- 29 Aralık 2013
- 119
- 17
- 98
- Konu Sahibi biricik_tuana
-
Allah yardımcımız olsun zor bir durum size korse falan verdiler mi kırık için bide emzirmiyorsaniz kemik erimesi fazlaysa iğne veriyorlar iyi geliyormuş suan bana o tedavi başlanacak ve sizde kamburluk falan oluşmadı dimiD3,calcimax ve ağrı kesici verdi ama bebeğimi emzirdiğim için ağrı kesiciyi çok tavsiye etmedi.8 ay geçti ağrılarım devam ediyor bugün yine doktora gideceğimçok zor gerçekten Allah kimseye yaşatmasın...
Kemik dansimetrisi 10 dk falan çekiyorlar aynı röntgen gibi bişey genelde tam teşekkülü bir hastanede olabilir ortapedi endokrin ve fizik tedavi ister tahlili hemen sonuç veriliyor o sonuç 1 in altında olması gerekli inşallah canım yüksek çıkmazbu kemik ölçümü her hastanede yapılıyormu arkaşlar bir de nasıl bir işlem bilgi verirmisiniz bana hiç yapılmadı
Canım benim gittiğim hastanede -1 ve yukarısı normal -1 ve -2.5 riskli -2.5 ten sonrası osteoporoz dediler benim Ocak ayı ölçümünde -3.6 çıkmıştı bu hafta -2.5çıktı.ben istanbuldayım medipol ve okmeydanı hastanelerine gidiyorum canım senin son durumun ne iğne tedavisine başladın mıkemik dansimetrisi Kaç cikti ki canım benim ki su an 4 lerde z skoru diye söylediler hangi ildesin şimdi ben iyi bir dr arıyorum kayseri samsun arasında mekik dokuyorum ya
Evet canım onları vermişti doktor zaten bu hastalığın bir ilacı yok istirahat ve zaman demişti ama benim de tam olarak geçmedi erime devam ediyo düzelme var tabi elhamdülillah canım benim t skoru -3,6 çıkmıştı senin 4 mü yoksa -4mü bi de korse olarak dorse lomber verdi bana senin de aynı mı Rabbim bir an önce şifa versin bizlere çok zor gerçektenYok daha baslanmadi onun için sağlık bakanlığına yazı yazıldı cevap bekliyoruz şimdi sende sadece dvit ve ca tb verildi dimi iyi çok şükür seninki düzelmiş darısı bana inşallah
Yok canım bana ameliyattan bahsetmedi inşallah iğnenin faydası olur ama hemen ameliyat düşünme hiç gerek kalmaz inşallah düzelir bir an önceCanım benim skor -4.2 oldu z skoru artmış ya iğne verdi gelmesini bekliyorum benim Korsede dorse lomber verdi bana ileriye doğru ameliyat dedi sana da söyledi mi ameliyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?