geçim sıkıntısı;(((

Cok uzuldum. Gecen gun eglenceli bi muhabbet yapmistik belki hatirlarsin canim aslinda en iyisi beklemek daha yuksek maas icin

Teşekkür ederm arkadaşm.bizde zaten hesaplı bir ev arıyoruz ama olanlar ya tam kervangeçmez yer ya esimin isine ters yada oturlck gbi dgl.en çok 500 vereblrz .bakıyoruz ama mesela 450 falan merkezi sistem yada aidat fazla gene aynı.arastyruz.
Iste of

Çok mantıklı bir yorum olmuş. Etimesgut'ta 400e çok rahat ev bulunabilir.

sağ olun, Ankara'da en azından uygun kirayla yaşanabilir evler bulunabiliyor... Varsın Kızılay'a uzak olsun, ne kadar az kira ödenirse o kadar kardır...

Cok uzuldum. Gecen gun eglenceli bi muhabbet yapmistik belki hatirlarsin canim aslinda en iyisi beklemek daha yuksek maas icin
Evet hatrladm canım klimalı arkadaş seni gidi)))
Canım bu evde duramıyoruz artk.inan wc ye bile gdemyrum.kavga ettk çünkü kv ile.iyi olsaydı beklerdm of of

http://www.sahibinden.com/kiralik-d...ue&a23=38515&query_text=eryaman&price_max=450

bu linkte eryamandaki kiralık evlerin listeleri var. En fazla 450 diye sınırlama getirdim. Isınma olarak kombi seçtim. Dediğiniz gibi merkezi sistem baya pahalı olur. Kombi de en azından 6 ay rahat edersiniz. Umarım işine yarar.

Son düzenleme:
Eşimin işi eryamanda demişsin, etimesgutta çok uygun kiralı daireler var. sincan da öyle. hem de eşinin işine yakın olur.

Inanki heryere baktk güneşte kala kala resmen brezilyalı oldm.heryer satılık.kiralık olsada taa en dipte oluyo oda 2 vasita oluyor.mesela etimsgutta btane bktk istasyn mah.bitane boş bi daire gördük ya adam onu ne satıyor ne kiralıyor ne oturuyor.hem böyle karşılaştk.var bkaç tane ev.eşm iş çkşı bakck.şeker mahallesnde varms.pek blmyrum orayı ama bakck

Etimesgut Elvankette bir arkadaşım oturuyor, onlar da uygun kiradalar ve her yere de otobüs var. Ankara'ya gittiğimde bizi Göksu parkına gezmeye götürmüşlerdi otobüsle. Üstelik otobüs bütün eryamanı dolaşıyordu. Bence biraz daha araştırın. Elvanketteki emlakçıları gezin.

Evet hatrladm canım klimalı arkadaş seni gidi)))
Canım bu evde duramıyoruz artk.inan wc ye bile gdemyrum.kavga ettk çünkü kv ile.iyi olsaydı beklerdm of of

Yok canim ben klimasi ise yaramayan arkadasim tamamen dogal yontemlerle serinliyorum

Peki nasil yetisecek iki milyar ile toplamda ev 500 desek en iyi ihtimal 1500 kaliyor geriye esin de borc oduyormus baya zorlanirsiniz gibi :26:

Neden kavga ettiniz gerci kaynananin derdi bitmez -.-

Hiç elvankente bakmadk.valla.bi bakaym

Ha evet dogru :))iste ucu ucuna yetecek canım.yettrmeye çalscz
Ack oldgm içn.beni istmdi.hep.eşm hep beni savnunca daha da kinlendi iftra attı esime dinlettm telfnda .esm annesyle kavga etti.oda bzi kovdu.bide yalvararak istmşti aynı evde otrmayı

Sagol arkadaşm hemen bi bkaym.aslndabikaç ev var elmzde iş ckşı bkcak eşim.bu siten bulduk yne.senin abuldklarnada bi bakayım sagol tekrar canım.

Hiç elvankente bakmadk.valla.bi bakaym

bak canım elvankenti tavsiye ediyorum. inşallah hesaplı bir yer bulursunuz. ama bence elvankentte bulamazsanız sincan'a bakın. çünkü orada da uygun kiralar varmış ve ulaşımı çok ilerlemiş. zaten eryamana da yakın

Sincanda akrbaları var hergün gelirler bze.oraya gtmek istmyruz .çnkü çok dedikoducular

Kabul etmek icin ne kadar suren var? Eger birkac gunun bile varsa is bulma sitelerine goz at derim

Ona neymisse o kendi saciyla ugrassin zaten bastan canim cicim olurlar islerine gelmedi mi karalarlar.

Zamanla artip artmadigini sorsaydin keske :26:

Hiç sürem yok.bugn iş olsa bugn ble evdn çkıcaz.dşardan yiyoruz hep parada gdyo hep
Kadn ise asgari ücqtetle başlaycksn dedi.bend soramadm ne bilm(

Elvankente bakıyorum hemen

ücreti düşük de olsa girin bi işe ve iş bakmaya devam edin..
kesinlikle evde durmayın derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…