sadakatsizlik derken guvenememekden bahsettim aslinda konusmaya cok çalıştım defalarcaSadakatsizlikte yaptıysa aldattıysa zaten at gitsin
annem bende çektim bak buda cekmis simdi dört dörtlük hayatlari var evi var arabası var sabret felan diyordu bahsettigi insanlarda 40 50 yasina kadar cekmis insanlar aslinda arkamdalar ama annem babama guvenemedigi için gel demiyor cocuk babasiz büyüdü zaten neredeyse bi gezmemis tozmamiz yok bu ay maaş gelecek garantisi yok fatura odemez hic bir sorumlugugu yok ev gecindirmekden haberi yok evi ben ayakta tutuyorum bi para kazanip gelior oda dedigim gibi bu ay getirdiyse bidahaki ay garantisi yokAileniz ne diyor
mesleğim yok ama hastane tecrubem var rahatlikla is bulabilirimMesleginiz var mi calisiyor musunuz ?
40 50 yasima geldigimde duzelse ne anlicam ben ondan o saateb sonra duzelse ne olur benim ömrüm geçmiş o saaten sonra zaten düzelir gelmiş 50 yasina yorgun düşer zatenBir cacık olmaz senin adamdan... Boşan kendi ayaklarının üstünde dur üç günlük dünya ne diye ilgisiz, sevgisiz, sorumsuz birini cekeceksinki? Ne zamana kadar!
evlenmeden oncede böyleymiş kafami nerelere vurayim bilmiyorum ailemi dinlememeliydimDüzelmez gibi alışmış artık bu duruma en başta ağırlığınızı koymalıydınız hep küçük hatalar büyük hataları doğurur
Benm eşimde 12 den önce gelmezmiş eve evlendiğim zaman dedin 10u 1 dk geçsin glme diye kaç yıl oldu hala kolay koly geçmz ayda yılda 1 anck ama siz ağırlığınızı yine koyun kararlı durunevlenmeden oncede böyleymiş kafami nerelere vurayim bilmiyorum ailemi dinlememeliydim
kimseye bosan denmez kardesim ama babalikta duzeltmediyse eve baglanmadiysa duzelmez dahamesleğim yok ama hastane tecrubem var rahatlikla is bulabilirim
dinlemiyorduki tamam deyip yine yapiyoduBenm eşimde 12 den önce gelmezmiş eve evlendiğim zaman dedin 10u 1 dk geçsin glme diye kaç yıl oldu hala kolay koly geçmz ayda yılda 1 anck ama siz ağırlığınızı yine koyun kararlı durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?