Tatlım bende aynısını yaşadım demiştim ya şuan tekrar birlikteyiz yanı ben aynı hataları yaptım mesela bızım ıcın kucuk olan onlar ıcın buyuk bısey olabılır. Ama sevıyosa kesın doner. en yakın arkadasıyla konusuyo dedın belkı o sıfreyı bıldıgını bılerek yazdı ama dusunuyorumda elıne ne gececek senı uzmekten baska. belkı mesafeler yzuundn kafası karısmıs olabılır. ama 1 seneyı sılıp atmakta hıc mantıklı degıl. beklemekten baska bı sansın yok sanırım. nedense bız ne zman onları beklemedgımızde gelırler gercı. erkek arkadasının soyledıklerıne bakılırsa onu bıktıracak bısey yaptın hanı soguması ıcın ne olmus olabılır ıyıce dusundunmu. bıde demıs onurunu kırletme falan . hıc alakası yok. erkekler duygularını bellı etmez ama bız kadınız. acımızı da askımızıda hıssetıre hısstıre gostere gostere yasıyoruz. sana tek tavsıyem onu dusundurmıcek bıseyler yap . aklından cıkart bıraz dusunme yanı cunku kendın hırpalanıcaksın acaba donermı dıye her an. ınan bana bı gun gelıp yazıcak. bak bundan sonrası benle alakalı ornek verıcem dınlemek ıstemezsen okuma tatlım. bende kucuk bısey yapmıstım hanı dedım affeder onemlı degıl son nokta oldu o yanı ve ayrıldık bende yalvardm uzun uzun mesajlar cevap bıle vermedı bana. sonra engelledım ben onu . cunku sınırıme dokundu. ve gecesıne pısman olup yazmıs senı sevyorum gerı don falan. sonradan orenıyorum tabı. 20 gun sonra tekrar geldı yazdı bana. ve yıne beraberız konusarak hallettık herseyıde. hayırlısı dıceksınn tatlım yanı o yuzden sogudum falan yazması net bıseyı gostermez. bence yazıcaktır ama sen yazıcak dıye bekleme kendını odaklama yeter
olur mu öyle şey canım okurum tabi hepsini okudum da zaten :) dedğin gibi acaba dedim bilerek mi eski şifreyi yaptı ama sanmıyorum ya. unuttuğumu düşünmüştür heralde.. daha önce böyle bişey yaşamamıştım ama ben de bu forumdaki olkuduklarımdan biliyorum tam unutmaya başladığın anda dönüyorlarmış. hissediyorlar sanki mübarek

tavsiyelerinde haklısın canım zaten çok dua ediyorum son zamanalrda içim biraz daha ferah gibi. ilk günlerdeki gibi değilim. kafamı dağıtacak şeyler yapmaya çalışıyorum.dediğin gibi sanırım tek çare beklemek.seviyosa her şekilde döner diye düşünüyorum. onu facebooktan silmiş olmam çok bağlayıcı bir neden olur mu sence ? sırf bu yüzden dönmüyosa dönmesin daha zaten

canım evet erkeklere göre bizim küçük gördüklerimiz büyük sorun olabilir. anlatmamıştım şimdiye kadar bitrme sebebini ama anlatayım istersen...şimdi benim bu erkek arkadaşımın abisinin bebeği olacak yakında tamam mı.yengesiyle facebooktan muhabbetimiz var ama yüzyüze görüşmemiştik.bebek haberini aldıklarında erkek arkadşım bana amca oluyorum amcaa diye sevincini paylaştı benle. ben de bebek için bir hediye ayarlamaya karar verdim. bir tane bebek battaniyesi ördüm. kargoyla yengesine göndercektim ama yengesi gel kendin ver hediye ablası filan dedi.( erkek arkadaşımla göndermek imkanım yoktu çünkü o trabzona dönmüştü bile.neyse kız kardeşim ve ben yengesine bebeğin hediyesini verdik ve tanışmış olduk. ertesi gün (erkek arkadaşım zaten tripliydi önceki günden beri) napıyorsun yazıyodum sanane diyordu. bişey mi oldu konuşalım diyordum. konuşma istemiyorum şuan yazma filan diyordu neyse. buluşmanın ertesi günü erkek arkadaşım whatsaptan yazdı. annem sana çok fena kızdı nişanlı değil sözlü değil niye tanışıyorlar şimdi dedi. yengeme de çok kızdı dedi. ben açıklama yaptım annene anlattın mı niye buluştuğumzu. asıl amaç hediye vermekti filan dedim. yok dinlemiyor. beni karıştırma artık mesuliyet senin filan dedi geciştrdi. ben çok rahatsız oldum. bir de yengeme de kızdı diyince suçlu hissettim kendimi ben. yengesiyle o gün konuşurken seni de zor duruma düşürdüm abla kusra bakma, annesi kızmış sana da filan dedim. o da yooo bana kızmadıki söylenmiştir o anlamda kızmıştır bana dedi. aman boşver bunda ne var canım canımız istedi buluştuk kimseye hesap vermek zorunda hissetme kendini dedi. ben de hakslın abla dedim.kapandı konu o gün. neyse 2 gün veya 3 gün konuşmadık erkek arkadşımla. sonra bu bana tekrar yazdı whatsaptan burnundan soluyo. bitti artık ben yokum tamam mı dedi. sen gitmişsin yengeme anlatmışın sna dediklerimi o da abime demiş abim de bana fırça attı dedi. niye fırça attı diye sordum. söylemedi. tek bilidği bitti ben yokum. siz kadın milleti hep dedikoducu hep gıybetçisiniz zaten dedi. burnunun dikine gittin, benden habersiz iş yaptın. yengeme söyledin filan dedi. benim bişey yetştrmek gibi bi niyetim yoktu. heleki gıybet hiç yapmadık hey allahım. abisi muhtemelen erkek arkadaşıma annesine anlattı buluştuğumuzu diye kızdı. bu benm tahminim tabi. arka planda neler oldu bitti bilmiyorum hiç