- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Ah Mlscm keşke çocuğu bahane etmeyip çocuklu anneler nasıl çalışıyor ise sen de aynısını yapsaydın da şu lafının anlamı olsaydı. Yattığın yerden her sey olsun istiyorsun, ama kocan da maaşlı be . Napcan?Tek derdim parabu yazanlar eminim çok sakin geçim düşünmeyen yan gelip yatan türlerdendir boş boş konuşuyorlar birde utanmadan konularımı ıslayıp ıslayıp yazıyorlar ne komiksiniz yaaa
Bu yoruma da kızacaksınız belki ama karı-koca yanlış düşünüyorsunuz bence, aile üyelerimizden birine bir gün o da bana destek çıkar diye yardım etmeyiz, bizde vardır içimizden gelmiştir yapmışızdır, gün gelir biz dara düşeriz yardım etsinler diye beklemeyiz.Herkes kendi işine geldiği gibi konuşuyor, eşim abisene çok yardım etmiş tamam bu beni ilgilendirmez ama abisi her zman söylüyordu işlerim açılsın bende size yardım edicem diye eşime bir değil on kere söylemiştir bunu. Kardeşim bana destek oldu bende olucam diye şimdi biliyor evimizin borcu var eşimin ihtiyacı var işleri durdu sadece kuru kuru ihtiyacın olursa ara diyor.. Eşimde kendisi düşünsün görmüyor mu dedi demek istediğim önceki eşimin yardımı geri versin değil eşimim düşündüğü gibi oda biraz düşünsün
Ek iş değilde sürekli mesaiye kalıyordu diye hatırlıyorum.Ay bi dakka eşi devamlı çalışıyordu ek iş fln yapıyordu hatta covid olmuşken de çalışmasını bekliyordu konu sahibi sanki.. doğru mu hatırlıyorum
Konularınızı unutmak ne mümkünTek derdim parabu yazanlar eminim çok sakin geçim düşünmeyen yan gelip yatan türlerdendir boş boş konuşuyorlar birde utanmadan konularımı ıslayıp ıslayıp yazıyorlar ne komiksiniz yaaa
Ev sizin üstünüze ama dimi, yani sizden para çıkıp ailenizin üstüne yapmamışsınızdırEsinize aslinda cok iyi birisin bak zamaninda neler yapmışsın.Ama onlar yapmıyor.herkes bir değil.bak gördün mu vs vs vs diyerek eşinizi abisine karsı dolduruyorsunuz. erkekler bir anda kavgaya tutuşabilir. Ben de zamaninda aileme dünyanın parasını verdim. Hic abartısız lüks bir ev bir araba alırdım vermeseydim.sonra dünyanın her hali var evlendigimde maddi sıkıntılar yaşadım.ama kardeslerime hic bana para verin demedim. Vermediler diye de kizmadım. Benim zamaninda verdigim parayı Allah biliyor. Karsiligini da Allah tan isterim. Benim esim kardeslerin de sana yardim etmiyor vs dese ciddi kavga ederim.
GerekmezEşim zamanında çok yardımcı olmuş ona hani şimdide bizim elimiz dar biraz düşünmesi gerekmez mi
Abisi iş batırmış ne demek ya adam bile isteye batırmış işi çok da zevk almış der gibiAbisi istemiş sürekli para eşimden abisi iş batırmış eşim destek olmuş
Şöyle de bir durum var adamın zaten 4 çocuğu varmış neden yardım etsin ki ? Hadi sağlık sorunu olur tamam dersin . Kaynın parası varsa da atar kenara adam çocukları için biriktirir yani.Abisi iş batırmış ne demek ya adam bile isteye batırmış işi çok da zevk almış der gibi
Allaha havale ediyorum sizi nasıl bir itham bu Allah aşkına mübarek günde.. Nerden biliyorsun para göz olduğu mu aynı sofrada yemek mi yedik..Allahım sen dini imanı para olanlardan colugumuzu çocuğumuzu koru.
Böyle bir eş nasip etme kimseye.
Hepsini siz yazdınız bu kadar kişi aynı fikirdeyse bir acaba diye düşünmelisinizAllaha havale ediyorum sizi nasıl bir itham bu Allah aşkına mübarek günde.. Nerden biliyorsun para göz olduğu mu aynı sofrada yemek mi yedik..
AminAllahım sen dini imanı para olanlardan colugumuzu çocuğumuzu koru.
Böyle bir eş nasip etme kimseye.
2 yaşındayken kreşe verdim başladım. Daha erken başlardım ancak bakan yoktu. Neden çalışıyorum evladıma daha iyi bir hayat sunmak için. Bunu neden sadece eşime yükleyeyim ki?Çocuğu olan kadınlar çalışmıyor mu? Her şeye bir bahane…
Armut piş ağzıma düş.
Herkes bana para versin herkes bana yardım etsin. Çünkü koca kadın değilim ayaklarımın üstünde duramam. Onlar çalışıp elime para saysın ben de öyle boş boş oturayım. Oh ne güzel memleket.
2 yaşındayken kreşe verdim başladım. Daha erken başlardım ancak bakan yoktu. Neden çalışıyorum evladıma daha iyi bir hayat sunmak için. Bunu neden sadece eşime yükleyeyim ki?
İstemeden vermesi gerekiyor zaten... Ben erkek kardeşime okul zamanı elimde ne varsa verirdim karşılık beklemedim de bebeğim oldu haberim olmadam mama sını bezini oyuncağını yolluyor... Geçen çeyrek bozdurdum kızımın duymuş kızdı mesela neden bozduruyorsun bana söyleseydin hallederdim dedi.. bende asla söylemem kardeşimde kızımın ihtiyaçlarını alır gönderir sormaz bile...kardeşlik böyledir...Düşüncesizlik yapması hoş değil eşimde diyor ki görüyor zaten kendisi söylemeden yardım etsin ben istemem diyor
E aynı sofrada yemek yediklerinize muameleniz ortadaAllaha havale ediyorum sizi nasıl bir itham bu Allah aşkına mübarek günde.. Nerden biliyorsun para göz olduğu mu aynı sofrada yemek mi yedik..
Ev almadim. Ev parasi kadar para vermisimdir dedim. Çalıştım ve hep onlara verdim bekarken.Ev sizin üstünüze ama dimi, yani sizden para çıkıp ailenizin üstüne yapmamışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?