gecici kizlik dikimi

kocanın senden önce yaşadığı cinsellikleri sana detaylı anlatmadığı için sen şuan saf mı oluyorsun...
gelelim asıl mevzuya.....
evet karşı tarafta aynı şeyi yutturmaya çalışıyorsa o zaman bayanlar da saf olur.....
benim demek istediğim insanların kandırılmaması....bu konuya önem veren bi erkekse...
o zaman siz kızlık zarına önem vermeyen biri olarak kendinize göre önem vermeyen bi erkekle beraber olacaksınız......
insanlara istemediği bi hayatı kandırarak yaşatıyorsunuz.....

Güzel senaryo, benim bakire olmayan kızlara karşı tutumunuzu eleştirmem beni kızlık zarına önem vermeyen biri yapmaz, eşimi de yapmaz yazdığınız senaryoları da ispatlamaz. Kızlık zarı dikimini savunduğunu da göstermez. Sadece sizin üslubunuza hakaretvari yaklaşımınıza tepki gösterdiğimi gösterir. Ama bak acı bir şey söyleyeceğim. 17 yaşında eşinin ve senin anne ve babalarınızı başka bir şey yapar. Sen 17 iken eşin 27 idi ise de eşini de başka bir şey yapar. Kendi ezikliklerinizi başkalarından çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Benim eşim 27 kardeşim de seneye 17 mesela. Seneye kardeşime eşim yaşlarında biri talip olsa bizim çevremiz o kişiyi sapık ilan eder. : )

bn ilk
bn ilk ilişkiden cekiniyorum korkuyorum doktora gidip hsni esnek mi kalin kizlik zari die bakiliyor mu hani muayene ederken zarar gelir mi

Valla Allah kmseye vermesin öyle gözüm takıldı okudum bence anlatma git dik neden dersen sana inansa bile içinde hep bir acaba kalcak şüphe çok tehlikelidir evliliğinizin bir damarı olmaz sonuçta kmseyle bişey yaşamamışsın bundan dolayı niye vicdan azabı çekesin kocanı şüphede bırakma

burada bunu anlatmak için konu biş açtım ellerinden gelse döveceklerdi beni o derece senin gibi kaç kızla dalga geçiliyor ama hiç kmsede durup demiyor benimde bir kızım olursa diye boşver sen onları Allah yardımcın olsun kimseyede böyle bir dert vermesin şimdi sana bunu yazıyorum ya ne diyecekler biliyomusun bu kızda aynı durumda.. burada bazı insanlarda kalıplaşmış düşünceler var insanları takarsan sen yok olursun

Benim eşim 27 kardeşim de seneye 17 mesela. Seneye kardeşime eşim yaşlarında biri talip olsa bizim çevremiz o kişiyi sapık ilan eder. : )
ben ve eşimin yaşı evlendiğimizde aynıydı yani 17...bu 27 17 olayını nerden ürettin acaba....bence senin anlama problemin var....

neyin ezikliği pardon....kocama yalan söylemediğim için mi ezik oluyorum.... ya da başkasıyla yatıp kendimi ona kakalamadığım için mi.....ben kaçarak evlendiğimden anne babalarımızın bi yükümlülüğü yok haddini aşma .....
benim bakire olmayan kişilerle sıkıntım yok .... sözüm bakire olmayıp bakireyim diye evlendikleri ileride aynı yastığa baş koyacakları insanlarını kandıranlara.....ayrıca bende eşimde evlendiğimizde 17 yaşındaydık...attığın okların hiçbiri hedefi bulmuyo....kapa artık bence o çeneni....

bn ilk
bn ilk ilişkiden cekiniyorum korkuyorum doktora gidip hsni esnek mi kalin kizlik zari die bakiliyor mu hani muayene ederken zarar gelir mi

Kaçtığınız gün mü nikahınız kıyıldı. : ))

Sen beni anlamıyorsun. Ben sadece senin hayatının da mükemmel olmadığını da görmek için üstüne geldim. Ve mükemmel olmadığını da gördüm. 17 yaşında kaçarak evlenmişsin. Nasıl ki bi kızın zarını diktirmesi ve kocasından saklaması senin için rezil bir şeyse, başkasına göre de 17 yaşında bi kızın kaçarak evlenmesi utanç verici olabilir. Anlıyor musun? Demek istediğim kimse mükemmel değildir, kimse her zaman dört dörtlük tercihler yapamayabilir.
Sadece insanları kınamadan gerektiğini söylüyorum. Bütün meselem bu.

kaçarak evlenmenin neyi ahlak dışı pardon...... evlenme yaşından 1 yaş önce evlenilmesi mi....
ama ben size kızlık zarı dikimi hakkında ahlak dışı birçok şey sayabilirim....
o zaman herkes niye dulum diye geziyo ki diktirip diktirip evlensinler...
neyse size son mesajım iyi günler....

Tamam kaçarak evlenmek kötü bir şey değil herkes kaçarak evlensin. Siz de dünyanın en ahlaklı en mükemmel insanısınız. Bütün ahlaksızlar ölsün. Bu ahlaksızların kim olduğunu da siz seçin. Tamam? Şimdi oldu sanırım. : D hadi bay bayan mükemmel ahlaklı.

Bazı şeyler için yapılan yorumlar ne kadar utanç verici. Kimse bu şekilde çaresiz kalıp bu yöntemlere başvurmaz. Bişeyleri anlamanız için Allah korusun başınıza mı gelmesi gerekiyor? Neden bu kadar sert ve eleştirici oluyorsunuz?
Mecbur kalınmasa kim bu duyguyu yaşamak ister ki? Biraz anlayış biraz empati.(!)
Buna mecbur kalmak kolay mı?
Zamanında ergenlik döneminde çocuklukta başına gelmiş bişeyin tüm aileye hatta sülaleye maal etmek kolay mı?
İnsanlar zaten yeteri kadar vicdan azabı çekiyolar. Birde bu olaylar yaşandıktan sonra aileleri anneyi babayı kahretmek kolay mı sanıyosunuz?
Evet karşında ki insanı kandırmış oluyosunuz ama o da Allahla kul arasında.
Allah der ki; benim karşıma kul hakkı ile gelme.
Şuan bu arkadaşlara ahlak dersi vermeye kalkan arkadaşlar, sizin yaptığınız bu arkadaşlarımızın başına gelen olaydan daha beter. Farkındasınızdır inşallah..

yazmadan duramycm arkadaş bir kazadan dolayı bunu yapmak zorunda kalıyo ailesi üzülmesin ailesine laf gelmesin diye kendinizi ahlak abidesi gösteriyorsunuz ya hani sizde kaçarak evlenmişsiniz ve aileniz çok üzülmüştür ailenize lafta gelmiştir böyle şeyleri çok takıyor olsaydınız kaçmazdınız beklerdiniz sabırla öyle değilmi ama eminim sizinde geçerli bi sebebiniz vardır işte bu arkadaşında bir sebebi var keyfinden yapmıyor bilmem anlatabildmmi

ben kendimi ahlak abidesi göstermedim....bu kıyası yapan sizlersiniz......
geçerli sebebimiz olması insanları kandırma yetkisi vermez...
son msj

son msj
Arkadasim anlama sıkintin falan mi var? Kimseyi kandirmiyorum ben bilmem anlatabildim mi.Elalemin derdi seni mi gerdi sanane ya Allah Allah kandirsam bile sanane yani seni ne ilgilendirir ki.Gunahsa benim sucsa benim hayat benim sanane yani!

son msj
çoook aşık olmanda aileni reddetmene değmezdi önce kendi kusurlarımızı görelim herkes kendi yaptığından sorumludur Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…