki. çok teşekkür ederim yorumun için. ama ben de kendi kendime diyorumki kendime geldiö. dönerse eğer ve beni ikna edebilirse (ki çok kolay olmayacak bundan sonra) bundan sonra çok farklı davranacağım. taviz vermeyeceğim ne ona ne de başkası olursa başkaına. çünkü şu iki haftada neler çektiğimi ben bilirim...dediğin gibi önüme bakmaya çalışıyorum. eğer birgün çıkıpta gelirse tavırlarını değiştridiğine, pişman olduğuna beni ikna edecekki ben artık o zaman cesaret edip ona güvenebileyim...

Bencede en doğrusu. Sınava hazırlanıcak olabilir farklı bir şehirdede okuyacak olabilir ama bundan korkması değil daha çok sana bağlanıp kaybetmemek için daha yakın davranması lazım. hem daha bu ilk ayrılık. daha belki bunun askerliği olucak memurluğu olucak bilmem nesi olucak. erkekler sandığın kadar derin düşünmüyolar emin ol yüzeyseller hep. yani bitti diyosa ve okadar cok diretiyosa altında bişey arama bitmiştir. face işini sana bırakması da bence tamamen vicdanını rahatlatmak için yada ilerde tekrar seni ararsa sana "sen sildin ilişkimizi" zart zurt diyebilmek içindir. bırak arkadasım herkese diyorum bırakın. erkek dediğin kadının peşinde olmalı ya. klişe gelebilir ama arkadas bu böyle olmalı hep böyle olmadığı için sorun yaşıyoruz. tepkisiz kal hiç arama hiçbişey yazma artık ayrıldınız sonucta. eğer birgün sana dönerse de yaptıklarının hepsini soğukkanlılıkla hesabını sor. eğer hala istiyorsan ve değiştigine inanıyorsan(ki ben hiç inanmam) o zaman tekrar düşün fakat hemen kabul etme.. başımıza ne geliyosa bu verici iyi niyetli yanımızdan geliyo.

teşekkür ederim tavsiyelerin için öncelikkle canım... çok doğru diyorsunn, senin dediğin hatayı ben en başta yaptım. çok fazla değer verdim önemsedim. tartışma olunca hemen yumuşayıp gönül alan ben oldum. hakkını yemeyim o da çok çekti kahrımı yeri geldi ama şöyle bir baktığımda ilişkiyi onun eline vermişim ki onun tek bir bitti lafıyla darmadağın oldu herşey...

Akıllım, bir süre sonra şifresini değiştrti face in. ben de bunun üstüne ilişki durumumuzu filan kaldırdım filan.işte dün gece bir hafta oldu şifresini değiştireli.hiç umudum yoktu ama eski şifresini denedim ve girebildim. samimi arkadaşıyla konuşmalarını okudum. bu sefer temelli bitti, dönüşü yok. güldüğüme bakma üzüldüm unutmaya çalışıyorum demiş. bir kötü oldum görünce. bir hiç için insan kendine sevdiğine acı çektirir mi. tamam bana kızmıştı bir sebebp yzünden fazlasıyla da yanlış anlamıştı ama sebep olamazdı. yani seven bir insan bu yüzden kolayca bitirmeyi göze alamazdı. ama tabi sevgisi ben kadar değilse ona zor gelmiyor demekki. gerçi erkek arkadaşım biraz çabuk sinirlenen ve hemen evhamlanan biriydi. hatasını anlaması belki çok zamanını alacak. hatıralarımızı hatırladıkca ne kadar basit birşeyden bitrdiğini anlayacak...tabi bu benim ihtimal verdiğim düşüncelerim.bir kaç kez beni aratmış face te. daha dün değil ondan önceki gün de aratmış...tabi ben bunu face inden gördüm.Face ine girerken çok korkarak girdim. göreceklerimden korkuyordum. birisi vardır kesin filan diye düşünüyordum. ama bir yandan da ihtimal vermiyordum.çünkü o kadar kötü biri olduğunu düşünmyordum.bir baktım hep aynı face i. tek değişiklik şu olmuş: biz beraberken çok kızardım küfürlü konuşmalarına arkadaşıyla o da arkadaşını uyarmıştı, kız arkadaşım görüyo oğlum etme küfür burda gibisinden. şimdi yazmışki arkadaşına artık o yok. rahatça konuşabilirsin kasmadan filan gibisinden. bir tek kız ismi filan bile aratmamış face te. en azından şükrettim ihanet gibi birşey yokmuş ortada. bundan sonra olursa onun hayatı tabi sonuçta bitti. ama ben "üzüldüm unutmaya çalışıyorum" lafına takıldım. gerçekten unutabilir mi ki...belki geri döner filan diye düşünmüyor değilim.çünkü ben çoktan unuttu sanmıştım beni mesajlarını görene kadar.belki de kendimi kandırıyorum uff bilmiyorum :(

