- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
Hastaneye gittiniz mi doktor ne dedi ne olduSende haber et bakalım inşallah hayırlı şeyler duyarızn
Gittim hormon testi ve bir sürü test yaptı ama her şey tertemiz sorunsuz çıktı çok şükür.. siz ne yaptınızHastaneye gittiniz mi doktor ne dedi ne oldu
Ben daha yarın gidecemGittim hormon testi ve bir sürü test yaptı ama her şey tertemiz sorunsuz çıktı çok şükür.. siz ne yaptınız
Peki bu kadar gecikmenin sebebi neymişGittim hormon testi ve bir sürü test yaptı ama her şey tertemiz sorunsuz çıktı çok şükür.. siz ne yaptınız
Ne yaptınız :)Ben daha yarın gidecem
Bilmiyorum bir sebebi yok bazen vücut kendini hazırlar dedi korkulacak bi şey yok dediPeki bu kadar gecikmenin sebebi neymiş
Benim başıma çok talihsiz bı olay geldiNe yaptınız :)
Ne yaptınız :)
Sanırım fazla doktor ne dedi ?Prolaktin değerim halen mi fazla değer referans dışı diyor anlamadım
Canım şimdi tekrar baktım ama senin prolaktinin yüksek değil düşük tam tersi..Prolaktin değerim halen mi fazla değer referans dışı diyor anlamadım
Öncesi 56 çıkmıştı ilaç kullandım 10 günde üç hap aldım bu sefer 4,16 son bı habım var acaba onu da kullanayım mi prolaktin çok düşük olsa yine mi hamilelik olmuyorCanım şimdi tekrar baktım ama senin prolaktinin yüksek değil düşük tam tersi..
Benim prolaktinim 30 çıktı sınırda yani hatta bazı doktorlar 25 olarak değerlendiriyor.. adet döneminizde ya da sonradan da yumurtalıklar yavaşlar diye biliyorum ama son bi ilac kaldıysa onu da iç bitirme doktor vermiş vardır bi bildiği.. doktorun ne dedi sana ?Öncesi 56 çıkmıştı ilaç kullandım 10 günde üç hap aldım bu sefer 4,16 son bı habım var acaba onu da kullanayım mi prolaktin çok düşük olsa yine mi hamilelik olmuyor
Bu günkü doktorun yanına gidemedim ki kan ver dedi bana kan verdim kan verdikten sonra gidemedim ne zaman sorduysam hep kan sonuçları çıkmamış dediler bana en son bende eve geldim enabizdan baktım ki sonuçlar çoktan çıkmışBenim prolaktinim 30 çıktı sınırda yani hatta bazı doktorlar 25 olarak değerlendiriyor.. adet döneminizde ya da sonradan da yumurtalıklar yavaşlar diye biliyorum ama son bi ilac kaldıysa onu da iç bitirme doktor vermiş vardır bi bildiği.. doktorun ne dedi sana ?
Ay kesinlikle öyle ben de o yüzden doktorun telefon numarasını alıp whatsapptan mesaj attım, devlet hastanesi gerçekten bir zulümBu günkü doktorun yanına gidemedim ki kan ver dedi bana kan verdim kan verdikten sonra gidemedim ne zaman sorduysam hep kan sonuçları çıkmamış dediler bana en son bende eve geldim enabizdan baktım ki sonuçlar çoktan çıkmışboşuna o kadar beklemişim keşke imkan olsada insan devlet Hastanesi'ne gitmese baştan salıyorlat
Bende bu ay ovülasyon testine başladım inşallah güzel bi sonuç alırım rabbim yüzümüzü güldürsün :)Bu günkü doktorun yanına gidemedim ki kan ver dedi bana kan verdim kan verdikten sonra gidemedim ne zaman sorduysam hep kan sonuçları çıkmamış dediler bana en son bende eve geldim enabizdan baktım ki sonuçlar çoktan çıkmışboşuna o kadar beklemişim keşke imkan olsada insan devlet Hastanesi'ne gitmese baştan salıyorlat
Ayy ben tam sana dicektim ben de kaç gün sonra artık ovülasyon testine başlıcam diye ki sen benden önce davranıp demissinBende bu ay ovülasyon testine başladım inşallah güzel bi sonuç alırım rabbim yüzümüzü güldürsün :)
Amin inşallah Allah anne olmayı bekleyen her kadına hayırlı evlatlar nasip eder yarın cuma inşallah dualarımız kabul olurBende bu ay ovülasyon testine başladım inşallah güzel bi sonuç alırım rabbim yüzümüzü güldürsün :)
Ben artık yumurtlama günlerimi bulmak için ovülasyon testi kullanayım dedim gebelik olmazsa bile yumurtlama zamanlarimi öğrenmis olurum.Bende bu ay ovülasyon testine başladım inşallah güzel bi sonuç alırım rabbim yüzümüzü güldürsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?