- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Onu diyenler ev hanimlari kuzuSu hamallık yapsın olmadi limon satsın diyenlerin kaç tanesi bunu yapabilir merak ediyorum
Onu diyenler ev hanimlari kuzu
Daha once hic is yapmadiklari icin nasil oldugunu bilmiyorlar
Su hamallık yapsın olmadi limon satsın diyenlerin kaç tanesi bunu yapabilir merak ediyorum
nasıl canlanıyor bizde neden bu kadar kötü peki :/ çalıştığı firma yeni ihale bile almıştı şimdiki işi bitince direkt oraya geçeceklerdi maaşı da artacaktı ama dolar yükselince devlet o projeyi durdurdu hala da ses yokEşiniz ne kadar zamandir is ariyor? Hemen umutsuzluga kapilmayin insaat sektörü yeniden canlaniyor. Hem de illa yasadigim sehir olsun dememis her yere basvurmus. Cabaliyor sonucta,geri dönüs olacaktir diye düsünüyorum.
eh işte o sorunları bi nebze hallettik sayılır tam olarak değil ama.Eşinizle olan bambaşka sorunlarınız vardı, konularınız var. Bu sorunları hallettiniz mi? Eğer bu adamın peşinden kalkıp köye kadar gidecekseniz bence düşünmeniz gereken sadece maddi konular olmasın.
Eşiniz mühendismiş, kalifiye elemanın limon satıp hamallık yapması çok ütopik bir düşünce. Evet gerektiği yerde insan hayatını idame ettirmek uğruna fedakarlık yapar ama zaten başka bir arkadaş da yazmış mühendis adama call centerda da zor iş verirler. Haaa bu ülkede Odtü bitirip işsiz kalanları da görüyoruz ama siz enseyi karartmayın derim.
İşsizlik maaşı kaç ay alacak? Asgariye yakın olur en kötü ihtimalle, bence önce borç harç bir
şekilde küçük gerekirse 1+1 eve taşının, kiranız düşsün. O arada eşiniz iş aramaya devam eder, muhtemelen tazminat da alacaktır, köy en son çareniz olsun çünkü orada da iş bulamayacaksınız ikiniz de.
bi gelişme yok valla köye gitmeyeceğimi benim için seçenek bile olamıycanı açık açık söyledim...Liona Esposito bir gelişme var mı? Dün konu actin sonra kayboldun...iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?