canım o kadar doğru diyorsunki. çok teşekkür ederim yorumun için. ama ben de kendi kendime diyorumki kendime geldiö. dönerse eğer ve beni ikna edebilirse (ki çok kolay olmayacak bundan sonra) bundan sonra çok farklı davranacağım. taviz vermeyeceğim ne ona ne de başkası olursa başkaına. çünkü şu iki haftada neler çektiğimi ben bilirim...dediğin gibi önüme bakmaya çalışıyorum. eğer birgün çıkıpta gelirse tavırlarını değiştridiğine, pişman olduğuna beni ikna edecekki ben artık o zaman cesaret edip ona güvenebileyim...
Aynen oyle, seni haketmek icin cabalamasi gerek.asla sana tamamen sahip oldugu hissini vermeyeceksin karsindakine.bir kere farkina vardilarmi herseyi hak gorurler.bahsettigim 7 yillik iliskiyi bitirdigimde, karsi tarafindan agzindan cikan tek laf "sen benden ayrilamazsin, beni cok seviyorsun" oldu.ozguvene bakar misin:)
Bu bana ders oldu, su an evliyim.ve evliligimin temelleri daha saglam.umarim sende kisa zamanda mutlulugu bulursun canim.

Aynen oyle, seni haketmek icin cabalamasi gerek.asla sana tamamen sahip oldugu hissini vermeyeceksin karsindakine.bir kere farkina vardilarmi herseyi hak gorurler.bahsettigim 7 yillik iliskiyi bitirdigimde, karsi tarafindan agzindan cikan tek laf "sen benden ayrilamazsin, beni cok seviyorsun" oldu.ozguvene bakar misin:)
Bu bana ders oldu, su an evliyim.ve evliligimin temelleri daha saglam.umarim sende kisa zamanda mutlulugu bulursun canim.

yuh hakikaten özgüven doluymuş. neyse ne geçmiş kurtulmuşsun Allahtan... Allah hep mesut etsin canım, hiç bozmasın mutluluğunuzu. Evlilik için acelem yok, heleki bu tecrübeden sonra önce kendimi eğitmeliyim. zaten yaşım da küçük :confused: 21 im. okul bitecek iş güç ancak... :)

Canım senin yaşadığının aynısı gıbı bır durumu yasadım. kesınlıkle donecek. cok gec degıl zaten . yakında doner . gercekten bu durumdan bunalmıs olabılır her ne olduysa aranızda ayrılık ıcın bahane etmıstır cunku hıc bı sekılde 1 sneelık ılıskı kucuk nednlerle bıtmezkı en buyuk destekcısı sensen. çok ustune gıtmıssın aramalar mesajlar falan bende aynısını yapmıstım ama karsındakı ınsan kesın hukumluyse degıstıremıyorsun anca o ınsan kendını dızgınlıcek ve bı yoluna sokucak herseyı kafasında. ilişki falan kaldırmaması ıkı yolu var ya hala sızden bır umıdı var yada senın ne yapacagını merak ettıgı ıcın. kaldırarak en ıysını yapmıssın evet sıkıntılı olabılır ama hıc bı sekılde senı ıncıtemez senden kaynaklanmayan bır sebeple . tavrını koymussun kaldırarak gerı dondugunde bıraz soguk davran. eger yalnız kalırsa senı ozleyecek ve anlayacaktır yoklugunu. ve ona ne dusunuyorsan soyle artık sen onun ıcın kendını hırpalamayı bırak bırazda o senı nasıl mutlu edebılecegını dusunsun ... :)

