geçim derdi

Egenin koyleri olsa ben de giderim. Buraya köy demeye bin sahit ister. Yesilligi ormani yok doğru düzgün. Sıkıcılıktan ölecek. Kupkuru heryer çöl gibi. Hele yazın hic cekilmiyor sicaklar sinekler böcekler igrenc. Kayinvalidem gil de asla yaninda iyi vakit geçirebilecegim insanlar degiller. Hicbir ortak noktam yok cok sorunlu o konu. Yani benim icin secenek bile olamicak bi durum

Nakliyesiydi depozitosuydu emlakcisiydi ev degistirmek hic kolay degil.

Ne yapabilirim oneriniz var mi? Bebekle disarda calisamiyorum cunku bakacak kimsem yok. Annem kiz kardesim hepsi calisiyorlar. Kv gil koyde zaten. Baska da akraba falan yok burda. Bakici zaten olmaz hem guvenemem hem de aldigim para ne ki onu da bakiciya vereyim. Evden ne yapabilirim diye dusunuyorum yok bulamiyorum. Biseyler uretip satsan alici yok kimse dönüp bakmiyor. Networka giristim o da sabir istiyo emek istiyo cevrem zaten yok sosyal medyadan da cevre bulmak zor herkes yapiyo artik network. Instagram butigi acayim dedim onun icin de toptan biseyler almak lazim sermaye lazim. Bi sure sonra fatura kesmek lazim bunun icin de masraf yapmak lazim. Bi oneriniz varsa cidden cok sevinirim ben isin içinden çıkamıyorum artik

Ben sizin konunuzdan sonra cidden benim başıma böyle bişey gelse ne yaparım diye düşündüm inanın; aklıma gelenler çok beğenilen yemeklerimi satmak(satmak derken alıcı aramak falan değil,baya böreği falan kucaklayıp sokakta sahilde falan satmak) , eve çocuk çağırıp ingilizce dersi verirdim ,elimden boya işleri gelir eşe dosta saç boyamaya röfleye falan giderdim yani sizin hangi yönleriniz güçlü onu siz bilirsiniz ama birşey üretseniz dahi alıcı yok diyip çaresiz beklemek doğru değil, gözünüzü ensenizi karartıp siz alıcıya gidin güleyüzle pazarlama yapın..
Ben normalde dikkat çekmeyi sevmeyen,sokakta falan eline koluna ses tonuna dikkat eden biriyim ama böyle bir durumum olsaydı pazarcılardan aşağı kalmazdım,kaybedecek şeyimin kalmadığı an çünkü..Ne utanma ne gurur hiç biri umrumda olmazdı.Çünkü mücadele böyle bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…