Geçim derdi.. Eşime üzülüyorum

Tek derdim para bu yazanlar eminim çok sakin geçim düşünmeyen yan gelip yatan türlerdendir boş boş konuşuyorlar birde utanmadan konularımı ıslayıp ıslayıp yazıyorlar ne komiksiniz yaaa
Ah Mlscm keşke çocuğu bahane etmeyip çocuklu anneler nasıl çalışıyor ise sen de aynısını yapsaydın da şu lafının anlamı olsaydı. Yattığın yerden her sey olsun istiyorsun, ama kocan da maaşlı be . Napcan?

Bu yoruma da kızacaksınız belki ama karı-koca yanlış düşünüyorsunuz bence, aile üyelerimizden birine bir gün o da bana destek çıkar diye yardım etmeyiz, bizde vardır içimizden gelmiştir yapmışızdır, gün gelir biz dara düşeriz yardım etsinler diye beklemeyiz.
Herkesi kendimiz gibi düşünceli sanmak, düşünceli olmalarını beklemek yanlış, biraz basmakalıp bir sözdür ama bence doğru bir laftır, "kaşıyacak tırnağın varsa kendi başını kendin kaşı" demişler.

Ay bi dakka eşi devamlı çalışıyordu ek iş fln yapıyordu hatta covid olmuşken de çalışmasını bekliyordu konu sahibi sanki.. doğru mu hatırlıyorum
Ek iş değilde sürekli mesaiye kalıyordu diye hatırlıyorum.
Covid olmuşken çalışmasını beklemesi ayrı bir bir faciaydı.

Tek derdim para bu yazanlar eminim çok sakin geçim düşünmeyen yan gelip yatan türlerdendir boş boş konuşuyorlar birde utanmadan konularımı ıslayıp ıslayıp yazıyorlar ne komiksiniz yaaa
Konularınızı unutmak ne mümkün

Ev sizin üstünüze ama dimi, yani sizden para çıkıp ailenizin üstüne yapmamışsınızdır

Eşim zamanında çok yardımcı olmuş ona hani şimdide bizim elimiz dar biraz düşünmesi gerekmez mi
Gerekmez
Eşinizin zamanında yaptığı yardımlar da sizi ilgilendirmez
Eşiniz borç vermemiş yardım etmiş
İlla iki kardeşin arasını bozacaksınız değil mi
Sizin aileniz her cuma yardım etmeyi teklif ediyor hatta zorla yardım ediyorlar değil mi?

Abisi iş batırmış ne demek ya adam bile isteye batırmış işi çok da zevk almış der gibi
Şöyle de bir durum var adamın zaten 4 çocuğu varmış neden yardım etsin ki ? Hadi sağlık sorunu olur tamam dersin . Kaynın parası varsa da atar kenara adam çocukları için biriktirir yani.

Son düzenleme:
Allaha havale ediyorum sizi nasıl bir itham bu Allah aşkına mübarek günde.. Nerden biliyorsun para göz olduğu mu aynı sofrada yemek mi yedik..
Hepsini siz yazdınız bu kadar kişi aynı fikirdeyse bir acaba diye düşünmelisiniz

Çocuğu olan kadınlar çalışmıyor mu? Her şeye bir bahane…

Armut piş ağzıma düş.

Herkes bana para versin herkes bana yardım etsin. Çünkü koca kadın değilim ayaklarımın üstünde duramam. Onlar çalışıp elime para saysın ben de öyle boş boş oturayım. Oh ne güzel memleket.

2 yaşındayken kreşe verdim başladım. Daha erken başlardım ancak bakan yoktu. Neden çalışıyorum evladıma daha iyi bir hayat sunmak için. Bunu neden sadece eşime yükleyeyim ki?

2 yaşındayken kreşe verdim başladım. Daha erken başlardım ancak bakan yoktu. Neden çalışıyorum evladıma daha iyi bir hayat sunmak için. Bunu neden sadece eşime yükleyeyim ki?

Kesinlikle. Eskiden kadınlar okuyamıyordu, çalışamıyordu, imkan yoktu anlayabiliyorum. Ancak günümüz dünyasında okumayıp çalışmayıp erkenden evlenen ve kocalarının eline bakan kadınlara sinir oluyorum. Hele konu sahibi, komple eş ailesine yapışmış yakalarını bırakmıyor.

Hem maddi durumları iyi değil hem çocuk yapıyolar hayret ediyorum. Çocuk doğuruyorsan ona güzel imkanlar sunmak, rol model olmak zorundasın. Eşlerin ikisinin de vazifesi bu.

Düşüncesizlik yapması hoş değil eşimde diyor ki görüyor zaten kendisi söylemeden yardım etsin ben istemem diyor
İstemeden vermesi gerekiyor zaten... Ben erkek kardeşime okul zamanı elimde ne varsa verirdim karşılık beklemedim de bebeğim oldu haberim olmadam mama sını bezini oyuncağını yolluyor... Geçen çeyrek bozdurdum kızımın duymuş kızdı mesela neden bozduruyorsun bana söyleseydin hallederdim dedi.. bende asla söylemem kardeşimde kızımın ihtiyaçlarını alır gönderir sormaz bile...kardeşlik böyledir...

Allaha havale ediyorum sizi nasıl bir itham bu Allah aşkına mübarek günde.. Nerden biliyorsun para göz olduğu mu aynı sofrada yemek mi yedik..
E aynı sofrada yemek yediklerinize muameleniz ortada
Hatta en çok aynı yastığa baş koyduğunuza üzülüyoruz
Allah muhafaza sizin sofranızda yemek yesek yıllar sonra çıkar geri ver dersiniz
Bariz ortada

Milletin cebine çoluk çocuğunun rızkına göz koyacağınıza o kadar düşünüyorsanız kocanızı girin bir işe çalışın, elalem mi doyuracak sizi

Günde kaç lira tüketiyorsunuz da 3 günde 400 lira yetmeyecek? Yettirin bir zahmet
Hastane işi olursa, gök taşı düşerse, kırmızı kar yağarsa……bırakın uydurmayı ya hastane işiniz olursa devlet hastanesine gidersiniz yada doğru düzgün birinden borç istersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…