Logo ve web tasarımı tasarımcıların işi yalnız. Sanat eğitimi almadan tasarim yapmak olmaz
ne kadar maas alınıyorsunuzElbette halimize bin sukur.
Ancak borclarimizi odeyemez noktaya geliyoruz surekli.
Cocuklarin kres taksitlerini hep geciktiriyoruz. Kiyafete para vermiyoruz hic. Cocuklarimin su ihtiyaci var diyip alamiyorum. Her ay maas gunu tum parayi dagitip elde sifirla yola devam ediyoruz. Bu sefer kredi kartina yukleniyoruz. Kisir bir dongu.
Tatile cikmiyoruz. Asgari yasiyoruz.
cute seni bu sene birikimcilere yazmayı düşünüyorum. Sende ne cevher varmış hacı.ne kadar maas alınıyorsunuz
ev borcu bıtmıs sukur
araba ne kadarlık bır araba kredıylemı alındı? aylık ne kadar oduyorsunuz
kız ben koca karı gıbıyım :)cute seni bu sene birikimcilere yazmayı düşünüyorum. Sende ne cevher varmış hacı.
Onu anladım da işte bilgisayardan anlayan , azıcık corel bilen herkes logo vs. yapmaya kalkıyor, genelde de ek iş mantığıyla yaptıklarından ne olursa kar diyip piyasayı aşağı çekiyorlar.bilgisayardan anlama düzeyini öğrenmek için sordum. ben de sanat eğitimi almadım. bilgisayar mühendisiyim. aldığım eğitimden ziyade kendi ilgi alakamla logo, web sitesi oldukça kolay benim için. belki eşi de yakın bir alanda okuyup ilgileniyordur ihtimaline karşı yani..
O
Onu anladım da işte bilgisayardan anlayan , azıcık corel bilen herkes logo vs. yapmaya kalkıyor, genelde de ek iş mantığıyla yaptıklarından ne olursa kar diyip piyasayı aşağı çekiyorlar.
Bizim asıl işimiz bu olduğu için normal bir fiyat söylüyoruz , olması gerekeni, bu sefer insanlar diyor ki 'ooo cok pahalı biz elli liraya logo yaptiririz' iyi mi kötü mü umurlarinda değil. Böylece insanların görsel zevki dusuyor ve heryerde tasarımdan çok 'göz yoran' çizimler dolaşıyor.
Yani bunu belirtmek istedim sadece çünkü bu bizim çok muzdarip olduğumuz bir konu işimizi yapamaz oldukyoksa size karşı birşey değil.
4-5 çocuk olunca hepsi kendi başlarına oynuyorlar. büyükler küçüklerle ilgileniyor, oyunlar oynuyor, kimi zaman kitap okuyorlar. 1-2 çocuktan daha kolay oluyor :)Yaşlara özel oyun grupları da çok güzel hem çocuğa hem anneye kurtarıcı, eskiler bunlar yokken 4-5 çocuğa nasıl bakıyorlarmış acaba
eviniz ve arabanız var araba boru bitene kadar sabredin çoğu insan sizden kötü durumda ev borcunuzu bile bitirmişsinizElbette halimize bin sukur.
Ancak borclarimizi odeyemez noktaya geliyoruz surekli.
Cocuklarin kres taksitlerini hep geciktiriyoruz. Kiyafete para vermiyoruz hic. Cocuklarimin su ihtiyaci var diyip alamiyorum. Her ay maas gunu tum parayi dagitip elde sifirla yola devam ediyoruz. Bu sefer kredi kartina yukleniyoruz. Kisir bir dongu.
Tatile cikmiyoruz. Asgari yasiyoruz.
Ben 3 ay oldu LR ile tanıştım. benim de 2 yaşında bir kızım var, öncesinde hep çalışıyordum. Ama çocuk olduktan sonra bırakacak kimse olmaması tabi evde olmaya mecbur etti. Üstelik kızım 40 günlük tü başka bir şehre taşındık yani herşey benim için yeniydi. Yeni bir düzen , yeni, çocuk yeni çevre. Ama şu anda hem evime çocuğuma vakit ayırıyorum hem de geleceğimize yatırım yapıyorum. Ayrıntıları isterseniz paylaşırım.2 yil kredi borcu odeyecegiz. 9 yildir evliyim. Hep borc odedik.
Simdi 2 sene sonra araba borcu bitince borcumuz kalmayacak.
Rahatlayacagiz. Ama o gun gelene kadar aile butcesine nasil destek oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?