• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçersiz sebepten terk eden erkek...

Tatlım bende aynısını yaşadım demiştim ya şuan tekrar birlikteyiz yanı ben aynı hataları yaptım mesela bızım ıcın kucuk olan onlar ıcın buyuk bısey olabılır. Ama sevıyosa kesın doner. en yakın arkadasıyla konusuyo dedın belkı o sıfreyı bıldıgını bılerek yazdı ama dusunuyorumda elıne ne gececek senı uzmekten baska. belkı mesafeler yzuundn kafası karısmıs olabılır. ama 1 seneyı sılıp atmakta hıc mantıklı degıl. beklemekten baska bı sansın yok sanırım. nedense bız ne zman onları beklemedgımızde gelırler gercı. erkek arkadasının soyledıklerıne bakılırsa onu bıktıracak bısey yaptın hanı soguması ıcın ne olmus olabılır ıyıce dusundunmu. bıde demıs onurunu kırletme falan . hıc alakası yok. erkekler duygularını bellı etmez ama bız kadınız. acımızı da askımızıda hıssetıre hısstıre gostere gostere yasıyoruz. sana tek tavsıyem onu dusundurmıcek bıseyler yap . aklından cıkart bıraz dusunme yanı cunku kendın hırpalanıcaksın acaba donermı dıye her an. ınan bana bı gun gelıp yazıcak. bak bundan sonrası benle alakalı ornek verıcem dınlemek ıstemezsen okuma tatlım. bende kucuk bısey yapmıstım hanı dedım affeder onemlı degıl son nokta oldu o yanı ve ayrıldık bende yalvardm uzun uzun mesajlar cevap bıle vermedı bana. sonra engelledım ben onu . cunku sınırıme dokundu. ve gecesıne pısman olup yazmıs senı sevyorum gerı don falan. sonradan orenıyorum tabı. 20 gun sonra tekrar geldı yazdı bana. ve yıne beraberız konusarak hallettık herseyıde. hayırlısı dıceksınn tatlım yanı o yuzden sogudum falan yazması net bıseyı gostermez. bence yazıcaktır ama sen yazıcak dıye bekleme kendını odaklama yeter

olur mu öyle şey canım okurum tabi hepsini okudum da zaten :) dedğin gibi acaba dedim bilerek mi eski şifreyi yaptı ama sanmıyorum ya. unuttuğumu düşünmüştür heralde.. daha önce böyle bişey yaşamamıştım ama ben de bu forumdaki olkuduklarımdan biliyorum tam unutmaya başladığın anda dönüyorlarmış. hissediyorlar sanki mübarek :KK45:
tavsiyelerinde haklısın canım zaten çok dua ediyorum son zamanalrda içim biraz daha ferah gibi. ilk günlerdeki gibi değilim. kafamı dağıtacak şeyler yapmaya çalışıyorum.dediğin gibi sanırım tek çare beklemek.seviyosa her şekilde döner diye düşünüyorum. onu facebooktan silmiş olmam çok bağlayıcı bir neden olur mu sence ? sırf bu yüzden dönmüyosa dönmesin daha zaten:KK12:

