Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
face den resimleri silip ilişki durumunu değiştirmen bence iyi olmuş. Sonucta bu adam sana bitti demiş. Uzatmanın manası var mı? Niye belirsizlik içinde yaşayasın. bittiyse kopsun gitsin.sündürüp yıpratmanın manası yok.
Ayrılış sebebinizi bilemiyorum fakat seni gözden çıkarmış gibi geldi bana. Bahane aradı belkide. Devam etseydi böyle uzaktan uzaga ne kdr sürerdi orası tartışılır ama şuan yapabılcegn tek sey hayatını devam ettirmek. Dönermi dönmezmi diye düşünerek boşuna kendini yiyip bitirme arkadaşım.
Erkeklerin genel huyu. Bilemiyorum ne olur doner donmez ama benim hissiyatim ve hayat tecrubem donmez diyor. Kac yil olmus uzaktan uzaga; insanin gozu ya da gonlu baskasina kayabilir. Bu sadece erkek icin degil kadinlar da ilgi azliginda ya da uzaklik aninda baskalarindan hoslanabilir. Dogal ama malesef uzucu bir olay. Kendi yolunuza devam edin derim ben. Hayat kisa kimse icin uzulmeye degmeyecegini uzerinden zaman gecince kendiniz de goreceksiniz. Bu dunyada hic kimse insanin kendisinden daha degerli degildir.
haklısın canım umudumu kırmaya çalışıyorum ama biraz daha kendi içimde süre veriyorum.pişman olsaydı eğer 1 hafta içinde anlamazmıydı hatasını istersen biraz daha mühlet ver hem kendine hem ona ama fazla önemsememeye çalış yoksa kendine yaparsın.
Tatlim, en dogrusunu yapmissin tebrikler.hepimiz zaman zaman boyle inatlasiriz sevdigimizle ancak bu raddeye gelipte hala sana iyi yapmissin, bilmem ne diyorsa, arkana bakmana bile gerek yok.sana bunlari 7 yillik iliskisini bir kerede bitirmis biri olarak yaziyorum.yasadiklarimiz benzerdi ve bende hep verici taraftim.hep ben ozur diledim, hep ben gonul aldim.sonucta elime hic birsey gecmedi olan bana oldu.
Nitekim,simdi dusununce cok dogru bir karar verdigimi goruyorum, gecen zamanin verdigi aliskanlik ve yalniz kalma korkuysa kararimdan donseydim, su an onunla evli olacaktim ve cook mutsuz olacaktim.
Sunu da unutma, nasil kirilan tabagi yapistirdiginda kirik izleri belli olursa, ayrilip barismak, sonra yine ayrilmak yine barismak hep izler birakacak.bu sefer kaybetme korkusuyla daha cok taviz vereceksin.ve belli ki sevgilinin seni kaybetme korkusu yok, olsaydi etekleri tutusurdu.
Artik onune bak, bu iliskin sana tecrube olsun.anlayis baska bir sey, taviz bambaska.bir kere taviz verdin mi hep vermek durumunda kalirsin ve uzulen yine sen olursun.
Bencede en doğrusu. Sınava hazırlanıcak olabilir farklı bir şehirdede okuyacak olabilir ama bundan korkması değil daha çok sana bağlanıp kaybetmemek için daha yakın davranması lazım. hem daha bu ilk ayrılık. daha belki bunun askerliği olucak memurluğu olucak bilmem nesi olucak. erkekler sandığın kadar derin düşünmüyolar emin ol yüzeyseller hep. yani bitti diyosa ve okadar cok diretiyosa altında bişey arama bitmiştir. face işini sana bırakması da bence tamamen vicdanını rahatlatmak için yada ilerde tekrar seni ararsa sana "sen sildin ilişkimizi" zart zurt diyebilmek içindir. bırak arkadasım herkese diyorum bırakın. erkek dediğin kadının peşinde olmalı ya. klişe gelebilir ama arkadas bu böyle olmalı hep böyle olmadığı için sorun yaşıyoruz. tepkisiz kal hiç arama hiçbişey yazma artık ayrıldınız sonucta. eğer birgün sana dönerse de yaptıklarının hepsini soğukkanlılıkla hesabını sor. eğer hala istiyorsan ve değiştigine inanıyorsan(ki ben hiç inanmam) o zaman tekrar düşün fakat hemen kabul etme.. başımıza ne geliyosa bu verici iyi niyetli yanımızdan geliyo.
