Gecim derdi

Logo ve web tasarımı tasarımcıların işi yalnız. Sanat eğitimi almadan tasarim yapmak olmaz

bilgisayardan anlama düzeyini öğrenmek için sordum. ben de sanat eğitimi almadım. bilgisayar mühendisiyim. aldığım eğitimden ziyade kendi ilgi alakamla logo, web sitesi oldukça kolay benim için. belki eşi de yakın bir alanda okuyup ilgileniyordur ihtimaline karşı yani..

ne kadar maas alınıyorsunuz
ev borcu bıtmıs sukur
araba ne kadarlık bır araba kredıylemı alındı? aylık ne kadar oduyorsunuz

ne kadar maas alınıyorsunuz
ev borcu bıtmıs sukur
araba ne kadarlık bır araba kredıylemı alındı? aylık ne kadar oduyorsunuz
cute seni bu sene birikimcilere yazmayı düşünüyorum. Sende ne cevher varmış hacı.

eşim çalıştığı işin dışında ek 2 tane daha iş yapıyor bnde çalışıyorum geçinemiyoruz dersem allah belamı verir birikim yapıyoruz :) çocukta yolda güzel bir gelecek için

eşim mühendis inşaat projeleri ile ilgili bir iş yapıyor evde onun dışında araba alıp satıyor sermayesini kredi çekerek sağladık bn ödüyorum kredisini öyle geçiniyoruz

O
Onu anladım da işte bilgisayardan anlayan , azıcık corel bilen herkes logo vs. yapmaya kalkıyor, genelde de ek iş mantığıyla yaptıklarından ne olursa kar diyip piyasayı aşağı çekiyorlar.
Bizim asıl işimiz bu olduğu için normal bir fiyat söylüyoruz , olması gerekeni, bu sefer insanlar diyor ki 'ooo cok pahalı biz elli liraya logo yaptiririz' iyi mi kötü mü umurlarinda değil. Böylece insanların görsel zevki dusuyor ve heryerde tasarımdan çok 'göz yoran' çizimler dolaşıyor.
Yani bunu belirtmek istedim sadece çünkü bu bizim çok muzdarip olduğumuz bir konu işimizi yapamaz olduk yoksa size karşı birşey değil.

bu konuda haklısınız. piyasa düşmüş oluyor. ama iyi logo yapan ya da iyi web sitesi yapan insanlar kolaylıkla ayrılabilir. bizim meslekte de mesela, yazılım tarafı için, bilgisayar programcılığı okuyanlar(kesinlikle küçümsemem beni katlayan insanlar bilirim) olması gerekenden çok daha düşük maaşlara çalışıp piyasayı ve bazıları kaliteyi düşürüyor. ama dediğim gibi çok iyiler de var haliyle helal olsun demek düşüyor:) ama biz iyiysek bizi etkilemiyor.
eğer siz dışarıdan iş alıyorsanız sizi daha fazla etkiliyordur. işte ekmek parası derdinde herkes inşallah herkes hakkının karşılığını görür.

Yaşlara özel oyun grupları da çok güzel hem çocuğa hem anneye kurtarıcı, eskiler bunlar yokken 4-5 çocuğa nasıl bakıyorlarmış acaba
4-5 çocuk olunca hepsi kendi başlarına oynuyorlar. büyükler küçüklerle ilgileniyor, oyunlar oynuyor, kimi zaman kitap okuyorlar. 1-2 çocuktan daha kolay oluyor :)

eviniz ve arabanız var araba boru bitene kadar sabredin çoğu insan sizden kötü durumda ev borcunuzu bile bitirmişsiniz

Araba kredisini yapılandırın ya da yılını uzattırın.

Evde nikah şekeri, doğum şekerleri, süslemeleri yapabilirsiniz. Eşinizde süslerin çizimlerini yapar. set halinde internettende satabilirsiniz bunları.

Makale yazıp sitelere satabilirsiniz... Evde sabun gibi şeyler yapabilirsiniz.

bende ev borcunu bitirdik demek istiyoruuummmm.biterse zaten sıkıntıda biter dicem bu defada oğlan üni başlıcak inşallah. hiç bir zaman borç bitmez yaa

cute E elmeyra ev borcu bitti bu yaz. Cok sukur. Borc odeyen herkese Allah yardim etsin.
Borcsuz ev sahibi olunmuyor.
Ikimiz de ogretmeniz. Maasim 2300 ekimden itibaren ek ders de olacak insallah . tabi onunla birlikte gider de artiyor dogalgaz faturasi gibi.
Herkes borc icinde Turkiye sartlarinda elbette. Benim durumumda yada daha kotu halde olan cok insan var.
Ben ev butcesine destek icin ne yapabilirim diyorum.
Borcu yapilandirma sansimiz yok. Cunku iki ayri kredi var ortada.

Canim instagramdan kanavice isle sat. Ben universite ogrencisiyim avrupadayim ve kapaliyim. Ogrenci hayati biraz pahaliya patliyor bunun ustune birde butun arkadaslarin evleniyorsa mecburen is ariyorsun. Nereye kadar ailemden para isteyeyim? Burda ogrencileri de calistiriyorlar magazalarda marketlerde restoranlarda vs. ama burda kapali bi sekilde is bulmak cok zor. Simdi buldum cok sukur bir is kendime ama 1 yil isim yoktu. Internetten videolar izleyerek kanavice yapmayi gorendim. Kisiye ozel kasnaklara isim ve dugun tarihi vs isliyorum satiyorum. Para kazanmak isteyince insan bi sekilde bi caresini buluyor. Maglum teknolojide gelisti, satmak icin pek fazla bi efor sarfetmek zorunda degilsin :)

Öncelikle kendinize bir instagram açın. Kokulu taş ya da sabun yapabilirsiniz. Son zamanlarda bebek şekeri, mevlüdü, düğün, nişan derken insanlar böyle şeylere çok para harcar oldu. Biraz düğün, nişan, bebek etiketlerine bakarsanız kafanızda birşeyler canlanabilir. Eşinizde bilgisayarda çizim yapıyorsa mesela şimdi pvc kaplı amerikan servisler yapıp satılabilir, online davetiye tasarlama olabilir kişiye özel bunlar da bir alternatif olabilir.

2 yil kredi borcu odeyecegiz. 9 yildir evliyim. Hep borc odedik.
Simdi 2 sene sonra araba borcu bitince borcumuz kalmayacak.
Rahatlayacagiz. Ama o gun gelene kadar aile butcesine nasil destek oluruz
Ben 3 ay oldu LR ile tanıştım. benim de 2 yaşında bir kızım var, öncesinde hep çalışıyordum. Ama çocuk olduktan sonra bırakacak kimse olmaması tabi evde olmaya mecbur etti. Üstelik kızım 40 günlük tü başka bir şehre taşındık yani herşey benim için yeniydi. Yeni bir düzen , yeni, çocuk yeni çevre. Ama şu anda hem evime çocuğuma vakit ayırıyorum hem de geleceğimize yatırım yapıyorum. Ayrıntıları isterseniz paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…