canım evet erkeklere göre bizim küçük gördüklerimiz büyük sorun olabilir. anlatmamıştım şimdiye kadar bitrme sebebini ama anlatayım istersen...şimdi benim bu erkek arkadaşımın abisinin bebeği olacak yakında tamam mı.yengesiyle facebooktan muhabbetimiz var ama yüzyüze görüşmemiştik.bebek haberini aldıklarında erkek arkadşım bana amca oluyorum amcaa diye sevincini paylaştı benle. ben de bebek için bir hediye ayarlamaya karar verdim. bir tane bebek battaniyesi ördüm. kargoyla yengesine göndercektim ama yengesi gel kendin ver hediye ablası filan dedi.( erkek arkadaşımla göndermek imkanım yoktu çünkü o trabzona dönmüştü bile.neyse kız kardeşim ve ben yengesine bebeğin hediyesini verdik ve tanışmış olduk. ertesi gün (erkek arkadaşım zaten tripliydi önceki günden beri) napıyorsun yazıyodum sanane diyordu. bişey mi oldu konuşalım diyordum. konuşma istemiyorum şuan yazma filan diyordu neyse. buluşmanın ertesi günü erkek arkadaşım whatsaptan yazdı. annem sana çok fena kızdı nişanlı değil sözlü değil niye tanışıyorlar şimdi dedi. yengeme de çok kızdı dedi. ben açıklama yaptım annene anlattın mı niye buluştuğumzu. asıl amaç hediye vermekti filan dedim. yok dinlemiyor. beni karıştırma artık mesuliyet senin filan dedi geciştrdi. ben çok rahatsız oldum. bir de yengeme de kızdı diyince suçlu hissettim kendimi ben. yengesiyle o gün konuşurken seni de zor duruma düşürdüm abla kusra bakma, annesi kızmış sana da filan dedim. o da yooo bana kızmadıki söylenmiştir o anlamda kızmıştır bana dedi. aman boşver bunda ne var canım canımız istedi buluştuk kimseye hesap vermek zorunda hissetme kendini dedi. ben de hakslın abla dedim.kapandı konu o gün. neyse 2 gün veya 3 gün konuşmadık erkek arkadşımla. sonra bu bana tekrar yazdı whatsaptan burnundan soluyo. bitti artık ben yokum tamam mı dedi. sen gitmişsin yengeme anlatmışın sna dediklerimi o da abime demiş abim de bana fırça attı dedi. niye fırça attı diye sordum. söylemedi. tek bilidği bitti ben yokum. siz kadın milleti hep dedikoducu hep gıybetçisiniz zaten dedi. burnunun dikine gittin, benden habersiz iş yaptın. yengeme söyledin filan dedi. benim bişey yetştrmek gibi bi niyetim yoktu. heleki gıybet hiç yapmadık hey allahım. abisi muhtemelen erkek arkadaşıma annesine anlattı buluştuğumuzu diye kızdı. bu benm tahminim tabi. arka planda neler oldu bitti bilmiyorum hiç :KK43: olay nasıl bu hale geldi nası bu kadar büyütebildi bilmiyorum...... kaç kez anlattım.sayfalarca yazdım. açıkladım. arkandan iş yapmadım dedim. sadece zor durumda kaldıysan özür dilerim dedim yengene dedim. sonra başladı sen kimsinki yengemle buluşuyosun bilmem ne saymaya başladı. sen kimsinki lafı bana çok dokundu çoook.......elli kere aradım açmadı. yazma artık ben yokum bitti. seni hiç affetmiycem bu konuda. artık seninle olmamız yakışık almaz dedi.....inanabiliyor musunuz ??? ben ne yapmışım allahım dedim. ne yapmışım! whatsapına işte ilk bir hafta en yakınındaki sevdiğin seni arkadan vurcaksa kime güveneceksin gibisinden bişey yazmış. şuan yok kaldırdı. arkdaşı da facete sormuş ayrılma nedeni ne diye. o da demiş arkamdan konuştu kanka aile meselesi .... bakarmısınız şuna! sanki ben ailesine laf yaptım bişi dedim! ayrıntıda anlatmamış. anlatsa biliyor zaten arkadaşı diycek oğlum bu yüzden ilşki mi biter! tey allahım... böyle işte canım. buyur ayrılık sebebimiz ! sinirlendim yine ya:KK34: çok karışık olmuş olabilir kusra bakma canım ama durum bu :KK43: :KK61: lukskedi lukskedi

lukskedi lukskedi canım bir de bak seninki ne güzel ertesi gün hemen geri dönmüş etmiş haberin olmamış ama sonuçta yapmış bunu. benimkinden kaç gündür tık yok. o yüzden kendimi hazırlıyorum ....

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım inşallah :KK39:

tesekkur ederim cnım inşallah. ya sana bişey soyleyeyımmı şok oldum şuan. hem cok ıncelık yapmıssın sen hedıye goturerek bır sopa yemedıgın kalmıs sen kımsın kı ne demek. kesınlıkle annesının lafına uymustur. onun bı erkek olarak sylemesı lazım anne o benım kız arkadasım hedıye alarakta bı guzellık olsun ıstemıs kotu bı nıyetı mı var dıye. gercekten suan dıyorum kı bıtmesı ıyı olmus neden bılıyomusun sen sucsuz yere bunları yasadın ılerde bı gun bu cocuk senı koruyamaz ben sana dıyım. ıyı yapıyosun tatlım kafanı dagıt. ama hıc degecek bır ınsan degılmıs bende zannettım kıskanclık konusu falandır dıye. hıc alakası yok resmen senı aıle ıcıne sokmak ıstememesıyle alakalı bısey . annesıde oyle konusunca oglanda bunalıp sana patlamıs. ama nolursa olsun aılesını karsısına alsın demıyorum bak kotu bı nıyetın olmadıgını onlara anlatabılırdı kıı yengesıde sevmsı senı . yanı ben burda sende bı kabahat gormuyorum aksıne cok dusuncelı bı ınsansın tatlım ıcını ferah tut. bı yerde okumustum soyle yazıyodu; Allah sana kotuluk yapanın cezasını verırken bazen senın gormenı istemez ınsansın egone yenılıp oh oldu dersınde ıcıne fıtne eklenmesın dıye uzakta sen gormeden halleder. bazende surecı uzatır sana unutturur ona ıse yıllar sonra toplu bir ceza verir. kımın neyı ne kaar hakettıgını sen bılemezsın. bılme kı dusman gıbı pusuda bekleme. senın ıyı ınsan olma mucadelen arttıkca onların kotuluk sılahları cogalacaktır. bunu hıc unutma tatlım herseyı Allah a bırak ve yoluna bak :)