Aynen oyle, seni haketmek icin cabalamasi gerek.asla sana tamamen sahip oldugu hissini vermeyeceksin karsindakine.bir kere farkina vardilarmi herseyi hak gorurler.bahsettigim 7 yillik iliskiyi bitirdigimde, karsi tarafindan agzindan cikan tek laf "sen benden ayrilamazsin, beni cok seviyorsun" oldu.ozguvene bakar misin:)canım o kadar doğru diyorsunki. çok teşekkür ederim yorumun için. ama ben de kendi kendime diyorumki kendime geldiö. dönerse eğer ve beni ikna edebilirse (ki çok kolay olmayacak bundan sonra) bundan sonra çok farklı davranacağım. taviz vermeyeceğim ne ona ne de başkası olursa başkaına. çünkü şu iki haftada neler çektiğimi ben bilirim...dediğin gibi önüme bakmaya çalışıyorum. eğer birgün çıkıpta gelirse tavırlarını değiştridiğine, pişman olduğuna beni ikna edecekki ben artık o zaman cesaret edip ona güvenebileyim...
Aynen oyle, seni haketmek icin cabalamasi gerek.asla sana tamamen sahip oldugu hissini vermeyeceksin karsindakine.bir kere farkina vardilarmi herseyi hak gorurler.bahsettigim 7 yillik iliskiyi bitirdigimde, karsi tarafindan agzindan cikan tek laf "sen benden ayrilamazsin, beni cok seviyorsun" oldu.ozguvene bakar misin:)
Bu bana ders oldu, su an evliyim.ve evliligimin temelleri daha saglam.umarim sende kisa zamanda mutlulugu bulursun canim.
Canım senin yaşadığının aynısı gıbı bır durumu yasadım. kesınlıkle donecek. cok gec degıl zaten . yakında doner . gercekten bu durumdan bunalmıs olabılır her ne olduysa aranızda ayrılık ıcın bahane etmıstır cunku hıc bı sekılde 1 sneelık ılıskı kucuk nednlerle bıtmezkı en buyuk destekcısı sensen. çok ustune gıtmıssın aramalar mesajlar falan bende aynısını yapmıstım ama karsındakı ınsan kesın hukumluyse degıstıremıyorsun anca o ınsan kendını dızgınlıcek ve bı yoluna sokucak herseyı kafasında. ilişki falan kaldırmaması ıkı yolu var ya hala sızden bır umıdı var yada senın ne yapacagını merak ettıgı ıcın. kaldırarak en ıysını yapmıssın evet sıkıntılı olabılır ama hıc bı sekılde senı ıncıtemez senden kaynaklanmayan bır sebeple . tavrını koymussun kaldırarak gerı dondugunde bıraz soguk davran. eger yalnız kalırsa senı ozleyecek ve anlayacaktır yoklugunu. ve ona ne dusunuyorsan soyle artık sen onun ıcın kendını hırpalamayı bırak bırazda o senı nasıl mutlu edebılecegını dusunsun ... :)
Canım sadece konunu okudum yorumlara pek bakmadım yani çünkü genel olarak yazılacakları biliyorum nedense insanlar kendi yaşadıklarının hırsını başkalarının ilişkilerinden çıkarmaya çalışıyor sürekli.Her erkek başka bir bayanın afedersin kazık yediği erkeğe benzemek zorunda değil her zaman olmasada istisnalar vardır, bana göre faceden silmekle hata yapmışsın çünkü ben anlattıklarından döneceğini anladım. Sildikten sonra senin mesajına verdiği cevaptan da bu anlaşılıyor. Karadenizli erkekler zordur anlaması, idare etmesi ama kendisi de söylemiş ve sende söylemişsin bir sorun olduğunda senden uzaklaştığını bende öyle yapan biriyim herkesten uzaklaşırım bu ayrılığında kendi özel problemlerinin sana patlaması olduğunu düşünüyorum. Bana göre ilişkiyi o değil de sen faceden ilişkiyi kaldırmakla bitirmişsin. Hayat kısa peşinden koştuğun için pişman olabilirsin belki ama keşke demezsin, onunla sonradan mutlu olduktan sonra -başkalarına göre- gurursuzluk yapmışsın umurunda olur mu? Gurur yapanın eline ne geçmiş ? Herkesin peşinden koş demiyorum ama 1.5 yıllık bir ilişki, seviyorsun ki zaten o ayrılalım dediğinde gurur murur dinlememiş aramışsın kaç kere yani gururluk işin kalmamış ama bu tip insanlar sinirliyken aranmaz olay tazeyken bişey ifade etmez çünkü, isteyerek yapmadıysa sonradan pişman olan tiplerdir ama hiçbirşey yapmazsan da daha fazla sinirlenir. Yani değer verdiğini belli edip üzerinden zaman geçtiğinde arasaydın belki sorun çözülmüştü.
Son yaptığın bilmeden kötü olmuş, daha önce bir uğraşacaksan bu sefer çok daha fazla uğraşman gerekecek tabi kabul edecekse ama ben pek zannetmiyorum. Yinede bir umudun varsa sevdiğinden eminsen ara çabala. Geçmiş olsun canım.