Geçinemeyenler kulübü

filmdelisi araban kara mı saplandı ne oldu sesin çıkmıyor?
Ahahah yok, şükür ki akşam ulaştık eve.
Sözleşme cart curt emlakçı onlarla uğraştık, sürekli yaşamkent eskişehir yolu mekik dokuduk tüm gün.

Büyük oğlan hasta şimdi de ateşli ve yarın misafirim var.
Saçma bir ateş, sadece sırt ve koltuk altında var, alnında kulağında yok.
Böyle saçma işlerle uğraşıyorum işte.

çok geçmiş olsun.erteleyebiliyorsan misafiri ertele çocuk hastaysa.ablanın evi de hayırlı olsun sağlık ve mutlulukla otursun.

çok geçmiş olsun.erteleyebiliyorsan misafiri ertele çocuk hastaysa.ablanın evi de hayırlı olsun sağlık ve mutlulukla otursun.
Teşekkür ederim her ikisine de.
Bekleriz kahveye

Erteleyemem, zaten ertelemiştim.
Söyledim çocuk hafif ateşli dünden beri diye, aman okulda hep öyleler, bizimkiler de öyle dediler
Hayırlısı artık.
Önemli bir şey olmasın da hastalık bu, geçer gider umarım.

Söylendiği kadar köşeler cok da kalmiyor malum altinda bir süpürge gibi toplayan yan fircasi var ortadakinden haric. Ama düşünülebilir
Bendede var robot süpüröe işlemini bitirince en son tüm köşeleri yeniden süpürüp duruyor.ben şu ana kadar süpürümediği bir yer görmedim.ancak ev küçük eşya çoksa mantıklı değil

geçmiş olsun film sadece sirtinda ve koltuk altinda olan atesi nasil farkettin

Bendede var robot süpüröe işlemini bitirince en son tüm köşeleri yeniden süpürüp duruyor.ben şu ana kadar süpürümediği bir yer görmedim.ancak ev küçük eşya çoksa mantıklı değil
peki hic normal supurgeyle supurup, sonradan robotu calistirdiniz mi?
yani merak ettigim hangisi işini daha iyi yapiyor acaba

Bendeki normal süpürge bekonun süpürgesi, dyson yada benzeri süpürgelerle karşılaştırmadım ama bence robot turboda benim normal süpürgeden iyi süpürüyor.

Hah işte tamda ordan ceyceyin online siparişleri götürüyorum zaten oda ondan herşeyi söyledi bana
açlıktan midem gurulduyor.kilo vereceğim diye süzüldü yüzüm.ama sana şişman resimleri mi attım ki beni zayıf görünce şaşırasın

Valla ayrıntılı temizlikten sonraki gün halılar gelecekti evde yoktuk ayarladim çıktım hem süpürdü hem sildi.ve haznenin 3te biri dolmuştu

ben robotla normal arasında kaldım normal süpürgem iyi çekseydi robot derdim kesinlikle.ama dyson da süpürgeymiş ha.önceden almadığıma pişman oldum 1 taksit ödedim kaldı 11.12 taksite de alırım bir robot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…