lukskedi lukskedi canımm çok teşekkür ederim senin yorumların biraz daha açıyor gözlerimi. gördün demi ayrılık sebebimizi... inan anlatmaya utanıyorum biri sorunca:D
Ben dün akşam dedimki kendime nerde sucum var filan diye düşünüp düşünüp kendimi yiyeceğime son kez yazıyım ona. ama hani bana dön özledim gibisinden değil. sadece eğer beni yanlış anladıysa veya sebep herneyse kendimi son kez açıklamak için. niye böyle birşeye ihtiyaç duydum bilmiyorum ama o an upuzuun bir paragrafla herşeyi tekrardan anlatmak geldi içimden ve yazdım. dedimki bunları yazarken sinirimi tavrımı bir kenara koyuyorum, sadece bir eski sevgilin gibi değil arkadaşın olarak da yazıyorum ona göre oku. sadece beni hatırladığında arkdamdan iş yaptı dedikodu etti filan diye hatırlamanı istemiyorum diye dedim.kötü niyetim yoktu hiçbi zaman dedim. hakkını helal et dedim en son.baya bir anlattım o zamanki durumu. Cevabı şu oldu: bağırıp çaığırmak için yazmışsın boşuna yazmışsın yorma artık kendini aramızda hiçbişey kaldmadı. hakkım sana helal olsun bi arkadaş olarak ayrılman için yazman güzel.ama sadece bir arkadaş olarak. kalbini kırdıysam da bugüne kadar özür dilerm hoşçakal yolun açık olsun.

bu yazımdan bile neler çıkarılbilmiş. yorma kendini artık.. aramızda bişey kalmadı gibi lafları sanki benim yalvarıyor olmam hoşuna gidiyor gibi gözüküyor. ama ben yalvarmadım kesinlikle o öyle yorumlamak istedi. çok nettim. bana geri dön demek için yazmadım o defter kapandı biliyorum dedim hatta yazımın başında.

cevap olarak özetle ben de bağırıp çağırmıyorum bunu sana yazımda belirttim zaten. gayet sakinim. beni doğru anlamanı istediğim için yazmak istedim. yoksa bişey arama altında bunun dedim. peki o zaman yazmış.

nasıl böyle gaddarlaşabiliyor soğukkanlı olabiliyor bilmiyorum...ilşkimz boyunca hakikaten güzel zamanlar geçirdik ve sevdiğine inanıyorum.

