Geçimsizlik

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.534
4.331
133
Böylesi var mı bilmiyorum 3 tane teyzem var 2 tane halam var teyzelerimin çocukları var halalarımın çocukları var hiç biriyle görüşmüyoruz konuşmuyoruz kavgalar gürültüler yapılan iyiliklerin başa kakılması her şey var annem babam da ayrı zaten bu geçimsizlikler beni mutsuz ediyor düşününce kimseyle görüşmeye ihtiyacım yok ama her şey daha güzel olabilirdi

Son düzenleme:
Ben de kendi tarafımdaki hiç bir akraba ile görüşmüyorum.
Kocamın sülalesinde gördüm akrabadan da iyi insan olabileceğini.
Bu sizi eksik hissettirmiyor mu? Neden bende iyi akraba yok diye üzülmüyor musunuz? Ben çok üzülüyorum da i yüzden soruyorum. Nasıl aşabilirim diye.

Böylesi var mı bilmiyorum 5 tane teyzem var 2 tane halam var teyzelerimin çocukları var halalarımın çocukları var hiç biriyle görüşmüyoruz konuşmuyoruz kavgalar gürültüler yapılan iyiliklerin başa kakılması her şey var annem babam da ayrı zaten bu geçimsizlikler beni mutsuz ediyor düşününce kimseyle görüşmeye ihtiyacım yok ama her şey daha güzel olabilirdi
Herkes mı geçimsiz garipmiş bizim sülale kalabalıktır ama kimseyle sorunumuz yok şükür beklentimiz yok ondan sanırım iyi davranıp geçinmeye odaklandığımızdan sorun olmuyor

Böylesi var mı bilmiyorum 5 tane teyzem var 2 tane halam var teyzelerimin çocukları var halalarımın çocukları var hiç biriyle görüşmüyoruz konuşmuyoruz kavgalar gürültüler yapılan iyiliklerin başa kakılması her şey var annem babam da ayrı zaten bu geçimsizlikler beni mutsuz ediyor düşününce kimseyle görüşmeye ihtiyacım yok ama her şey daha güzel olabilirdi
Bi cok aile bu durumda esimin aileside oyle herkes herkesle kus tüm yil boyunca bi allahim kuli calmaz kapımızı

Akrabalarımla görüşmüyorum. Bayramdan bayrama ya ararım bi kaçını ya aramam. Bayağı huzurluyum. Hiç gereği yok.

Neden kafana takıyorsun ki? Mutlu olunca bilicek bir sürü sebeplerden vazgeçip mutsuz mu olmak istiyorsun? Akraba =Akrep 👍

Back
X