Gecikme 4 gün silik çıkan test

@Sedddddddddddddd bu arkadaşımız pozitif 4. Gün kanda öğrenen
Vla kız naptm testlerde cıkmadı bnde dedim yane ila yoktur diye okdr zorlamıyayım hemnn Ovulasyon siparis verdm kulanmak nasip olmadı. Bu arada denemedigim test markası kalmadı. Awok. Prodoctor. Frely. Vula life. Dha denemislerim var isimlerii hatırlamıyorum yane anlatmak istedigm en guvenilir marklr bile negatifiti yane

Bende öyle ovulasyon testleri aldım negatif diye prodoctor ve labaquik aldım ama yarın gecikmenin 4. Günü sabah yapsammı ilk idrarla ne diyorsun

Kızlar eşimin sperm morfolojisi %2 çıktı ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim hormonlarım normal kan pıhtılaşma testim temiz genetik testlerimiz temiz çıktı. Rahim filmi henüz çektirmedim. Kimyasal gebeliklerin sebebi sperm morfolojisi olabilir dedi üroloji doktoru sizce olabilir mi yoksa acaba bende başka bir sıkıntı mı vardır ?

Benim hiç bilgim yok bu konuda canım istersen konu aç

Bende öyle ovulasyon testleri aldım negatif diye prodoctor ve labaquik aldım ama yarın gecikmenin 4. Günü sabah yapsammı ilk idrarla ne diyorsun
Kız vla direk kan testi ver bari bu stresi atarsn kan verdikten sonrada evde ilk idrarla test yap üstünü kapat ustune dualar oku iyi niyet et rabim gönlünden geçeni biliyor zatn

Canm bilgim yok ama kimyasal gebelik zatn saglıksız gebeliktr beliki saglıksız sperm ler den olablr

Kız vla direk kan testi ver bari bu stresi atarsn kan verdikten sonrada evde ilk idrarla test yap üstünü kapat ustune dualar oku iyi niyet et rabim gönlünden geçeni biliyor zatn
Benim perşembe günü öğlen 3 te kadın doğuma randevum var zaten hap yazmıştı vtaminlerim için onları yazdırcam hemde baksın ne var ne yok diye ama sabah ilk idrarla yaparım yinede test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…