- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Anneniz, kayınvalideniz ya da herhangi bir yakınınız gelse bebege bakmaya siz calısırsınız hiç değilse.
Canım eşin kendi işi dışında da başka işlere başvuru yaptı mı? Hani geçici olarak mağazada ,çağrı merkezi yada markette falan da çalışabilir belki kendi mühendislik alanında iş bulana kadar en azından. Çünkü alışkın olmayan insan için köye gitmek çok zor olabilir.
İnşallah eşiniz bir an önce yeni bir iş bulur , ama bulamazsa siz de başvurun , en azından belki siz çalışırsınız , eşiniz de çocuğa bakar ..
Malesef bakacak kimse yok. Kv koyde islerini birakamaz, annem ve kiz kardesim de çalışıyor baska kimsemiz de yok zaten bakacak.
Is begenmiyor beyefendi.yoksa ben de dedim bunu. Muhendislik yapmak istiyormus.
Benim meslegim yok ki calissam en fazla alacagim asgari ücret. Kiramiz zaten 1300. Hayatta gecinemeyiz malesef o sekilde.
Soyleyecek o kadar cok seyim var ki ama susuyorum baska yerlere gidecek cunkukızlar eşim 1 ay sonra işsiz kalacak. inşaat mühendisi kendisi ama inşaatta işler durdu iş yok. nereye başvurduysa geri dönüş yok. şehirdışı yurtdışı her gördüğü yere başvurdu. bana diyor ki "çok çok bulamazsam köye ailemin yanına gideriz napalım". bu benim hayatımın bitmesi demek olur. köy hayatını sevmiyorum hele ki başkalarıyla yaşamak allah göstermesin.
ben de bebekten dolayı çalışamıyorum ona bakacak kimse yok. bi mesleğim de yok zaten doğru düzgün. evden ne yapabilirim diye çok araştırdım yok olmuyor. ben o kadar sıkıntıya girdim ki anlatamam bi çözümünüz var mı?
Bugün bir yerde okumuştum gece bekçiliği başvuruları varmış martta eşiniz araştırsın maaşı da baya iyiymiş başvursunkızlar eşim 1 ay sonra işsiz kalacak. inşaat mühendisi kendisi ama inşaatta işler durdu iş yok. nereye başvurduysa geri dönüş yok. şehirdışı yurtdışı her gördüğü yere başvurdu. bana diyor ki "çok çok bulamazsam köye ailemin yanına gideriz napalım". bu benim hayatımın bitmesi demek olur. köy hayatını sevmiyorum hele ki başkalarıyla yaşamak allah göstermesin.
ben de bebekten dolayı çalışamıyorum ona bakacak kimse yok. bi mesleğim de yok zaten doğru düzgün. evden ne yapabilirim diye çok araştırdım yok olmuyor. ben o kadar sıkıntıya girdim ki anlatamam bi çözümünüz var mı?
300 kişilik kadroya 42 bin başvuru yapılan canîm ülkemde işe alınma ihtimali çok düşük.Bugün bir yerde okumuştum gece bekçiliği başvuruları varmış martta eşiniz araştırsın maaşı da baya iyiymiş başvursun
daha ucuz eve geçersiniz sizde. Çalışan her kadın milyonlar almıyor zaten. Ne şiş yansın ne kebep olmuyor malesef.Malesef bakacak kimse yok. Kv koyde islerini birakamaz, annem ve kiz kardesim de çalışıyor baska kimsemiz de yok zaten bakacak.
Is begenmiyor beyefendi.yoksa ben de dedim bunu. Muhendislik yapmak istiyormus.
Benim meslegim yok ki calissam en fazla alacagim asgari ücret. Kiramiz zaten 1300. Hayatta gecinemeyiz malesef o sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?