Biliyor düğünden sonra 3bin tl kenara atabildik o yüzden bilmediği bir para değil.yoksa daha mantıklıydı o şekilde
tabiki degilsin lafn gelişi .banamı dedin?
ben senin arkadaşın değilimki
tabiki degilsin lafn gelişi .
Bir noktada haklısın Kader'cim de, en zor zamanımda kendi anneme güvenemeyeceksem kime güveneceğim bu hayatta? Eşim için de aynı şey geçerli... Kendi ailesine güvenemeyecekse hayatta kime güvenecek?
Ailelerimiz için de aynı şey geçerli değil mi?
Ya da ben çok duygusal bakıyorum bu konuya... :106:
Ben şahsen anlattıklarına istinaden kendi anneni bencil buldum.
Hem durumunuzdan haberdar, hem de diyorsun ki "annemi zor ikna ediyorum evinde oturmak için", bir anne benim bildiğim evladı için dağları düz eder... Ayrıca, annenin sağlık sorunu var mı yok mu bilemem ama, niçin çocuğuna bakmamakta bu kadar ısrarcı? En azından sen iş bulup eşine destek olup biraz belinizi doğrultana kadar size yardımcı olabilir bu konuda... Ayrıca 2 yaşındaymış artık, bakılması zor bir yaşta değil...
Kayınvalide tarafının bencilliğine hiç değinmiyorum zaten, duyulmamış şey değil...
Kenarında duran paraya dokunma. Evladın var, yarın öbürgün Allah korusun bir hastalığı olur, acil bir durum olur onun için kullanırsınız. Eşin ile oturup güzelce bu noktadan sonra ne yapacağınızı konuşmanız gerek. Ona sert çıkışarak, evi terk etmeyi düşünerek bir yere varamazsınız. Sadece sizi daha çok yıpratacak, hırpalayacak, evliliğinizi ciddi zedeleyecek sorunlar çıkar ortaya. Sen eşinden yana şanslısın, kendin de diyorsun çalışıyor, çırpınıyor diye...
Bunları bir düşün derim. Her ne sonuca varacaksanız bunu eşinle birlikte konuşarak yapmalısın. Evladının istikbali için birlikte karar vermelisiniz... Hakkınızda hayırlısı olsun...
sızde bakıcılar nekadar para alıyorlar .bide bi işe girsen nekaradar maaş ala bilirsin onun nekadarı bakıcıya gider :44:Teşekkür ederim beni anlayıp doğru dürüst cevap verdiniz annem geçinemiyorum der kuaföre gidemiyorum der acımasız biri değil ama 2 sene oturun hatta ev alın çıkın ümitleriyle oturduk ama kısmet olsada çıksak o ayrı bir yük..Allaha şükür bir sağlık problemi yok ama sürekli bakmak istemiyor benim çalışmamı hep söylüyor koca eline bakma diye bırakıyorum çocuğu geçici onlara da alışık ama sürekli bakmıyor..Bende istemiyorum kenardaki paraya dokunmaya ama kredi kartlarından tamamen kurtulup bire indirip daha düzenli bir hayata geçmek istiyorum ama para birikip kapatmıyor borcu
argoda mokoko/mukoko cinsel birliktelik demek.
eşim ama o faturalar ödenmesi,çocuğun ihtiyaçları sanki hem karı hem kocayım ne bilim çok mu üzerine geliyorum nasıl bir ders vermeliyim [/B]
evlendikten sonra bizde çok sıkıntılar çektik.ama çok daha iyiyiz.ben eşimi o kötü günlerde hiç bırakmadım.cebimde param olmazdı ekmek alamazdık.yada pazara gidip bişey canım çekse istemezdim.sadece en lazım olanları alır dönerdik.
ben o dönemlerde kurdele nakışı yapıp sattım.sende interetten öğrenebilirsin açıklamalı anlatılıyor.hatta sattıklarımın parasını gizliden eşimin cüzdanına koyardım.
birgün arkadaşına anlatmış;
elalemin karısı kocasının cüzdanından gizlice para alır.benim karım benim cüzdanıma kendi kazandığı parayı koyuyor demiş.çok hoşuma gitti.
çocuğun var anlıyorum benimde kızım 1.5 yaşında ve çok hareketli şu anda elişi yapamıyorum zaten.ama sen onun uyuduğu saatleri kollayıp yada sabah eşinle erken kalkıp sonra el işi yapıp satabilirsin.
herşey yoluna girer inşallah.
benim bildiğim bi insanın hem karı hemde koca olabilmesi için
evde , işte çalışıp evin çocuğun a dan z ye bütün ihtiyaçlarını karşılayıp kocanında aylak aylak gezmesi demektir
siz burada koca durumunda olmuyorsunuz ki
neden bütün sorumluluk sizdeymiş gibi davranıyorsunuz
annenin evinde oturuyorsunuz
kira derdiniz yok
ailesi bi yol parası bile vermiyor demişsiniz
yol parasını dahi ailelerden beklenti içine girecekseniz neden evlenip çocuk doğurup sorumluluk aldınız ki
daha doğrusu siz sorumluluk almayıp ailelerin sorumluluk almamasından yakınmışsınız
sorunuza gelirsem ders mers işlerine bulaşmayın
birikmiş paranız varsa eğer köşede durmasındansa kredi borçlarını kapatırdım
para sokağa değil yine kendi borcunuza gidecek sonuçta
gerçekten eşiniz çok şanslı Allah ağzınızın tadını bozmasın ..
tesekkur ederım cok guzel yazmıssınız ama caresız kalınca ne yapıcagını sasırıyor.
evlendikten sonra bizde çok sıkıntılar çektik.ama çok daha iyiyiz.ben eşimi o kötü günlerde hiç bırakmadım.cebimde param olmazdı ekmek alamazdık.yada pazara gidip bişey canım çekse istemezdim.sadece en lazım olanları alır dönerdik.
ben o dönemlerde kurdele nakışı yapıp sattım.sende interetten öğrenebilirsin açıklamalı anlatılıyor.hatta sattıklarımın parasını gizliden eşimin cüzdanına koyardım.
birgün arkadaşına anlatmış;
elalemin karısı kocasının cüzdanından gizlice para alır.benim karım benim cüzdanıma kendi kazandığı parayı koyuyor demiş.çok hoşuma gitti.
çocuğun var anlıyorum benimde kızım 1.5 yaşında ve çok hareketli şu anda elişi yapamıyorum zaten.ama sen onun uyuduğu saatleri kollayıp yada sabah eşinle erken kalkıp sonra el işi yapıp satabilirsin.
herşey yoluna girer inşallah.
Bende evde en azından ne iş yaparım onun çaresini arıyorum canım araştırıcam bu işi yada başka önereceğiniz işler varsa evde çalışmaktan başka çarem yok şimdilik
Bende evde en azından ne iş yaparım onun çaresini arıyorum canım araştırıcam bu işi yada başka önereceğiniz işler varsa evde çalışmaktan başka çarem yok şimdilik
evet haklısın canım ben de duydum anal ilişki demekmiş :26: hatta askeriyede en çok bu lafın kullanıldığını fln söylemişlerdi, tehdit olarak "yoksa mokoko " diyeargoda mokoko/mukoko cinsel birliktelik demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?