GECİKMEMİN 5. GÜNÜ AMA TEST NEGATİF :(

Merhabalar ilk kez yazıyorum. Bende çikolata kıstı endometriozis var 3 kere myom ameliyatı oldum. Adetim bittikten 15-18 gün sonra tekrar regl oluyorum ama bu ay 4 5 gün gecikti. Kaset test yaptım negatifti. Normalde reglden önce, regl zamanı, yumurtlama zamanı çok fazla kist ağrısı yaşardım ama bayadır ağrı sızı yaşamıyorum. Ve normalde mütemadiyen lekelenmelerim olurdu kistten dolayı, çok uzun süredir (9-10 gündür) lekelenmelerim de yok. Bilmiyorum belki psikolojik olarak etkilendiğim için gecikmişimdir. Bebiş sahibi olmayı çok istiyorum, çıkmazdayım.

Dün 3. Günümdü ama bittim bu ay değişik bi döngü yaşadım hem geciktim hem de çok erken bitti normalde 7 gün dolu dolu olurum anlamadım. KADIN Doğumdan randevu aldım bi bakacağım kist falan mı var
Bende dün geceden beri ölüyorum resmen çok kötü ağrilarim var hiç böyle olmamıştı bende kadın doğumdan randevu aldım 15 Şubat'ta sen ne zaman gidiyorsun hastaneye?

Bende de yumurtlama dönemimden 1 gün sonra kondom patladı içe boşalma olmadı ama 20 dk içerisinde ella aldım. Reglim 9 gün gecikti. Gecikmeden sonra 4. ve 9. gün predictor test yaptım negatif çıktı. Bu dönemde testte görünmeme ihtimali var mı kızlar?

Ella kullandığınız zaman düşük bir ihtimal. Ama bu sitede her şey olabilir neler duyduk. Ama içtiğiniz ilaç da geciktirme yapmış olabilir 3 gün sonra tekrarlayın testi. İçiniz rahat etmezse kan verin

Ella kullandığınız zaman düşük bir ihtimal. Ama bu sitede her şey olabilir neler duyduk. Ama içtiğiniz ilaç da geciktirme yapmış olabilir 3 gün sonra tekrarlayın testi. İçiniz rahat etmezse kan verin
Yarın 11. gün ilişkinin üzerinden 20 gün geçti. Yarın test yapsam kesin sonuç çıkar değil mi?

Durumunuz nedir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…