Gecim derdi

hadeka

Ya hayır söyle ya sus.
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
1.655
2.146
448
Kk'nin akilli hanimlari bir de size danismak istedim
Buradaki dertler gibi buyuk bir dert degil ama yoruyor.

Esim ve ben calisiyoruz ama gecinemiyoruz. Yetiremiyoruz.
Ek bir is mi yapsak diye dusunuyorum.
Ne olabilir onu da bilmiyorum.

Esim bilgisayardan iyi anliyor . .
Bunu firsata donustur diyorum. Internet uzerinden ne yapacagini bulamiyor.

Evlendigim gunden beri maddi sikintimiz hic bitmedi. Savurgan insanlar degiliz. Evborcu odedik bitti. araba borcu oduyoruz. Iki cocuk var. Kres masraflari oluyor.

Degerli fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

Bilgisayardan ne derece anlıyor? bir web sitesi yapabilir mi mesela? ya da logo vs tasarlayabilir mi?

Ikı kişi calışsanızda masraflar cok ev bırcu araba borcu ne demek .. Bıde cocukların kreşi ucu ucuna ancak zaten

Bir is daha yaparsaniz cocuklarinizla hic vaktiniz kalmaz ki

bir iş daha yaparsanız , baska bır borca gıreceksınız dıye cok korktum bıran !

Bilgisayardan ne derece anlıyor? bir web sitesi yapabilir mi mesela? ya da logo vs tasarlayabilir mi?
Logo tasarlayabiliyor.
Web sitesi hazirlamadi.
Birkac yil okul dergisi cikardi.
Corel draw kullaniyor.

Elbette halimize bin sukur.
Ancak borclarimizi odeyemez noktaya geliyoruz surekli.
Cocuklarin kres taksitlerini hep geciktiriyoruz. Kiyafete para vermiyoruz hic. Cocuklarimin su ihtiyaci var diyip alamiyorum. Her ay maas gunu tum parayi dagitip elde sifirla yola devam ediyoruz. Bu sefer kredi kartina yukleniyoruz. Kisir bir dongu.
Tatile cikmiyoruz. Asgari yasiyoruz.

bir iş daha yaparsanız , baska bır borca gıreceksınız dıye cok korktum bıran !
Baska borca girmek gibi bir niyetimiz yok.
Ev aldik 6 sene odedik bitti.
Bu yaz araba aldik. Simdi onu oduyoruz.
Araba zaruri idi yoksa almazdik. Hatta onunla ilgili konum da var burada.
Amacim borca girmek degil duze cikmak.

Bilgisayar uzerinden bir is bulabilirsek esim ilgilenir. Cocuklarimizin zamanindan calmamis oluruz. Ama disarida ikinci bir ise gidemeyiz.

canım çocuklara bakıcı bulabilirsiniz bence daha uygun olur yada siz çalışırken onlara bakabilecek biri yok mu ayrıca keşke arbayı yada evi aynı anda almasaydınız zor olur öyle yetmemesi çok normal izinli günlerinizde broşür dağıtma işleri var günlük 50 tl falan veriyorlar bunlarda bi seçenek..

ek iş yerine arabayı satsanız, araba durduğu yerde masraf hep. en azından ev kredisi bitince yada biraz kolaylanınca alırsınız.

Ev araba borcu ne zaman bitecek?
Bir de çocuklarınızı devlet kreşine verin? Özele gidiyorlarsa çok pahalı özeller.

Ikı kişi calışsanızda masraflar cok ev bırcu araba borcu ne demek .. Bıde cocukların kreşi ucu ucuna ancak zaten
Beni anladiniz tesekkurler. Ucu ucuna bile denk olmuyor cogu zaman.
Ne yapabilirim ek olarak

Çocukların sosyal ortamlara ve aktivitelere adapte olabilmesi için ve okula daha kolay ayak uydurması için kreş artık şart, bakıcılar çözüm değil maalesef :)
Umarım ileride tüm öğrencilerim bana kreşe gitmiş olarak gelir :)

Yanlis anlamayin ama su durumda arabanizin olmasi nasıl bir arti sagliyor? Ve daha kac yil taksit odeyeceksiniz?

ek iş yerine arabayı satsanız, araba durduğu yerde masraf hep. en azından ev kredisi bitince yada biraz kolaylanınca alırsınız.
Ev borcu bitti temmuzda.
Ayni ay araba aldik.
Esim engelli. Is yerine giderken arac var donuste yok. Ve hergun 3 km yurumesi gerekiyordu ilceye . oradan arabaya binip eve geliyordu. Mecbur aldik yani.

2 yil kredi borcu odeyecegiz. 9 yildir evliyim. Hep borc odedik.
Simdi 2 sene sonra araba borcu bitince borcumuz kalmayacak.
Rahatlayacagiz. Ama o gun gelene kadar aile butcesine nasil destek oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…