- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.021
kurutma makinesi salonda mı yani?Aaa benimkinin yeri cok güzel. Salonda baş köşede
Eveetkurutma makinesi salonda mı yani?
Geleyim hemen yarisini bosaltirim o kadar esya boğucu olmuyor muev tıka basa eşya dolu kendime hobi odası istiyorum ama yokkkk
çamaşır makinesinin üstüne konmuyor muydu bizim akrabalarda komşularda hep o şekilde
olmaz mı hem de aşırı toz oluyor ama eşim stokçudur asla attırmaz mesela bir yürüyüş bandı var 7 yıldır kimse kullanmadı.fazla çamaşır makinesi var 7 8 tane eski pc tablet var her halının da yedeği var evde kabus gibiGeleyim hemen yarisini bosaltirim o kadar esya boğucu olmuyor mu
Camasir makinasi banyoda dolabin icindeydi o zaman heaapta kurutma falan da olmayinca üstü rafli falan kurutmayi koyacak yer yok.çamaşır makinesinin üstüne konmuyor muydu bizim akrabalarda komşularda hep o şekilde
ben robotu supurmekten kurtulmak icin istiyorumben robotla normal arasında kaldım normal süpürgem iyi çekseydi robot derdim kesinlikle.ama dyson da süpürgeymiş ha.önceden almadığıma pişman oldum 1 taksit ödedim kaldı 11.12 taksite de alırım bir robot
oo darlanmiyomusun yaolmaz mı hem de aşırı toz oluyor ama eşim stokçudur asla attırmaz mesela bir yürüyüş bandı var 7 yıldır kimse kullanmadı.fazla çamaşır makinesi var 7 8 tane eski pc tablet var her halının da yedeği var evde kabus gibi
mobilyaların yüksekse çok iyi olur ama değilse 2 süpürgede lazım.ben robotu supurmekten kurtulmak icin istiyorumbizim evde supurge hic yerine gitmez her daim antrede durur pasak hic bitmiyor surekli bi yeri suourmem gerekiyo
bazen cinnet geçiriyorum ama adam beni boşar eşyalarını boşamaz o dereceoo darlanmiyomusun ya
yatagin yere sifir, salon koltuklarimlada zemin arasinda 4 parmak bosluk var.mobilyaların yüksekse çok iyi olur ama değilse 2 süpürgede lazım.
benim esimde biseyler atmayi sevmez atayim mi diyince dursun lazim olur belki der hiii tamam ozaman derim aradan bir hafta falan gecince cope basarimbazen cinnet geçiriyorum ama adam beni boşar eşyalarını boşamaz o derece.git bir ton para harca dışarda karışmaz ama 3 kuruşluk eşyasını at cıngar çıkarır
Günlük calisitirinca sehpalar toz olmuyoryatagin yere sifir, salon koltuklarimlada zemin arasinda 4 parmak bosluk var.
birde iki dolabim yere sifir ama oralari kendimde yaparim.
ben gunluk temizlikten kurtulmak istiyorum
sana çözüm buldum annene git ve belim o kadar ağrıyor ki ev süpürürken diye dertlen .doktora gittim fazla eğilip kalkma dedi de.alır sana hediye bir robot o zamanyatagin yere sifir, salon koltuklarimlada zemin arasinda 4 parmak bosluk var.
birde iki dolabim yere sifir ama oralari kendimde yaparim.
ben gunluk temizlikten kurtulmak istiyorum
ben orta sehpayi falan hep kaldirdim zaten kiz evin icinde her yere kosarak gidiyor duserde carpar diye.Günlük calisitirinca sehpalar toz olmuyor
Ben de kaldirdim ve sadece demirbaş esyalar var evde. Pratik oluyor temizlik ve çocuklar açısından.ben orta sehpayi falan hep kaldirdim zaten kiz evin icinde her yere kosarak gidiyor duserde carpar diye.
kalabalik esyada sevmiyorum evde zaten port manto cok tozlanir.
bizim evin onu insaat maalesef toz hic bitmiyo
önce kendine alir alacak olsasana çözüm buldum annene git ve belim o kadar ağrıyor ki ev süpürürken diye dertlen .doktora gittim fazla eğilip kalkma dedi de.alır sana hediye bir robot o zaman
benim de mobilyalar ya siyah ya wenge rengi sildiğin dakika toz konuyor.ama akıllandım kıza beyaz aldım .ben orta sehpayi falan hep kaldirdim zaten kiz evin icinde her yere kosarak gidiyor duserde carpar diye.
kalabalik esyada sevmiyorum evde zaten port manto cok tozlanir.
bizim evin onu insaat maalesef toz hic bitmiyo
bana kalsa tv unitesininde gereksiz gordugum tum bolumlerini kesip atacagim da eşimBen de kaldirdim ve sadece demirbaş esyalar var evde. Pratik oluyor temizlik ve çocuklar açısından.
benim mobilyam acayip toz kaldiriyo 2 ay silme ben tozluyum demez o derece.benim de mobilyalar ya siyah ya wenge rengi sildiğin dakika toz konuyor.ama akıllandım kıza beyaz aldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?