hatta canım şu aklıma gelenleri seninle paylaşmak istiyorum...biz erkek arkadaşımla tanıştığımızda o hala biraz da olsa kendisini terkeden birine üzülüyordu. hani ara ara akla gelir ya. biz o zamanlar tabi arkadaştık. sonra biz sevgili olduk. twitter da filan hep yazıyordu hayata yeniden tutundum gibisinden. hatta benle tanıştıktan sonra okuluna daha bir sıkı tutundu. notları uçtu resmen. sınava hazırlanmaya başladı. dersnaye beraber yaptık kaydını dikey geçiş sınavı için. çok destek olmaya çalıştım. sen oku bitir ben seni beklerim ne kadar sürerse de hep dedim. beni sevdiğini güvendiğini biliyordum. bi keresinde ayrılma lafını açtı. benim önüm karanlık daha okulu bile kazancam mı kazanmıcam mı belli değil.bni unutsan daha iyi gibisinden.çok üzüldüm ben haliyle hak verdim. ben üniversitemi yarılamışken o daha tekrardan sınava hazırlanacaktı. sıkıntılı zamanlarına verdim. sonra benim ısrarım üzerine düzeldi. ama ne olduysa trabzona gittikten sonra oldu. sadece iki ay oldu halbuki. sınavda da istediği sonucu alamadı. tüm bunlar onu korkutmuş olabilir mi? böyle saçma bir şeyi bahane edip bitrme kararı aldı...çünkü bir kaç hafta önceye kadar evliliğimizden hayallerindne bahsediyordu. ne oldu anlamadım. sınav tercihleri tam ayrıldığımz zamandı. hiç bi yer olmuyor diye umutsuzluğa düşüp korkmuş olabilir mi. ben ayrı şehirdeyim hala üni deyim. belki ondan soğuycamı düşündü. o konularda sanırım zayıf ve hassas. yani çok duygusal. zaten burcu Yengeç.
İnanır mısın dün oturdum en eskiden yeniye bütün tweet lerini okudum. daha önce de okumuştum ama dün farklı birgözle bakmaya çalıştım. bir nevi analiz ettim. kendisini bırakıp giden bir kız için günlerce neler neler yazmış.geri dönse razıymış. senin yerin dolmaz, unutamam. seninle kurduğum hayalleri başkasıyla kurmaya gücüm yok falan gibi...biz tanışmadan önce tam bu aylarda sanırım ,yılın tam bu dönemlernde ayrıldılar yani. zaten biz de yeni yıl oldu Ocağın sonunda çıkmaya başladık. ... acaba diyorum o günler aklına mı geldi tekrardan herşey de üst üste gelince birdaha tekrar aynı hayal kırıklıklarını yaşamak istemedi mi? işte bunları bile düşünüyorum artık !! sonra diyorum kendime ne salaksın az kendini düşün. benim hiç mi sıkıntım olmadı. hemen pes mi edecez?
3-4 ay çıktığı, başkası için onu bırakıp giden bir kız için o kadar üzülmüş beklemiş ağlamış. ama ben ne emekler verdim sevgimize, 1,5 yıl sürdü ve en uzun ilşkisiydi. yüzüstü nasıl da bırakıp gidiverdi beni....iki günlük onu sevmeyen birileri için çırpınışlarına bak bir de bana yaptıklarına...en çok da bu koyuyo bana....

az seven, az emek, değer veren biri olmak gerekiyormuş sevilmek için demek... :(

canım çok uzun oldu biliyorum ama içimi dökmek istedim. yoksa çatlayabilirdim. Allah razı olsun okuyup bana yardımcı olmaya çalışıyorsun. çooook teşekkür ederimm <3