Canım senin yaşadığının aynısı gıbı bır durumu yasadım. kesınlıkle donecek. cok gec degıl zaten . yakında doner . gercekten bu durumdan bunalmıs olabılır her ne olduysa aranızda ayrılık ıcın bahane etmıstır cunku hıc bı sekılde 1 sneelık ılıskı kucuk nednlerle bıtmezkı en buyuk destekcısı sensen. çok ustune gıtmıssın aramalar mesajlar falan bende aynısını yapmıstım ama karsındakı ınsan kesın hukumluyse degıstıremıyorsun anca o ınsan kendını dızgınlıcek ve bı yoluna sokucak herseyı kafasında. ilişki falan kaldırmaması ıkı yolu var ya hala sızden bır umıdı var yada senın ne yapacagını merak ettıgı ıcın. kaldırarak en ıysını yapmıssın evet sıkıntılı olabılır ama hıc bı sekılde senı ıncıtemez senden kaynaklanmayan bır sebeple . tavrını koymussun kaldırarak gerı dondugunde bıraz soguk davran. eger yalnız kalırsa senı ozleyecek ve anlayacaktır yoklugunu. ve ona ne dusunuyorsan soyle artık sen onun ıcın kendını hırpalamayı bırak bırazda o senı nasıl mutlu edebılecegını dusunsun ... :)

lukskedi lukskedi canım öncelikle teşekkür ederim... senin ve tüm kk üyelerinin yorumları içimi açıyor güç veriyor bana. ama şöyle bi içime dönüp baktığımda sanki bana dönmeyecekmiş gibi geliyor. yani çok garip bir duygu..mesela senin yorumunu okuyunca bi an için içim öyle rahatlıyorki sonra tekrar umutsuzluğa kapılıyorum. sebeplerini sıralayım istersen. eğer okuduysan önceki yorumlarda. evet face ten kaldırmamıştı.tam bir hafta olmuştu. 1 haftanın sonunda şifrsini değiştrdi sadece. ilişki durumu yerindeydi. ogün şifresini değiştrdiğini anlayınca ben de tak etti canıma. bitsin bu belirsizlik dedim ve son hamleyi ben yaptım. ilişki durmunu ben kaldırdım ve onu faceten ben çıkardım. ona da yazdım sen bitrdiğin için senden bekledim bunu yapmanı ama sen yapmadığın için ben yapıyorum böylesi daha iyi hoşcakal allaha emanet ol dedim. o da " iyi yapmışsın aferin, hoşcakal" dedi. bu...böyle aferin iyi yapmışsın gibi gıcık konuşmayı kavgalarımızda da yapardı şaşırmadım çok ama ne düşündü ne hissetti ben emin değilim. neyse şuan 16 gün oldu ayrılalı. bir kaç gün önce eski şifresini denedim belki tutar diye ve tuttu! meğer eski şifresini kullanmaya devam ediyormuş. benim unuttuğumu düşündü sanırım bilmiyorum... neyse, arkadaşı ile konuşmalarına baktım "ben de üzüldüm ama unutmaya çalışıyorum...soğudum geri dönüşü yok naparsa yapsın" yazmış samimi arkadaşına. soğudum lafı bendeki umudu kıran...
not: bu arada arkadaşına ayrıldığımız ilk günler hiç bahsetmemiş. ta ki ben ilişki durumunu kaldırıncaya kadar....ya tesadüfen unuttu söylemeyi hakikaten ya da tam bitti diyemiyorduki bu da ilişki durumunu kaldırmamasından belliydi. ben kaldırınca da geri adım atamadı ve bitirdi. zaten 1 sene filan uzak mesafeli ilişkimiz olacaktı eğer devam etseydik. zorlamak istemedi. gerçi mesafe gözünü korkuttuysa eğer sevgisinden de şüphe etmek gerekir. siz ne düşünüyorsunuz ? Bissürü ihtimal sıraladım sizin düşünceleriniz çoooooook önemli

