burda arıyorum satıyorum bölümünde girişimci kadınlar bölümü var ordan satabilirsiniz.Boyle seylerden anlamam ama ogrenebilirim. Cevremde satmam zor. Genis bir cevrem yok. Internette satabilir miyim. Keceden birseyler yapmayi denerim. Akmasa da damlar
Iki cocugu krese vermek yerine eve bakıcı tutsan daha ekonomik olabilir mi ?Elbette halimize bin sukur.
Ancak borclarimizi odeyemez noktaya geliyoruz surekli.
Cocuklarin kres taksitlerini hep geciktiriyoruz. Kiyafete para vermiyoruz hic. Cocuklarimin su ihtiyaci var diyip alamiyorum. Her ay maas gunu tum parayi dagitip elde sifirla yola devam ediyoruz. Bu sefer kredi kartina yukleniyoruz. Kisir bir dongu.
Tatile cikmiyoruz. Asgari yasiyoruz.
Biri ilkokula gidecek yarim gun etutte olacak. Digeri kreste olacak. Ayni paraya geliyor bakici ile kres+etutIki cocugu krese vermek yerine eve bakıcı tutsan daha ekonomik olabilir mi ?
Tesekkurler bu sitelere bakacak esim.Logo yapabiliyorsa bazı sitelere üye olup isteğe göre çalışabilir. armut, r10 gibi...
Kredi 2550Şimdi aylık geliriniz ne kadar??
Arabayı kaça aldınız aylık ne kadar ödüyorsunuz krediye _??
Çocuklar için kreşe ne kadar ödüyorsunuz ??
Bunlarda önemli unsurlar. Net bir biçimde bilmeden yorum yapmak doğru olmaz.
Allah yardımcınız olsun. Ben deşey biliyorum. Makale yazıcılığı var. Yani fiyatından emin değilim gerçi ama makale başı 10 tl mesela. Haftada 5 makale yazsanız aylık 200 tl eder. Ya da dil biliyorsanız çevirmenlik işine bakabilirsiniz. Benim aklıma ilk bunlar geldi.
Kredi 2550
Kres + etut merkezi 750
Kkarti 1500
Geriye birsey kalmiyor. Tekrar basa sariyoruz.
Makale yaziciligi derken acar misiniz.
Ben bir konu hakkinda makale mi yazacagim yoksa yazilmisi mi daktilo edecegim?
Tesekkurler.Bankanızla konuşun ve kredi ödemesini 2 yıldan 3yıla çıkarın. Tutar olarak yüksek çünkü. Hatta 3 değil 2.5 yıl bile olur. Yani o krediye 6 ay uzatma bile ekleseler sizin ödeyeceğiniz para ortalama olarak 400-500 tl aşağıya iner. Bu da artı para demektir. Evet süre uzayacak ama nefes alacaksınız biraz.
Makale yazıcılığı derken siz yazmayacaksınız. Yazılı metini daktilo edeceksiniz diye biliyorum ben. Ama internetten araştırırsanız bulabilirsiniz daha detaylı olarak.
Logo ve web tasarımı tasarımcıların işi yalnız. Sanat eğitimi almadan tasarim yapmak olmazBilgisayardan ne derece anlıyor? bir web sitesi yapabilir mi mesela? ya da logo vs tasarlayabilir mi?
Evet bilgisayarfan anliyor. Kurs aldi. 500 saat kadarCanım eşin bilgisayardan anlıyorsa,benim eşim tasarımcı evde pc basında calısıyor biz sadece onun maasıyla geciniyoruz ben hamile oldugumdan beri iyi parası olan bir iş ama program öğrenmesi gerekiyor kursda yada internette videolarda n öğrenip ek iş yapabilir.
Bebegini saglicakla kucagina al bu arada.Canım eşin bilgisayardan anlıyorsa,benim eşim tasarımcı evde pc basında calısıyor biz sadece onun maasıyla geciniyoruz ben hamile oldugumdan beri iyi parası olan bir iş ama program öğrenmesi gerekiyor kursda yada internette videolarda n öğrenip ek iş yapabilir.
Saol canımBebegini saglicakla kucagina al bu arada.
Ev taksiti ödedinz bitti araba taksiti oduyorsnz . Ee daha ne yapmak istiyorsunuz? Ben anlamadim suan.Kk'nin akilli hanimlari bir de size danismak istedim
Buradaki dertler gibi buyuk bir dert degil ama yoruyor.
Esim ve ben calisiyoruz ama gecinemiyoruz. Yetiremiyoruz.
Ek bir is mi yapsak diye dusunuyorum.
Ne olabilir onu da bilmiyorum.
Esim bilgisayardan iyi anliyor . .
Bunu firsata donustur diyorum. Internet uzerinden ne yapacagini bulamiyor.
Evlendigim gunden beri maddi sikintimiz hic bitmedi. Savurgan insanlar degiliz. Evborcu odedik bitti. araba borcu oduyoruz. Iki cocuk var. Kres masraflari oluyor.
Degerli fikirlerinizi bekliyorum.
Gecinemiyoruz. Ek is istiyoruz. Ne yapabiliriz diye. Daha cok internwt uzerinden.Ev taksiti ödedinz bitti araba taksiti oduyorsnz . Ee daha ne yapmak istiyorsunuz? Ben anlamadim suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?