- Konu Sahibi DXIXRXSXAH
-
arkadaşlar ben saçımı geçici olarak açmak istiyorum,bana önerisi olan varmı? saçlarım açık renkli zaten ama bem daha açık olmasını istiyorum ve geçici olasını istiyorum,oksijen kullanıldığında saç renginin açıldığını duymuştum ama hiç bir fikrim yok,bana yardımcı olursanız sevinirim.tatlicadiarzukafamçokkarıştı
Ben papatya suyuyla açıyorum yazın , hemde saçı besliyor a.s.
canım papatyanın ıçıne ıhlamurda koy. ıhlamur daha sarımsı olmasına neden oluyor papatya daha turuncumsu yapıyor çünkü. mutlaka ıhlamur suyuda koy
Yoo gerek yok , turuncuda olmuyor , kaç senedir yaptığım işlem , çok güzel koyu sarımsı bir renk oluyor yerimseniben
canım o zaman senin ana saç rengin kumral herlade hiç turuncumsu yapmıyorsa ne guzel
dirşah saçının ana rengi tam olarak kaç? nasıl bır renk? bende kendi saçımı 2 hafta once bır ton açmıştım ve o kadar mutlu oldum ki.kahverengiyken koyu kumral oldum. 4.1 iken 5.1 oldu ve 5 yıldır gitmediğim kuafor saymadığım para kalmadı bu 1 tonluk farkı yapabılmeleri için.şimdi diplerim çıkmasına ragmen belli bile değil arada 1 ton fark olduğu için. lütfen bana kendi saç rengini tarıf et mumkunse bır resim yolla benzeyen senin saç rengine. ve sakın ola oksijen surme asla asla asla.bekliyorum cevabını canım
Ben papatya suyuyla açıyorum yazın , hemde saçı besliyor a.s.
canım benim saç rengim 2.sıradaki 1 numaralı renk..ama ben 3 numaralı renge yakın olmasını istiyorum .galiba çok şey istedim ,inşallah bi formül bulurum :)
http://cekirge.forumlari.net/guzellik-bakim-moda-giyim-f330/en-guzel-sac-renkleri-t1820.html
tüm cvp yazan arkadaşlara teşekkür diyorum..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?