Selam kızlar...
Anlıyorum ki okuduklarımdan tüm erkekler aynı.....
Benim erkek arkadaşımda beni terk etti hemde hiç bir sebep yokken ortada.....Nacizane size yaşadığık bu sıkıntımı paylaşmak istiyorum...
Bundan 6 sene evvel aynı şirkette çalışmaya başladım.Ben rahat,neşeli,esprili,hayata gülücükler saçan biriydim..şirket ortamımız çok güzeldi...Bu bizim şirkete başladı işe çok güzel bir dostluğumuz vardı.Şirketçe ortak gittiğimiz yemekler,eğlenceler,sinemalar vs...Bu beni ilk gördüğü andan beri sevmeye başlamış 5 sene boyunca ama ben hiç ama hiç anlamadım...Neyse ben şirketten ayrılıp işi bıraktım babam rahatsızlandı ..Şirket arkadaşlarımla arada tlf görüşüyordum babamı ziyarete geldiler ben şirketten ayrıldıktan 6 ay sonra onunla ilk kez karşılaştım...Bir kez beni arayıp halimi hatrımı sormuştu o zamana kadar...Kısacası iyi bir dostluğumuz olmasına rağmen beni pek arayıp sormamıştı bile...Onunla karşılaştıktan 2 ay sonra aradı beni sana bir mail atacağım dedi...Dedim "tlf "söle "önemli tlf olmaz" dedi...Sonra ben unuttum açıkcası zaten sıkıntılarım vardı...Sonradan onun mail atacağı aklıma geldi tlfdan girdim,Tlf da maili okuduğumda ise şok oldum....İnanılmaz bir aşk,sevgi.....5 senedir beni deli gibi sevdiğini ama dostluğumuz bozulur diye bir şey diyemediğini ama artık dayanamadığını,her gün rüyasında gördüğünü ve buna benzer çok şey ...Şok olmuştum gerçekten kendini ifade edemeyecek biri değildi , dışardan umursamaz ,rahat bir kişiliği olduğunu biliyordum.Deli divane bir aşk yaşadığına hala inanamıyordum ve onun gibi bir adamın da bu kadar duygusal olabileceğine :D Ama empati yaptım , ona çok anlayışlı davrandım olmaz dedim ama bir şekilde 1 ay boyunca beni ne kadar çok sevdiğine ve ona güvenmem gerektirdiğine inandırdı....Çok güzel bir aşk yaşamaya başladık bana deli divane oluyor,her gün geliyor beni almaya yemeğe çıkıyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz..Sev beni diyordu kalbimin kapıları sonuna kadar açık sana....Bende sevdim,güvendim ..Sonuçta bir dostluğumuz vardı yıllarca beraber çalışmıştık onu ii tanıyordum o da beni...Bu şekilde 1,5 sene devam ettik.....Sonra bunda bazı değişikler başladı ilgisizlik,az gelmeler vs....Klasik erkekler gibi......Bu durum beni çok rahatsız etmeye başlamıştı..Kendime güvenim tamdı,soruyorum iş değişikliği yapmıştı onu bahane ediyordu ve buna benzer şeyler..Bende bir gün böyle devam edecekse bitsin dedim ve kabul etti....Şok olmuştum yıllarca beni seven çok güzel bir aşk,sevgi yaşadığım adam tamam dedi hiç bir açıklama istemedim oda açıklama yapmadı ve gitti...Çok zoruma gitmişti ama biliyordum beni çok seviyordu kafası karışmış olabilirdi vs.. 2ay hiç aramadım onu oda beni...O kadar zor günler geçirdim ki farkında olmadan onu o kadar çok sevmişim ve ben merkezim yapmışım ki ve ona o kadar güvenmişim ki.....Sonra aradı sadece nasılsın iyi misin dedi...Bende çok ii heşey yolunda diye neşeyle cvp verdim oysa kalbim kan ağlıyordu......Sonra görüştük...Ben hala çok güçlü ve kendimden emindim...2 ay sonra bana beni sevdiğini ama yapamayacağını söledi olmaz dedi mantıklı bir açıklama bulamıyordum kafamda beni seviyorsun ama olmaz.....Zamanla herşey tersine dönmeye başladı...Ben ona tekrar başlayalım diyorum olmaz diyor...Kafam almıyordu sanki o gitmiş yerine başka biri gelmiş gibiydi.Hayatında biri olamdığını da öğrendim ortak arkadaşlarımızdan..Eee o zaman sorun neydi?
Bu şekilde 2 ay daha geçti ...Yazdım , aradım , yüzyüze görüştük ama olmaz diyordu başka bişey demiyordu..Beni görünce gözlerindeki aşkı,heyecanı görüyordum ama olmaz olmaz olmaz...Aklım almıyordu...Bende sinirlendim hayatıma döneyim artık dedim.Tlf değiştirdim,işimi değiştirdim,oturduğum semti değiştirdim....Ama kalbimi değiştirememiştim o başka....Ortak arkadaşlarımızdan tlf kaç kez öğrenmeye çalışmış , iş numaramı,cep numaramı almaya çalışmış verdirttirmedim....Sonra dayanamayıp yazdım dedim ki kendi kendime evet bu sefer tekrar başlayacağız bu kadar bana ulaşmaya çalıştığına göre pişman !... Aradı hemen,o gün buluştuk..6,5 saat beraberdik kahve içtik,yemek yedik,konuştuk arabayla gezdik..Ve ben dayanamayıp tekrar başlayalım dedim Yine olmaz dedi......Gözlerime bak ve söyle dedim beni seviyormusun? Sevmiyor musun? ...Gözlerini kaçırarak sevmiyorum dedi git evlenlere kadar geldi....İnanamıyorum beni sevmediğine !....Benimle olmaktan mutlu olduğunu da biliyorum ama neden sürekli olmaz diyor anlayamıyorum? Ertesi gün yazdım cvp vermedi..Sinirlendim aradım cvp vermedi.......HAla ses seda yok ....Üstünden 3hafta geçti hala ses seda yok....Ve ben onu çok seviyorum , unutmak için çok mücadele ediyorum,ne yapacağımı da bilemiyorum....Ne oldu bu adama? Neden böyle davranıyor bilmiyorum....Çok çaresizim ? Ne yapmalıyım sizce?