sizce soğudum lafını da sinirlendiği için mi diyordur yoksa cidddi olabilir mi ? soğutacak naptım hiiiç bilmiyorum düşünüyorum yok yani.. bitrme sebebi o kadar saçma ki... tamam kendince kızmış olabilir konuşmak istememiş olabilir ama bitrmek.....bilemiyorum.
ben de ilişki durumunu kaldırdım cabası mı oldu dersiniz ? o da dünden razıymış diye mi düşündüki? ama bitti ben yokum artık derken o , ben sayfalarca dil dökmüştüm. bitrmeye meraklı olmadığımı anlamıştır hatta fazla gelmştir egosu şişmiştr. hatta bana sus yazma bana daha fazla bişey onurunu kirletme daha fazla bile dedi. ne salakmışım da dil dökmüşüm...şuanki aklım olsa tek kelime etmezdim bitti mi bitti eyvallah!

sadece iki hafta çok şey öğretti bana çoooooook :KK61:

Canım sadece konunu okudum yorumlara pek bakmadım yani çünkü genel olarak yazılacakları biliyorum nedense insanlar kendi yaşadıklarının hırsını başkalarının ilişkilerinden çıkarmaya çalışıyor sürekli.Her erkek başka bir bayanın afedersin kazık yediği erkeğe benzemek zorunda değil her zaman olmasada istisnalar vardır, bana göre faceden silmekle hata yapmışsın çünkü ben anlattıklarından döneceğini anladım. Sildikten sonra senin mesajına verdiği cevaptan da bu anlaşılıyor. Karadenizli erkekler zordur anlaması, idare etmesi ama kendisi de söylemiş ve sende söylemişsin bir sorun olduğunda senden uzaklaştığını bende öyle yapan biriyim herkesten uzaklaşırım bu ayrılığında kendi özel problemlerinin sana patlaması olduğunu düşünüyorum. Bana göre ilişkiyi o değil de sen faceden ilişkiyi kaldırmakla bitirmişsin. Hayat kısa peşinden koştuğun için pişman olabilirsin belki ama keşke demezsin, onunla sonradan mutlu olduktan sonra -başkalarına göre- gurursuzluk yapmışsın umurunda olur mu? Gurur yapanın eline ne geçmiş ? Herkesin peşinden koş demiyorum ama 1.5 yıllık bir ilişki, seviyorsun ki zaten o ayrılalım dediğinde gurur murur dinlememiş aramışsın kaç kere yani gururluk işin kalmamış ama bu tip insanlar sinirliyken aranmaz olay tazeyken bişey ifade etmez çünkü, isteyerek yapmadıysa sonradan pişman olan tiplerdir ama hiçbirşey yapmazsan da daha fazla sinirlenir. Yani değer verdiğini belli edip üzerinden zaman geçtiğinde arasaydın belki sorun çözülmüştü.

Son yaptığın bilmeden kötü olmuş, daha önce bir uğraşacaksan bu sefer çok daha fazla uğraşman gerekecek tabi kabul edecekse ama ben pek zannetmiyorum. Yinede bir umudun varsa sevdiğinden eminsen ara çabala. Geçmiş olsun canım.

