- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
Sen naptın adet oldun muLütfen dua edin lütfen..ben ısrarla çok fazla umutluyum hala kan da negatif görmeme rağmen.. hala varmış gibi hissediyorumm
Adet oldunuz mu :)Hayır olmadım. Ağrılarım iyice arttı kasıklarım bacaklarım belim çok ağrıyor ama olamıyorum. Haftasonuna kadar olmazsam kan testi vericem gebelik için. Siz ne zaman test yaptınız? Bu belirtilerin tümü sizde de mi var?
oldummmmSen naptın adet oldun mu
Benim 12 gün geçikmeden sonra pembe bı akıntım geldi yenioldummmmsen oldun mu
Bugün mü devamı geldi mi belki de yerleşme kanamasıdır?Benim 12 gün geçikmeden sonra pembe bı akıntım geldi yeni
Hayır adetim tam söküldüBugün mü devamı geldi mi belki de yerleşme kanamasıdır?
Ne zaman oldun senoldummmmsen oldun mu
Dün 3. Günümdü ama bittim bu ay değişik bi döngü yaşadım hem geciktim hem de çok erken bitti normalde 7 gün dolu dolu olurum anlamadım. KADIN Doğumdan randevu aldım bi bakacağım kist falan mı varNe zaman oldun sen
Bende dün geceden beri ölüyorum resmen çok kötü ağrilarim var hiç böyle olmamıştı bende kadın doğumdan randevu aldım 15 Şubat'ta sen ne zaman gidiyorsun hastaneye?Dün 3. Günümdü ama bittim bu ay değişik bi döngü yaşadım hem geciktim hem de çok erken bitti normalde 7 gün dolu dolu olurum anlamadım. KADIN Doğumdan randevu aldım bi bakacağım kist falan mı var
Salı günü randevum var benimde iyi bi doktordan randevu aldım bakalımBende dün geceden beri ölüyorum resmen çok kötü ağrilarim var hiç böyle olmamıştı bende kadın doğumdan randevu aldım 15 Şubat'ta sen ne zaman gidiyorsun hastaneye?
Ella kullandığınız zaman düşük bir ihtimal. Ama bu sitede her şey olabilir neler duyduk. Ama içtiğiniz ilaç da geciktirme yapmış olabilir 3 gün sonra tekrarlayın testi. İçiniz rahat etmezse kan verinBende de yumurtlama dönemimden 1 gün sonra kondom patladı içe boşalma olmadı ama 20 dk içerisinde ella aldım. Reglim 9 gün gecikti. Gecikmeden sonra 4. ve 9. gün predictor test yaptım negatif çıktı. Bu dönemde testte görünmeme ihtimali var mı kızlar?
Yarın 11. gün ilişkinin üzerinden 20 gün geçti. Yarın test yapsam kesin sonuç çıkar değil mi?Ella kullandığınız zaman düşük bir ihtimal. Ama bu sitede her şey olabilir neler duyduk. Ama içtiğiniz ilaç da geciktirme yapmış olabilir 3 gün sonra tekrarlayın testi. İçiniz rahat etmezse kan verin
Tmm hastaneye gittikten sonra sonuçları burda paylaş canım bende çok merak ediyorum doktor ne dicekSalı günü randevum var benimde iyi bi doktordan randevu aldım bakalım
Sende haber et bakalım inşallah hayırlı şeyler duyarızTmm hastaneye gittikten sonra sonuçları burda paylaş canım bende çok merak ediyorum doktor ne dicek
Kan testi yaparsanız evet çıkarYarın 11. gün ilişkinin üzerinden 20 gün geçti. Yarın test yapsam kesin sonuç çıkar değil mi?
Amin inşallahSende haber et bakalım inşallah hayırlı şeyler duyarız
Durumunuz nedir acabaKızlarrrıımm yine konu açıyorum ama cevaplarınızı deneyimlerinizi ve bilgilerinizi yazarsanız çok sevinirimson 4-5 aydır 28 günde bir adet görüyorum günü gününe ve saati bile sekmez.. 28 gün sayarsam 5 gün geciktim, 30 gün sayarsam 3 gün.. Bugün dahil ara ara test yaptım kaset tes ama negatif.. Ara ara gelen kasık ağrım fena bi şekilde bacak ve bel ağrısı yaşıyorum.. Adet belirtileriyle bire bir aynı gebelik belirtileri ama bilemedim.. Yaşayan var mı lütfen yazııııınnn
Hastaneye gittiniz mi doktor ne dedi ne oldu ?Sende haber et bakalım inşallah hayırlı şeyler duyarızn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?