Selam kızlar...
Anlıyorum ki okuduklarımdan tüm erkekler aynı.....
Benim erkek arkadaşımda beni terk etti hemde hiç bir sebep yokken ortada.....Nacizane size yaşadığık bu sıkıntımı paylaşmak istiyorum...
Bundan 6 sene evvel aynı şirkette çalışmaya başladım.Ben rahat,neşeli,esprili,hayata gülücükler saçan biriydim..şirket ortamımız çok güzeldi...Bu bizim şirkete başladı işe çok güzel bir dostluğumuz vardı.Şirketçe ortak gittiğimiz yemekler,eğlenceler,sinemalar vs...Bu beni ilk gördüğü andan beri sevmeye başlamış 5 sene boyunca ama ben hiç ama hiç anlamadım...Neyse ben şirketten ayrılıp işi bıraktım babam rahatsızlandı ..Şirket arkadaşlarımla arada tlf görüşüyordum babamı ziyarete geldiler ben şirketten ayrıldıktan 6 ay sonra onunla ilk kez karşılaştım...Bir kez beni arayıp halimi hatrımı sormuştu o zamana kadar...Kısacası iyi bir dostluğumuz olmasına rağmen beni pek arayıp sormamıştı bile...Onunla karşılaştıktan 2 ay sonra aradı beni sana bir mail atacağım dedi...Dedim "tlf "söle "önemli tlf olmaz" dedi...Sonra ben unuttum açıkcası zaten sıkıntılarım vardı...Sonradan onun mail atacağı aklıma geldi tlfdan girdim,Tlf da maili okuduğumda ise şok oldum....İnanılmaz bir aşk,sevgi.....5 senedir beni deli gibi sevdiğini ama dostluğumuz bozulur diye bir şey diyemediğini ama artık dayanamadığını,her gün rüyasında gördüğünü ve buna benzer çok şey ...Şok olmuştum gerçekten kendini ifade edemeyecek biri değildi , dışardan umursamaz ,rahat bir kişiliği olduğunu biliyordum.Deli divane bir aşk yaşadığına hala inanamıyordum ve onun gibi bir adamın da bu kadar duygusal olabileceğine :D Ama empati yaptım , ona çok anlayışlı davrandım olmaz dedim ama bir şekilde 1 ay boyunca beni ne kadar çok sevdiğine ve ona güvenmem gerektirdiğine inandırdı....Çok güzel bir aşk yaşamaya başladık bana deli divane oluyor,her gün geliyor beni almaya yemeğe çıkıyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz..Sev beni diyordu kalbimin kapıları sonuna kadar açık sana....Bende sevdim,güvendim ..Sonuçta bir dostluğumuz vardı yıllarca beraber çalışmıştık onu ii tanıyordum o da beni...Bu şekilde 1,5 sene devam ettik.....Sonra bunda bazı değişikler başladı ilgisizlik,az gelmeler vs....Klasik erkekler gibi......Bu durum beni çok rahatsız etmeye başlamıştı..Kendime güvenim tamdı,soruyorum iş değişikliği yapmıştı onu bahane ediyordu ve buna benzer şeyler..Bende bir gün böyle devam edecekse bitsin dedim ve kabul etti....Şok olmuştum yıllarca beni seven çok güzel bir aşk,sevgi yaşadığım adam tamam dedi hiç bir açıklama istemedim oda açıklama yapmadı ve gitti...Çok zoruma gitmişti ama biliyordum beni çok seviyordu kafası karışmış olabilirdi vs.. 2ay hiç aramadım onu oda beni...O kadar zor günler geçirdim ki farkında olmadan onu o kadar çok sevmişim ve ben merkezim yapmışım ki ve ona o kadar güvenmişim ki.....Sonra aradı sadece nasılsın iyi misin dedi...Bende çok ii heşey yolunda diye neşeyle cvp verdim oysa kalbim kan ağlıyordu......Sonra görüştük...Ben hala çok güçlü ve kendimden emindim...2 ay sonra bana beni sevdiğini ama yapamayacağını söledi olmaz dedi mantıklı bir açıklama bulamıyordum kafamda beni seviyorsun ama olmaz.....Zamanla herşey tersine dönmeye başladı...Ben ona tekrar başlayalım diyorum olmaz diyor...Kafam almıyordu sanki o gitmiş yerine başka biri gelmiş gibiydi.Hayatında biri olamdığını da öğrendim ortak arkadaşlarımızdan..Eee o zaman sorun neydi?
Bu şekilde 2 ay daha geçti ...Yazdım , aradım , yüzyüze görüştük ama olmaz diyordu başka bişey demiyordu..Beni görünce gözlerindeki aşkı,heyecanı görüyordum ama olmaz olmaz olmaz...Aklım almıyordu...Bende sinirlendim hayatıma döneyim artık dedim.Tlf değiştirdim,işimi değiştirdim,oturduğum semti değiştirdim....Ama kalbimi değiştirememiştim o başka....Ortak arkadaşlarımızdan tlf kaç kez öğrenmeye çalışmış , iş numaramı,cep numaramı almaya çalışmış verdirttirmedim....Sonra dayanamayıp yazdım dedim ki kendi kendime evet bu sefer tekrar başlayacağız bu kadar bana ulaşmaya çalıştığına göre pişman !... Aradı hemen,o gün buluştuk..6,5 saat beraberdik kahve içtik,yemek yedik,konuştuk arabayla gezdik..Ve ben dayanamayıp tekrar başlayalım dedim Yine olmaz dedi......Gözlerime bak ve söyle dedim beni seviyormusun? Sevmiyor musun? ...Gözlerini kaçırarak sevmiyorum dedi git evlenlere kadar geldi....İnanamıyorum beni sevmediğine !....Benimle olmaktan mutlu olduğunu da biliyorum ama neden sürekli olmaz diyor anlayamıyorum? Ertesi gün yazdım cvp vermedi..Sinirlendim aradım cvp vermedi.......HAla ses seda yok ....Üstünden 3hafta geçti hala ses seda yok....Ve ben onu çok seviyorum , unutmak için çok mücadele ediyorum,ne yapacağımı da bilemiyorum....Ne oldu bu adama? Neden böyle davranıyor bilmiyorum....Çok çaresizim ? Ne yapmalıyım sizce?

