Geçinemeyenler kulübü

Geleyim hemen yarisini bosaltirim o kadar esya boğucu olmuyor mu
olmaz mı hem de aşırı toz oluyor ama eşim stokçudur asla attırmaz mesela bir yürüyüş bandı var 7 yıldır kimse kullanmadı.fazla çamaşır makinesi var 7 8 tane eski pc tablet var her halının da yedeği var evde kabus gibi

ben robotu supurmekten kurtulmak icin istiyorum bizim evde supurge hic yerine gitmez her daim antrede durur pasak hic bitmiyor surekli bi yeri suourmem gerekiyo

oo darlanmiyomusun ya

bazen cinnet geçiriyorum ama adam beni boşar eşyalarını boşamaz o derece .git bir ton para harca dışarda karışmaz ama 3 kuruşluk eşyasını at cıngar çıkarır
benim esimde biseyler atmayi sevmez atayim mi diyince dursun lazim olur belki der hiii tamam ozaman derim aradan bir hafta falan gecince cope basarim ama o sey muhakkak bir gun lazim olur.

yatagin yere sifir, salon koltuklarimlada zemin arasinda 4 parmak bosluk var.
birde iki dolabim yere sifir ama oralari kendimde yaparim.
ben gunluk temizlikten kurtulmak istiyorum
sana çözüm buldum annene git ve belim o kadar ağrıyor ki ev süpürürken diye dertlen .doktora gittim fazla eğilip kalkma dedi de.alır sana hediye bir robot o zaman

ben orta sehpayi falan hep kaldirdim zaten kiz evin icinde her yere kosarak gidiyor duserde carpar diye.
kalabalik esyada sevmiyorum evde zaten port manto cok tozlanir.
bizim evin onu insaat maalesef toz hic bitmiyo
Ben de kaldirdim ve sadece demirbaş esyalar var evde. Pratik oluyor temizlik ve çocuklar açısından.

sana çözüm buldum annene git ve belim o kadar ağrıyor ki ev süpürürken diye dertlen .doktora gittim fazla eğilip kalkma dedi de.alır sana hediye bir robot o zaman
önce kendine alir alacak olsa 2 aydir her supurge cektigimde aramasina denk geldikce robot alacam biktim yahu diyince aman onuda al hic hareket etme 100 kilo ol der
ben almicam kiz dogum gunumde hediye gelecek diyorum saniyorki esim alacak hic ustune almiyor valla

ben orta sehpayi falan hep kaldirdim zaten kiz evin icinde her yere kosarak gidiyor duserde carpar diye.
kalabalik esyada sevmiyorum evde zaten port manto cok tozlanir.
bizim evin onu insaat maalesef toz hic bitmiyo
benim de mobilyalar ya siyah ya wenge rengi sildiğin dakika toz konuyor.ama akıllandım kıza beyaz aldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…