Geceye bir dert de benden

beatrio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
428
584
103
32
Merhaba kızlar umarım güzel bir gece oluyordur..
Benim bir arkadaşım vardı kendisi şuan çoğu kişinin tanıdığı ünlü bir erkek desem yeterli. Yıllardır görüşmüyoruz.Bu kişi videolar çekiyor.Bu videolarını ara ara izliyorum. Şimdi bu adam bi videosunda benimle yaşadığı bir olayı anlatıyor beni de sanki sevgiliymişiz gibi (sevgili basit kalır yatak arkadaşı gibi hatta) lanse etmiş ki kesinlikle böyle bişey yok! Bu olay da benim çevremde bilinir. O kadar rezil bi duruma düştüm ki.O ortamda eski erkek arkadaşım da vardı yani bunu biliyorlar artıdan onu aldatmışım gibi de bi sonuç çıkıyor.Bunu bilen arkadaşlarım izledi mi izlemedi mi ne düşündüler hepsine yazıp açıklama yapsam küçük duruma mı düşerim inanmazlar mı kafayı yiyeceğim.Yokluyorum ama kimse renk vermiyor izlememiş gibi davranıyorlar. O kişiye her yerden yazdım ama beni görmedi,bağlantısı olan kişilere email attım cevap yok..

size soracağım sorular şunlar
1.hukuki yollara başvursam ispat edip videoyu kaldırtabilir miyim çünkü arkadaş grubunda geçen birşey. Ne davası açabilirim ki ben buna?
2. arkadaşlarıma açıklama yapmalı mıyım ?

O değil de ben bu ünlü arkadaş kimmiş çok merak ettim :)
Şimdi ciddi cevabıma geçiyorum: Popüler olduğu için niye bu kadar abartılı bir yalan atmış anlamadım yeteri kadar popüler zaten bu neyin korkusu?
Ayrıca hukuki yol nasıl izlenir bilemiyorum umarım yalan attığını ispatlayabilirsiniz ki böyle yalancılara prim verilmemiş olur.
Ay bu Danla Bilicten başka kim arkadaşlarıyla yaşadığı olayları anlatıyor hala merak ediyorum...

O değil de ben bu ünlü arkadaş kimmiş çok merak ettim :)
Şimdi ciddi cevabıma geçiyorum: Popüler olduğu için niye bu kadar abartılı bir yalan atmış anlamadım yeteri kadar popüler zaten bu neyin korkusu?
Ayrıca hukuki yol nasıl izlenir bilemiyorum umarım yalan attığını ispatlayabilirsiniz ki böyle yalancılara prim verilmemiş olur.
Ay bu Danla Bilicten başka kim arkadaşlarıyla yaşadığı olayları anlatıyor hala merak ediyorum...

Danla Bilic gibi yaşadığı olayları sürekli anlatan birisi. umarım ispatlayabilirim teşekkür ederim

Bu konuda bilgi sahibi değilim ama bence ispatı zor bir durum ondan bahsetmedim der geçer. Sadece ricayla kaldırırsa o kaldırır yoksa kalır.
Başka bir ihtimal takipçiniz varsa spamlatıp videoyu kaldırtırsınız ama bu da bir çok kişinin öğrenmesi demek olur.
Valla arkadaş çevreniz sessiz kalıyorsa size kalın hiç yokmuş gibi davranın üzerinize almamış gibi yapın.
Bir de merak ettim bende kimmiş bu palavracı ? :KK64:

reynmen falan mı:KK53: konuya odaklanamadım çocuğu merak ettim :D

konuya gelince, tabi ki herkese tek tek açıklama yapma çok saçma olur. sana sorana cevabını verirsin bitmiş bir ilişki için ‘aldattı’ izlenimi verilmiş neyi değiştirir ki sen kendini bildikten sonra?

Aklıma anlattığın tarz tek bir insan geldi onun da videolarını izlemiyorum baş ağrısı sebebi resmen. Kendisine bir şekilde ulaşabilirsin bence, bu tarz kişiler sık olöasa da dm kutularına bakıyorlar, özellikle twitter. Ya da ortak arkadaşlarınız vasıtasıyla ulaşabilirsin Belki? O gruptan yok mu hala kendisiyle görüşen?

Hukuki yola başvurup ne diyceksinki . Sonuçta video da isim vermemiş . Asıl o zaman deşifre olursun . Dava açarsan isim vermek zorundasın. Ben olsam hiç kurcalamazdım.

Merhaba kızlar umarım güzel bir gece oluyordur..
Benim bir arkadaşım vardı kendisi şuan çoğu kişinin tanıdığı ünlü bir erkek desem yeterli. Yıllardır görüşmüyoruz.Bu kişi videolar çekiyor.Bu videolarını ara ara izliyorum. Şimdi bu adam bi videosunda benimle yaşadığı bir olayı anlatıyor beni de sanki sevgiliymişiz gibi (sevgili basit kalır yatak arkadaşı gibi hatta) lanse etmiş ki kesinlikle böyle bişey yok! Bu olay da benim çevremde bilinir. O kadar rezil bi duruma düştüm ki.O ortamda eski erkek arkadaşım da vardı yani bunu biliyorlar artıdan onu aldatmışım gibi de bi sonuç çıkıyor.Bunu bilen arkadaşlarım izledi mi izlemedi mi ne düşündüler hepsine yazıp açıklama yapsam küçük duruma mı düşerim inanmazlar mı kafayı yiyeceğim.Yokluyorum ama kimse renk vermiyor izlememiş gibi davranıyorlar. O kişiye her yerden yazdım ama beni görmedi,bağlantısı olan kişilere email attım cevap yok..

size soracağım sorular şunlar
1.hukuki yollara başvursam ispat edip videoyu kaldırtabilir miyim çünkü arkadaş grubunda geçen birşey. Ne davası açabilirim ki ben buna?
2. arkadaşlarıma açıklama yapmalı mıyım ?
O kişi ile iletişime geçip ya o videoyu (üstelik tekzip yayınlayarak) kaldırmasını ya da hukuki yollara başvuracağınızı ve bunun onun başını çok daha fazla ağrıtacağınızı söyleyin.

Ünlü olmuş da adam olamamış sanırım.
Gerçek bile olsa her gerçek her yerde anlatılmaz.!

Kim kim lütfen söyle :)
Kerimcan mı yoksa :)
Kerimcan yatak arkadaşım dese kim inanır ki :)
Youtubea videolar koyuyorsa eğer ordaki videolar ancak telif hakları yüzünden kaldırılıyormuş bir de tabii ricanız üzerine bahsettiğiniz arkadaşınız kaldırırsa kaldırır ama ben hiç zannetmiyorum kaldıracağını...

Ayrıca aklıma geldi. Linç edilmesini istiyorsanız benimle iletişime geçin. Ekşi'de bir konu açar doğduğuna pişman ederiz.:kahve:

ispatlı bişey olmadığı için millet inanmaz ki bana. geri dönüş yaparsa mesajlarını ss alıcam

görmüyor ki yazılanları. Bulsam ağzıma geleni söylicem. baktım yakın zamanda konseri olsaydı gidip en öne bilet alıcaktım
Ben bu durum da mutlaka bulur gerekeni yapardım eskiden tanıdığınıza göre mutlaka ulaşacak birileri vardır arada ayrıcada sevgiliniz dışın da kimseye de açıklama falan yapmayın

Back
X