Merhaba arkadaşlar

Durumumu daha büyük bir çerçeveden görün ve daha iyi anlayın diye size biraz ayrıntısıyla anlatacağım umarım sıkılmadan okursunuz sonuna kadar. Tecrübelerinize ve fikirlerinize çoook ihtiyacım var.

Şimdi biz erkek arkadaşımla 2013 başında tanıştık .Kendisi normalde Trabzonlu ve orda ailesi. ama üniversite için benim şehrime geldi. Ben 2. sınıftayken o okumaya benim şehrime yeni gelmişti. Onun ilk senesinde tanıştık. 2 yıllık bir bölüm okudu bitirdi.tabi bu sırada DGS ye de hazırlanmaya başladı. Bu demek oluyorduki önümüzde çook uzun ve zorlu bir süreç vardı. Ama ben buna gerçekten hazırdım.
Bu yaz girdi Dgs ye, çok çalışmıştı ama olmadı. Sınava Trabzonda girdi.Çünkü burdaki okulunu tamamlamıştı ve evine dönmek zorundaydı. Bu bizim için ayrı bir zorluktu.Tercihleri bekliyorduk ama olmayacağı belliydi. Bu da demek oluyorduki bir kez daha hazırlanacaktı ve sınava hazırlanırken ayrı kalacaktık bir sene daha. o İstanbulda bölüm tutturunca geri dönecek en azından artık beraber olacaktık. orası olmasa bile nere olursa olsun uzaktan yaşayacaktık ilişkimizi 2 sane daha. Ben bunları kabullenmiştim ve herzaman destek olmaya çalıştım. Benim için beklemek gerçekten zor değildi. Bunu ona kaç defa belirtmiştim. Benim sadece 1 senem kaldı. o okurken o süre zarfında mezun olur daha kpss ile uğraşırım filan diyordum. hatta tutturabilirsem onun olduğu şehre yakınlara atanmaya çalışacaktım.o sırada da o okulunu 4 yıla tamamlamış olacaktı... Neyse derken tercih zamanlarıni bekliyoruz yani yaklaşık iki hafta oldu. Erkek arkadaşım bana çok ama çok saçma birşey yüzünden aşırı kızdı ve artık ben yokum bitti dedi. ve bunu whatsapta söyledi. tamam kızmakta haklı olabilirdi ama ayrılık sebebi olamazdı.kaç kez aradım aç öyle konuşalım bitireceksen de öyle bitir dediö. böyle whatsaptan konuş konuş nereye kadar, yok. Bir de düşünün farklı şehirlerdeyiz. kendisinin bir de meşhur karadenizli inadı derler ya , ondan var...neyse ben sayfalarca açıklama yaptım. yazma boşuna bitti artık. yokum ben diyip durdu. 50 defa aramışımdır belki hep meşgule düşürdü. sanırım bu benim en büyük hatalarımdan biri oldu....Kime sorsam arkadaşım, kardeşim herkesten aynı yorumu aldım. bu ayrılık için bir sebep olamaz... gerçekten de olamazdı..Ayrıldıktan sonra bir hafta geçti.hiç birşey yazmadı aramadı sormadı.Hala faceten filan beni silmemişti.Resimler ordaydı.ilişki durumumuz bile duruyordu. Acaba sinirden filan mı yapıyor, blöf mü yapıyor diye çok düşündüm. sonra buradaki yorumları okuyunca ben ne kadar çok salaklık ettiğimi farkettim. üstüne çok düşmüşüm. tüm ilişki boyunca verici taraf hep ben olmuşum. tabi ilişkinin kontrolünü de ona vermişim...hiç birşey için geç değil dedim ve o bir hafta sonunda sildim faceten filan, ilişki durumumu da kapattım. ona da mesaj attım. senin yapmanı bekledim ama yapmadın ben kaldırıyorum herşeyi artık, hoşçakal diye...çünkü belirsizlik içinde olmak çok zor ne olacaksa olsun bitsin diye düşündüm.onun da cevabı: iyi yapmışsın aferin hoşçakal oldu. Şimdi merak ettiğim ben kaldırmasam face ten ne zamana kadar tutardı orda. belki emin olmadığı için tamamen bir atak yapmadı.. neyse ne, bana bitti ben yokum unut beni gibi lafları sıralarken çok netti ve ben de net bir şekilde tamamen çıkardım faceten filan.