Canım sadece konunu okudum yorumlara pek bakmadım yani çünkü genel olarak yazılacakları biliyorum nedense insanlar kendi yaşadıklarının hırsını başkalarının ilişkilerinden çıkarmaya çalışıyor sürekli.Her erkek başka bir bayanın afedersin kazık yediği erkeğe benzemek zorunda değil her zaman olmasada istisnalar vardır, bana göre faceden silmekle hata yapmışsın çünkü ben anlattıklarından döneceğini anladım. Sildikten sonra senin mesajına verdiği cevaptan da bu anlaşılıyor. Karadenizli erkekler zordur anlaması, idare etmesi ama kendisi de söylemiş ve sende söylemişsin bir sorun olduğunda senden uzaklaştığını bende öyle yapan biriyim herkesten uzaklaşırım bu ayrılığında kendi özel problemlerinin sana patlaması olduğunu düşünüyorum. Bana göre ilişkiyi o değil de sen faceden ilişkiyi kaldırmakla bitirmişsin. Hayat kısa peşinden koştuğun için pişman olabilirsin belki ama keşke demezsin, onunla sonradan mutlu olduktan sonra -başkalarına göre- gurursuzluk yapmışsın umurunda olur mu? Gurur yapanın eline ne geçmiş ? Herkesin peşinden koş demiyorum ama 1.5 yıllık bir ilişki, seviyorsun ki zaten o ayrılalım dediğinde gurur murur dinlememiş aramışsın kaç kere yani gururluk işin kalmamış ama bu tip insanlar sinirliyken aranmaz olay tazeyken bişey ifade etmez çünkü, isteyerek yapmadıysa sonradan pişman olan tiplerdir ama hiçbirşey yapmazsan da daha fazla sinirlenir. Yani değer verdiğini belli edip üzerinden zaman geçtiğinde arasaydın belki sorun çözülmüştü.

Son yaptığın bilmeden kötü olmuş, daha önce bir uğraşacaksan bu sefer çok daha fazla uğraşman gerekecek tabi kabul edecekse ama ben pek zannetmiyorum. Yinede bir umudun varsa sevdiğinden eminsen ara çabala. Geçmiş olsun canım.

:(( içimden bir ses de aynı senin dediklerini diyor canım...ama sonra bitti dediği gün bana dediklerini hatırlıyorum tamam çok kızgın olabilir ama çok netti hatta ben dedimki yapma çok sinrlisin bundan 1 hafta sonra sinirin geçicek ama sen bitrdiğinle kalacaksın düşünmeden hareket etme. 1,5 yıllık ilşkimiz var ,benim sevgim o kadar basit değil filan dedim. o da "ne sevgi verdinki bana sevgimizi abartma çok büyük bişey değildi... bundan sonra ben yokum naparsan yap...sus artık seninle konuşcak bişeyim kalmadı...seni bu konuda asla affetmiycem... flan dedi." şimdi bu lafların üstüne benim face ten herşeyi kaldırmam mı çok zoruna gitcek? sakinleşince düşünmesi gerekmiyor mu bu kıza neler söyledim ben diye. bir faceten kaldırmam onu sevgisini ilişkisinin bitmesine sebep oluyorsa onu caydırıyorsa ne derece sevgisi sağlamdırki diye düşünmeden edemiyorum... ki o gün bitti dediğinde benim telden kız kardeşim hep okumuş yazdıklarını sinirlenmiş. ve ona mesaj atmış kendi telinden. böyle bir sebepten ablamı bizi ne kadar üzdüğünün farkında değilmisin sabahtan beri ablam ağlıyo. kızarsın edersin anlarım da bitrmek ne demek ? o laflar ne demek ? daha fazla yazıp da ablamı üzme artık yeter diye baya kızmış mesajda. o da yine hala ayrılmamıza sebep olan olayda kendisinin haklı olduğunu düşündüğü ve benim çok büyük hata yaptığımı düşündüğünü söylemiş. sen karışma düşünme bunları abicim demiş. yazmıyorum zaten demiş..... benim bu konuşmalardan hiç haberim yok sonradan oldu tabi.
bitş sebebini de bir duysanız gülersinz...duyan aldattım ihanet ettim filn zanneder ama öyle basit bişeyki buna yanıyorum zaten.bu kadar basit şeye sinirlenmesi bile normal değil kaldıki bana bitti dedi:(

