Gecim derdi

Logo yapabiliyorsa bazı sitelere üye olup isteğe göre çalışabilir. armut, r10 gibi...

Boyle seylerden anlamam ama ogrenebilirim. Cevremde satmam zor. Genis bir cevrem yok. Internette satabilir miyim. Keceden birseyler yapmayi denerim. Akmasa da damlar
burda arıyorum satıyorum bölümünde girişimci kadınlar bölümü var ordan satabilirsiniz.

Iki cocugu krese vermek yerine eve bakıcı tutsan daha ekonomik olabilir mi ?

Şimdi aylık geliriniz ne kadar??
Arabayı kaça aldınız aylık ne kadar ödüyorsunuz krediye _??
Çocuklar için kreşe ne kadar ödüyorsunuz ??
Bunlarda önemli unsurlar. Net bir biçimde bilmeden yorum yapmak doğru olmaz.
Allah yardımcınız olsun. Ben deşey biliyorum. Makale yazıcılığı var. Yani fiyatından emin değilim gerçi ama makale başı 10 tl mesela. Haftada 5 makale yazsanız aylık 200 tl eder. Ya da dil biliyorsanız çevirmenlik işine bakabilirsiniz. Benim aklıma ilk bunlar geldi.

Kredi 2550
Kres + etut merkezi 750
Kkarti 1500
Geriye birsey kalmiyor. Tekrar basa sariyoruz.
Makale yaziciligi derken acar misiniz.
Ben bir konu hakkinda makale mi yazacagim yoksa yazilmisi mi daktilo edecegim?

Cevirmenlik yapamam.
Facede is imkani gruplari var oraya baktim simdi.

Bazilarinin babasi koyde balcilik yapiyor buraya getirip satiyorlar, o tarz birseylerde düşünebilirsiniz organik beslenme cok populer oldu, onden bir reklam is yerlerinde oyle oyle yayılır, cogu kiside oyle satıyor

Kredi 2550
Kres + etut merkezi 750
Kkarti 1500
Geriye birsey kalmiyor. Tekrar basa sariyoruz.
Makale yaziciligi derken acar misiniz.
Ben bir konu hakkinda makale mi yazacagim yoksa yazilmisi mi daktilo edecegim?

Bankanızla konuşun ve kredi ödemesini 2 yıldan 3yıla çıkarın. Tutar olarak yüksek çünkü. Hatta 3 değil 2.5 yıl bile olur. Yani o krediye 6 ay uzatma bile ekleseler sizin ödeyeceğiniz para ortalama olarak 400-500 tl aşağıya iner. Bu da artı para demektir. Evet süre uzayacak ama nefes alacaksınız biraz.
Makale yazıcılığı derken siz yazmayacaksınız. Yazılı metini daktilo edeceksiniz diye biliyorum ben. Ama internetten araştırırsanız bulabilirsiniz daha detaylı olarak.

Tesekkurler.
Krediler soyle
Iki tane birinci 1460 aylik
Digeri 1080
Ayri iki tane olunca sureyi uzatip boldurmek mantikli gelmedi.
Simdi r10 sitesini inceledim biraz.
Belki oradan is cikar.
Makale yazmya@da hemen bakacagim.

Canım eşin bilgisayardan anlıyorsa,benim eşim tasarımcı evde pc basında calısıyor biz sadece onun maasıyla geciniyoruz ben hamile oldugumdan beri iyi parası olan bir iş ama program öğrenmesi gerekiyor kursda yada internette videolarda n öğrenip ek iş yapabilir.

Evet bilgisayarfan anliyor. Kurs aldi. 500 saat kadar
Bazi programlari biliyor. Davetiye ve okul gazetesi hazirladi daha once ama is olarak degil hobi olarak yapti. Ise nasil cevirecek esine sorar misin. Ozelden cevap ayarsan sevinirim.

Bebegini saglicakla kucagina al bu arada.

Ev taksiti ödedinz bitti araba taksiti oduyorsnz . Ee daha ne yapmak istiyorsunuz? Ben anlamadim suan.

ev araba edinmeniz borç bittiğinde rahata ermenizi sağlıycaktır inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…