Şimdi sadate gelirsem... kızlar az değil 1,bucuk senelik ilişkimiz oldu. bu ilişkiyi böyle bi kere de bitirmek kolay mı ? daha önce de oldu. ben dedim bitsin diye ama sinirle ağzımdan çıkıyordu ve hemen dayanamayıp özür dilemiştim. sinirden olduğunu çok iyi biliyordu. kendisi de yapmıştı bir kere yine bir kaç saate düzelmişti filan.

Bir hafta öncesine kadar geleceğimzden planlarımızdan konuşurken niye bırakır bir insan... acaba diyorum o daha bir sene daha hazırlanacak sonra (kazanırsa) okuyacak daha ve okurken yakınımda olup olmayacağı belli değil. tüm bunlar korkutmuş olabilir mi ? ya da çok zor dönemden geçiyor bir sene boyunca çok çalıştı. hem okulu hem dersanesi vardı. ama sınavdan hiç birşey yapamadı. bunalmış olabilir mi herşeyden? bu yüzden insan sevdiğinden vazgeçer mi yine de....gerçi kendsi ne zmaan birşeye kızsa benle alakalı olmasa bile uzaklaşırdı benden. sinirliyken çekerdi kendini hep. sonra düzelirdi. tanı artık beni huyum bu diyordu.Şimdi bir erkek olarak henüz hala hayatını düzene sokamamış olmasının sıkıntısını yaşıyor olabilir gibime de geliyor.ama ben ona her ne olursa olsun destekçisi olduğumu belirtirdim.o da derdi en yakın destekçim sensin filan diye.....
Soracağımo ki kızlar sizce geri döner mi yakında veya uzzun zaman sonra? ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini hem biliyor gibiyim hem değilim. bazen çok güçlü hissediyorum bazen çok zayıf.Aradaki mesafe ilişkinin bitimini kolaylaştırır mı sizce ? çok ümidim yok ama dönerse ne yapmalıyım...?
bizde aynısını yaşadık canım askerdeydi bi gün önce evlilik hayali kurduk sabah günaydın karım diye mesaj attı öğlen bitirdi anlayamadım senin gibi defalarca aradım falan çünkü yedirememiştim kendime. ama 2 ay sonra özür dileyip kendisi geldi kafasının karışık olduğunu falan söyledi...

bizde aynısını yaşadık canım askerdeydi bi gün önce evlilik hayali kurduk sabah günaydın karım diye mesaj attı öğlen bitirdi anlayamadım senin gibi defalarca aradım falan çünkü yedirememiştim kendime. ama 2 ay sonra özür dileyip kendisi geldi kafasının karışık olduğunu falan söyledi...

2 ay boyunca hic bi sekilde konustunuz mu yoksa irtibati tamamen kestin mi? Anlatir misin biraz canim?

2 ay boyunca hic bi sekilde konustunuz mu yoksa irtibati tamamen kestin mi? Anlatir misin biraz canim?
konuştuk irtibatı hiç kesmedik arkadaşlarımla sürekli görüştü falan benden haber aldı ben bigün çektim birliğine gittim orada barıştık ama hala bana bağlanma diyodu ama hastalığnı hiç anlatmadı bende bildiğim halde bildiğimi belli etmedim sonra o benim yanıma geldi tam anlamı ile barıştık normale döndük ama şu on gündür tekrar bi soğukluk başladı bende zamana bıraktım

Sen hazırmıssın ama o degilmiş demek ki...Askını harcatma, gidiyorsa bırak gitsin...İstemeyeni zorla tutmak cok anlamsızmıs. Elinden gidenle kalakalırsın, oturur haline gülersin sonunda...İyi niyetli olma, kendin gibi sanma...

Back
X