- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.961
İzmir'deyim deEee aydın benim ilk memleketim gözümü orda actim kar deyince cok şaşırdım. 93te yağmıştı hatirliyorum sonra yine 2012 de sanirim arafa yagdi mi bilemiyorum hani cok nadirdir ya ondan şaşırdım ha tabi bir de senin bir orda bir burda olmana diyecektim ki izmirdeydin zaten doğru ya
onlar ne yeni marka mı anlamadım ?Neato lara da bi bak derim
Yolun yarısıİzmir'deyim de
Arkadaşa geldim Aydın'a
Ya ben İzmir'e Aydın'a muglaya kısacası Ege'ye kar yağmaz sanırdım (dağları kastetmiyorum tabiki de )
Bugün burada gördüm ,benim içinde ilk oldu .
93 u hatırlıyosun yaş kaç sakıncası yoksa
Evet bir tarafi köşeli yuvarlak değil, koseleri daha iyi alabilir ama biraz tuzluonlar ne yeni marka mı anlamadım ?
yolun yarısı artık 40 oldu 35 değil hatta 45 olduYolun yarısı
Amaan belki yolun sonudur kim biliryolun yarısı artık 40 oldu 35 değil hatta 45 oldu
Şu an sadece 12leri yapacağız biz. Diğerleri iptal. Ama ilerisini inan kimse bilmiyorsınavlar kesin yapılacak mı ilkokulda.ertelenmez mi acaba?çocuğu tek başına sınava sokabiliyorum ama o zaman da aynı gün 8 dersten sınava giriyor
ucuzundan bulurum o tipin.tuzlu olmaz malum fakirimEvet bir tarafi köşeli yuvarlak değil, koseleri daha iyi alabilir ama biraz tuzlu
bize haftaya sınav dendi 8 dersten.umarım vazgeçerler.ölü sayısı 150 lere dayandı gene.kongre de oldu daha da artar haftayaŞu an sadece 12leri yapacağız biz. Diğerleri iptal. Ama ilerisini inan kimse bilmiyor
Söylendiği kadar köşeler cok da kalmiyor malum altinda bir süpürge gibi toplayan yan fircasi var ortadakinden haric. Ama düşünülebilirucuzundan bulurum o tipin.tuzlu olmaz malum fakirim
Mantıklı tabiucuzundan bulurum o tipin.tuzlu olmaz malum fakirim
paspaslı mı alayım peki sadece süpüren mi?Söylendiği kadar köşeler cok da kalmiyor malum altinda bir süpürge gibi toplayan yan fircasi var ortadakinden haric. Ama düşünülebilir
Sonuna kadar katılıyorum.ooo en kadın yaş
Valla paspasin zarari yok mis gibi siliyor. Esim esyalari cekip ayarlıyor hem süpürüyor hem siliyor ayni anda. Bu ozellik önemli.paspaslı mı alayım peki sadece süpüren mi?
Bahsettigim sey ikisi bir arada olsun olayi degil. Zaten hem süpürüyor hem siliyorsa ikisi bir arada ama kac dk sarj ediyor, sarji ne kadar gidiyor ve ayni anda süpürüp siliyor mu jir de sesi kac db bunlar önemli bencepaspaslı mı alayım peki sadece süpüren mi?
O ne demek bilmiyorum ben. Ben kullanıcıyım, tekeri patlasın kilitler giderimevet eşimde hep aklinda olsun önden çekis her daim iyidir der.
Yasak gelmesi gerekir ama yapmazlar diyorlar. Bu hafta bizimkiler büyük market alışverişi yapacaklar sanırımbize haftaya sınav dendi 8 dersten.umarım vazgeçerler.ölü sayısı 150 lere dayandı gene.kongre de oldu daha da artar haftaya
şimdi baktım maalesef sınav var 4. sınıflaraYasak gelmesi gerekir ama yapmazlar diyorlar. Bu hafta bizimkiler büyük market alışverişi yapacaklar sanırım
motor gucu on tekerleklere aktarilan araclara onden cekisli denir.O ne demek bilmiyorum ben. Ben kullanıcıyım, tekeri patlasın kilitler giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?