- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.001
Ben bir tane biliyorumkaç tane şok market var ankara da acaba ?
her gün 4 oda süpürüyorum gene toz gene kıl her yer bıktım valla kışın cam da açılmıyor ama nereden geliyorlarsa geliyor tozlarSupurgeyi her gün çalıştırsam her odada çalışsın esyalar yerinde kalsın ona rağmen hazne yari yariya doluyor. Nasil bu kadar toz oluyor ben anlamiyorum. Toz yutuyoruz sürekli demek ki
Malesef google a yazınca boy boy resimlerim çıkıyor dimicıks.işyerinin personel listesinde kabak gibi resmin var kuzum
Hergün süpürmek eziyet yahu.sen al bir robot haftada 1 dyson la süpürürsün diğer günler salarsın robotuher gün 4 oda süpürüyorum gene toz gene kıl her yer bıktım valla kışın cam da açılmıyor ama nereden geliyorlarsa geliyor tozlar
sen adını söylemeden önce 4 seçenek belirledim bakıp.işte bunlardan biri kesin dedim yanılmadım.007 bond gibi kadınımMalesef google a yazınca boy boy resimlerim çıkıyor dimiyayın yasağı getirtcem bu ne yahu
Ay keşke bu olsa dediğin oldumusen adını söylemeden önce 4 seçenek belirledim bakıp.işte bunlardan biri kesin dedim yanılmadım.007 bond gibi kadınım
Robotu arkadaşım kullanıyor, düz bir evde sorun yok ama köşeleri, halı zemin geçiş yerlerini iyi alamıyor diyor. Birde ortalıkta bir şeyler kalırsa takılıyormuş. Telefon kulaklığına takılmış bir kere telefona mesaj gelmiş hemen. Onun dışında ev artık daha az tozlanıyor diyorben robotla normal arasında kaldım normal süpürgem iyi çekseydi robot derdim kesinlikle.ama dyson da süpürgeymiş ha.önceden almadığıma pişman oldum 1 taksit ödedim kaldı 11.12 taksite de alırım bir robot
paraları altına yatırdım ayın 10 unda kartım kesilecek o zaman alırım .Hergün süpürmek eziyet yahu.sen al bir robot haftada 1 dyson la süpürürsün diğer günler salarsın robotu
kişileri eleyemedim uğraşmadım aslında daha doğrusu.Ay keşke bu olsa dediğin oldumuomu çıktım söylesene
ben de o da yok.cidden fakirimBir de kurutma makinesinin toz haznesinde biriken pamuklari aklim almiyor. Havlular, kot.pantolonlar ve beyaz çamaşırların coktan yok olmasi lâzımdı. Bir de bu tozlar etrafa dagilsa off dusunemiyorum. Kurutmayi alana kadar kışın öyle bir eziyet çektik ki hic aklımız yokmus diyorum simdi.
O bendede yok ama herkes memnunsa kesin güzeldir.hoş alsamda koyacak yer yok.ben de o da yok.cidden fakirim
Zenginlik fakirlik degil ki ihtiyac meselesi 4+1 evde kurutacak yer bulurdum 3+1 3 cocukla her gün dönüyor dünyaben de o da yok.cidden fakirim
Aaa benimkinin yeri cok güzel. Salonda baş köşedeO bendede yok ama herkes memnunsa kesin güzeldir.hoş alsamda koyacak yer yok.
Aaa erkenci kuşa bakın. Şok oldumBen yatayım artık hadi iyi geceler kızlar
Niye şok oldunAaa erkenci kuşa bakın. Şok oldumiyi geceler.
ev tıka basa eşya dolu kendime hobi odası istiyorum ama yokkkkZenginlik fakirlik degil ki ihtiyac meselesi 4+1 evde kurutacak yer bulurdum 3+1 3 cocukla her gün dönüyor dünya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?