- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.981
Ahahah yok, şükür ki akşam ulaştık eve.
çok geçmiş olsun.erteleyebiliyorsan misafiri ertele çocuk hastaysa.ablanın evi de hayırlı olsun sağlık ve mutlulukla otursun.Ahahah yok, şükür ki akşam ulaştık eve.
Sözleşme cart curt emlakçı onlarla uğraştık, sürekli yaşamkent eskişehir yolu mekik dokuduk tüm gün.
Büyük oğlan hasta şimdi de ateşli ve yarın misafirim var.
Saçma bir ateş, sadece sırt ve koltuk altında var, alnında kulağında yok.
Böyle saçma işlerle uğraşıyorum işte.
Teşekkür ederim her ikisine de.çok geçmiş olsun.erteleyebiliyorsan misafiri ertele çocuk hastaysa.ablanın evi de hayırlı olsun sağlık ve mutlulukla otursun.
Bendede var robot süpüröe işlemini bitirince en son tüm köşeleri yeniden süpürüp duruyor.ben şu ana kadar süpürümediği bir yer görmedim.ancak ev küçük eşya çoksa mantıklı değilSöylendiği kadar köşeler cok da kalmiyor malum altinda bir süpürge gibi toplayan yan fircasi var ortadakinden haric. Ama düşünülebilir
Nickin bana birini hatırlatıyorYasak gelmesi gerekir ama yapmazlar diyorlar. Bu hafta bizimkiler büyük market alışverişi yapacaklar sanırım
alla alla kimi hatırlattı merak ettim?süleyman demirel olamaz herhalde ha ha haNickin bana birini hatırlatıyorsoyadınla bağlantılı değildir dimi
Çay içiyordum, püskürdümalla alla kimi hatırlattı merak ettim?süleyman demirel olamaz herhalde ha ha ha
Sen bildinalla alla kimi hatırlattı merak ettim?süleyman demirel olamaz herhalde ha ha ha
filmdelisiyle yakınız ondan eminim escada da yakın olabilir başka da kimse yok yakın .Sen bildinburdaki kızların çoğuyla komşuyuz bide galiba.
Ben Ankara da misafir sayılırım, bir arkadaş çevremde yok ama şok markette sohbet ettiğim kişilerden birisi olabilirsiniz belkiSen bildinburdaki kızların çoğuyla komşuyuz bide galiba.
geçmiş olsun film sadece sirtinda ve koltuk altinda olan atesi nasil farkettinAhahah yok, şükür ki akşam ulaştık eve.
Sözleşme cart curt emlakçı onlarla uğraştık, sürekli yaşamkent eskişehir yolu mekik dokuduk tüm gün.
Büyük oğlan hasta şimdi de ateşli ve yarın misafirim var.
Saçma bir ateş, sadece sırt ve koltuk altında var, alnında kulağında yok.
Böyle saçma işlerle uğraşıyorum işte.
kaç tane şok market var ankara da acaba ?Ben Ankara da misafir sayılırım, bir arkadaş çevremde yok ama şok markette sohbet ettiğim kişilerden birisi olabilirsiniz belki
Hah işte tamda ordanBen Ankara da misafir sayılırım, bir arkadaş çevremde yok ama şok markette sohbet ettiğim kişilerden birisi olabilirsiniz belki
peki hic normal supurgeyle supurup, sonradan robotu calistirdiniz mi?Bendede var robot süpüröe işlemini bitirince en son tüm köşeleri yeniden süpürüp duruyor.ben şu ana kadar süpürümediği bir yer görmedim.ancak ev küçük eşya çoksa mantıklı değil
Bendeki normal süpürge bekonun süpürgesi, dyson yada benzeri süpürgelerle karşılaştırmadım ama bence robot turboda benim normal süpürgeden iyi süpürüyor.peki hic normal supurgeyle supurup, sonradan robotu calistirdiniz mi?
yani merak ettigim hangisi işini daha iyi yapiyor acaba
açlıktan midem gurulduyor.kilo vereceğim diye süzüldü yüzüm.ama sana şişman resimleri mi attım ki beni zayıf görünce şaşırasınHah işte tamda ordanceyceyin online siparişleri götürüyorum zaten oda ondan herşeyi söyledi bana
Valla ayrıntılı temizlikten sonraki gün halılar gelecekti evde yoktuk ayarladim çıktım hem süpürdü hem sildi.ve haznenin 3te biri dolmuştupeki hic normal supurgeyle supurup, sonradan robotu calistirdiniz mi?
Aslında bende ablamın fotolarını koydum diycemde, olmaz dimiaçlıktan midem gurulduyor.kilo vereceğim diye süzüldü yüzüm.ama sana şişman resimleri mi attım ki beni zayıf görünce şaşırasın
ben robotla normal arasında kaldım normal süpürgem iyi çekseydi robot derdim kesinlikle.ama dyson da süpürgeymiş ha.önceden almadığıma pişman oldum 1 taksit ödedim kaldı 11peki hic normal supurgeyle supurup, sonradan robotu calistirdiniz mi?
cıks.işyerinin personel listesinde kabak gibi resmin var kuzumAslında bende ablamın fotolarını koydum diycemde, olmaz dimihemende yalan olduğunu bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?