Kesinlikle. Eskiden kadınlar okuyamıyordu, çalışamıyordu, imkan yoktu anlayabiliyorum. Ancak günümüz dünyasında okumayıp çalışmayıp erkenden evlenen ve kocalarının eline bakan kadınlara sinir oluyorum. Hele konu sahibi, komple eş ailesine yapışmış yakalarını bırakmıyor.
Hem maddi durumları iyi değil hem çocuk yapıyolar hayret ediyorum. Çocuk doğuruyorsan ona güzel imkanlar sunmak, rol model olmak zorundasın. Eşlerin ikisinin de vazifesi bu.
Çocuğunu kreşe veriyordu bir ara ama orda öğretmenlik yapacaktı ve öğretmenlik ile ilgili hiç bir eğitimi olmadığı halde. Yani konu sahibi her şeyi bedavaya getirmeye çalışıyor. Kendi ailen yardım etsin dendiğinde durumları yok diyor
Tek derdim para bu yazanlar eminim çok sakin geçim düşünmeyen yan gelip yatan türlerdendir boş boş konuşuyorlar birde utanmadan konularımı ıslayıp ıslayıp yazıyorlar ne komiksiniz yaaa
Doğru, kesinlikle tek derdiniz para, hem de iğrenç şekilde para, elalemin rızkına göz koyacak şekilde para…
Sakin olmayınca geçinebilir sakin olunca geçinemiyor muyuz? İstediğin kadar sağa sola salça ol, ondan bekle bundan iste rızık Allah tan dır, nasibini yersin
Yan gelip yatan sensin, kocan çalışıyor sen evde yatıp milletin hesabını tutuyorsun, hasta adamı işe yollamaya çalışıyorsun hani üzülüyordun?
Sen o konuları yazarken o olayları yaşarken utanmadın da biz hatırlayınca mı utanmaz olduk
Neredeyse tüm konularının ucu paraya dokunuyor, kalkmış nereden biliyorsunuz paragöz olduğumu diyorsun ya şaka gibi.
Cidden umutsuz vakasın.
Allah eşine sabır versin.
Çocuğunu kreşe veriyordu bir ara ama orda öğretmenlik yapacaktı ve öğretmenlik ile ilgili hiç bir eğitimi olmadığı halde. Yani konu sahibi her şeyi bedavaya getirmeye çalışıyor. Kendi ailen yardım etsin dendiğinde durumları yok diyor
Allah aşkına işleri ne kadar açılmış olabilir? Evli 4 çocuklu bir adamın çocuklarını aç bırakmadan bir başkasına yardım edebilmesi için holding CEO'su olması lazım. Bu adamın eti ne budu ne? Ne iş yapar senin kaynin? Madem o kadar zor durumdasın sen niye poponu kaldırıp bı işin ucundan tutmuyosun ? Senin kardeşlerin yok mu? Onlara niye çemkirmiyorsun yardım edin diye?
2 yaşındayken kreşe verdim başladım. Daha erken başlardım ancak bakan yoktu. Neden çalışıyorum evladıma daha iyi bir hayat sunmak için. Bunu neden sadece eşime yükleyeyim ki?
Çok yanlış yapmışsın.."eşim için çoook üzülüyorum" diye diye bir kayınvalideye ,bir kayna sarıcaktın .."hayır kendim için hiçbirşey de istemiyorum ben tok gözlüyümdür ..ama bu adama yazık değil mi " diyecektin .İşe girip herkes maddi gelir elde edebilir..maharet hiç evinden dışarı çıkmadan eş ailesini haraca pardon ödeme periyoduna bağlayabilmekte
Esinizin bekarken yaptigi yardimlarin hesabini yapmayin bence. Bekarmis, aile gecirdirme derdi yokmus icinden gelmis yardim etmis. Bir sekilde gecinilebiliyorsa ben baskasindan para dilenmenin sacma oldugunu dusunuyorum. Boz de cok parasiz zamanlar gecirdik ama anne babamizdan bile bir kere borc istemedik. Onlara durumumuzu yansitmadik bile. Siz de kendi yaginizda kavrulun.
Valla konuya yorum yapmıştım ama konu sahibinin cevaplarına çatladım burada tahı enayimiydim ben evlendim başka şehire geldim 14 yıllık evliliğimin 12 senesi full çalıştım ki eşim üniversitede akademisyen ev var durumumuz iyi eşimin ailesininde çok iyiydi buranın sayılı ailelerinden yani ama çalışmam demedim yani..aileme de yardım ettim, doğum yaptım 3.5 yıl önce 11 yıl bekledim evladımı ücretsiz izin aldım 8.5 aylıkken işe başladım devlet işi bir daha bulunmaz diye hem evde hem işte çalıştım çalışıyorum tek kuruş kimseden istemedim..benim kaynıma da eşimden daha çok para harcamışlar asla kıyaslamadım vefat ettiler kaynım yurtdışında herşeyleri bende emanet geldiğinde paylaşırız derim..bu ne beklenti 4 çocuklu adamdan..
Çok yanlış yapmışsın.."eşim için çoook üzülüyorum" diye diye bir kayınvalideye ,bir kayna sarıcaktın .."hayır kendim için hiçbirşey de istemiyorum ben tok gözlüyümdür ..ama bu adama yazık değil mi " diyecektin .İşe girip herkes maddi gelir elde edebilir..maharet hiç evinden dışarı çıkmadan eş ailesini haraca pardon ödeme periyoduna bağlayabilmekte