axii axii canım benim derdim gurur değil dediğin gibi bi yere kadar gururu kenara bırakabiliriz çünkü 2 aylık 3 aylık bişey değilki bu. ben çok ylvarınca sus yalvarma bana onurunu karalama filan dedi. ben de dedim bunun onurla alakası yok. verdiğin değerle alakası var. gerçekten de öyle düşünüyorum. ama ayrıldıktan itibaren bir hafta sesimi çıkarmadım face te bişey yapmadım. o sakinleşemedi mi o süre zarfında hiç? ettiği sözler hiç mi pişman etmedi onu. ilk 1 hafta yani facete ekliyken whatsap durumunda da "en yakınındaki sevdiğin seni arkadan vurcaksa kime güveneceksin daha?" yazmış. hey allahım kızlar emin olun arkadan vurmalık hiç bişey yapmadım duysanız gülersiniz vallahi gülersiniz. kime kendini ispat etmeye çalışıyor anlamıyorumki

ay çok konuştum biliyorum ama bir de şöyle birşey var. benim faceten kaldırdığım gün ben daha faceten kaldırmadan önce o kendi fb şifresini değiştrmişti. normalde şifreler birbirimizdeydi. madem sadace zamana ihtiyacı vardı neden o şifreyi değiştrmeye başladı...ben faceten kaldırdığım gün arkadaşına bitti dönüşü yok. soğudum ondan naparsa yapsın yazmış...ben bunları yeni şifresini öğrenince okuyabildim tabi.... bunlar da kurcalıyor kafamı.

bu arada çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için canım. axii axii

Son düzenleme:
Tatlım bende aynısını yaşadım demiştim ya şuan tekrar birlikteyiz yanı ben aynı hataları yaptım mesela bızım ıcın kucuk olan onlar ıcın buyuk bısey olabılır. Ama sevıyosa kesın doner. en yakın arkadasıyla konusuyo dedın belkı o sıfreyı bıldıgını bılerek yazdı ama dusunuyorumda elıne ne gececek senı uzmekten baska. belkı mesafeler yzuundn kafası karısmıs olabılır. ama 1 seneyı sılıp atmakta hıc mantıklı degıl. beklemekten baska bı sansın yok sanırım. nedense bız ne zman onları beklemedgımızde gelırler gercı. erkek arkadasının soyledıklerıne bakılırsa onu bıktıracak bısey yaptın hanı soguması ıcın ne olmus olabılır ıyıce dusundunmu. bıde demıs onurunu kırletme falan . hıc alakası yok. erkekler duygularını bellı etmez ama bız kadınız. acımızı da askımızıda hıssetıre hısstıre gostere gostere yasıyoruz. sana tek tavsıyem onu dusundurmıcek bıseyler yap . aklından cıkart bıraz dusunme yanı cunku kendın hırpalanıcaksın acaba donermı dıye her an. ınan bana bı gun gelıp yazıcak. bak bundan sonrası benle alakalı ornek verıcem dınlemek ıstemezsen okuma tatlım. bende kucuk bısey yapmıstım hanı dedım affeder onemlı degıl son nokta oldu o yanı ve ayrıldık bende yalvardm uzun uzun mesajlar cevap bıle vermedı bana. sonra engelledım ben onu . cunku sınırıme dokundu. ve gecesıne pısman olup yazmıs senı sevyorum gerı don falan. sonradan orenıyorum tabı. 20 gun sonra tekrar geldı yazdı bana. ve yıne beraberız konusarak hallettık herseyıde. hayırlısı dıceksınn tatlım yanı o yuzden sogudum falan yazması net bıseyı gostermez. bence yazıcaktır ama sen yazıcak dıye bekleme kendını odaklama yeter

Back
X