Geçinemeyenler kulübü

Supurgeyi her gün çalıştırsam her odada çalışsın esyalar yerinde kalsın ona rağmen hazne yari yariya doluyor. Nasil bu kadar toz oluyor ben anlamiyorum. Toz yutuyoruz sürekli demek ki

Supurgeyi her gün çalıştırsam her odada çalışsın esyalar yerinde kalsın ona rağmen hazne yari yariya doluyor. Nasil bu kadar toz oluyor ben anlamiyorum. Toz yutuyoruz sürekli demek ki
her gün 4 oda süpürüyorum gene toz gene kıl her yer bıktım valla kışın cam da açılmıyor ama nereden geliyorlarsa geliyor tozlar

Robotu arkadaşım kullanıyor, düz bir evde sorun yok ama köşeleri, halı zemin geçiş yerlerini iyi alamıyor diyor. Birde ortalıkta bir şeyler kalırsa takılıyormuş. Telefon kulaklığına takılmış bir kere telefona mesaj gelmiş hemen. Onun dışında ev artık daha az tozlanıyor diyor

Bir de kurutma makinesinin toz haznesinde biriken pamuklari aklim almiyor. Havlular, kot.pantolonlar ve beyaz çamaşırların coktan yok olmasi lâzımdı. Bir de bu tozlar etrafa dagilsa off dusunemiyorum. Kurutmayi alana kadar kışın öyle bir eziyet çektik ki hic aklımız yokmus diyorum simdi.

ben de o da yok.cidden fakirim

audrey kuzum şaşkın emoji koyup durma.istesem yarın seni de bulurum şıp diye. o şehirde önemli tanıdıklarım var da .ip uçlarını değerlendirir bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…