- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
Ben şu anda yatalak oldum resmen niye böyle oldu anlamadım kollarım ve bacaklarım çok ağrıyor kolumu kaldırıp yemek bile yiyemiyorum sende durumlar nasılKızlarııımmm bi gelişmesi olan var mııııı
Ben şu anda bitik bı haldeyim kollarım aşırı derecede ağrıyor yemek bile yiyemiyorum hep yerdeyimKızlarııımmm bi gelişmesi olan var mııııı
Ay bugün benim de kollarım sırtım fena haldeeBen şu anda bitik bı haldeyim kollarım aşırı derecede ağrıyor yemek bile yiyemiyorum hep yerdeyim
Kollarım sırtım çok ağrıyor sanki hamlaşmış gibi.. çok merak ediyorum çatlicammmmBen şu anda bitik bı haldeyim kollarım aşırı derecede ağrıyor yemek bile yiyemiyorum hep yerdeyim
Ben de öyleKollarım sırtım çok ağrıyor sanki hamlaşmış gibi.. çok merak ediyorum çatlicammmm
Benim varKizlar akıntınız var mı
Sen ne zaman test yapacaksın:)Kizlar akıntınız var mı
Afedersin akıntın nasılBenim var
Yarın hastaneye gidecem inşallah bı terslik olmazsaSen ne zaman test yapacaksın:)
Geç döllenme idrar testinde ne zaman çıkar adetin kaçıncı gecikme gunundeGeç döllenme oluştuysa teste yaptığında çıkmaz cnm bir iki gün daha sabret olmazsan adet gider kan verip sonucu ala bilirsin inşallah gönlünce bir sonuç alirsin
Benim bugün adetim 7 gün gecikti daha bişi yapmadim yarın hastaneye gidecem neyse çıkar artık inşallah hayırlısı olurGeç döllenme idrar testinde ne zaman çıkar adetin kaçıncı gecikme gununde
Bendeeee yarın gidicem sabah erkenden çok heyecanlıyım inşallah hamişizdiiirrrY
Yarın hastaneye gidecem inşallah bı terslik olmazsa
Ay inşallah ya çok sabırsızım bendeBendeeee yarın gidicem sabah erkenden çok heyecanlıyım inşallah hamişizdiiirrr
Özür dileyerekY
Afedersin akıntın nasıl
Bende rabbim gönlümüze göre sonuçlar versinAy inşallah ya çok sabırsızım bende
Hmm benimki bazen beyaz bazen de şefafÖzür dileyereksümüksü bi akıntım var hatta adet oldum sanıp tuvalete gidiyorum ama yok
İnşallah gönlümüze göre olur ya hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumBende rabbim gönlümüze göre sonuçlar versinyarın yeniden burda kavuşalım
Benim de aynen böyleHmm benimki bazen beyaz bazen de şefaf
Of bendeee ama hiç sekmez adetim erken gelir geç gelmez.. lütfen hayal kırıklığına uğramayalımİnşallah gönlümüze göre olur ya hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?