- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.941
sınavlar kesin yapılacak mı ilkokulda.ertelenmez mi acaba?çocuğu tek başına sınava sokabiliyorum ama o zaman da aynı gün 8 dersten sınava giriyorÖyle ama yine de bıktım
Haklılar kimseye güvenilmez bu devirde.ama ben seni çok uzun zamandır okurum mesela, o yüzden güvendim, siteden 3 kişi kim olduğumu bilir biri sensinvalla evet sensin ama bizim kızlar ayy nasıl güvendinn dedi.ben de önce onun kimliğini araştırdım emin oldum dedim ha ha ha.e telefon nondan adını öğrenir dediler adımı da zaten söyledim dedim
2014 den beri aynı üyelik aynı nikleyim ben .1.5 yıl siteye hiç girmedim ama okudum arada yazılanları.siteye giriş yaptım herkes hastalığımı sordu şyaşırdım unutmamışlar beni diye.telefon no da sakınca görmedim çünkü anaokulundan beri sınıf whatsaplarında her tür manyak velide var telefonum.ya da satış yapıyorum dolapta adres bilgimde yazıyor hiç sorun yaşamadım bugüne dek.reel hayatta tanıştıklarımız da tesadüf eseri değil mi?çoğunda yanıldım ben mesela zamanla tanıyınca soğudum ne kazıklar yedim.Haklılar kimseye güvenilmez bu devirde.ama ben seni çok uzun zamandıe okurum mesela, o yüzden güvendim, siteden 3 kişi kim olduğumu bilir biri sensinevet burası çok kozmopolit bir yer ama iyi ve kafa dengi insanlarda var.
Ve aşırı soğukkk ellerimiz buzüsuyor pencereyi açsak .Selamlar .
Eskişehir'e Ankara'ya kar yağması normal de
Dünden beri aydın'dayim arkadaslarin yanına geldim ve buraya da şuan kar yağıyor
Aynen gerçek hayatta da istemediğimiz insanlarla karşılaşabiliyoruz.Burda biraz daha temkinli olmak lazım.Uzun süre birini okuyup takip edince az çok profil belli oluyor.2014 den beri aynı üyelik aynı nikleyim ben .1.5 yıl siteye hiç girmedim ama okudum arada yazılanları.siteye giriş yaptım herkes hastalığımı sordu şyaşırdım unutmamışlar beni diye.telefon no da sakınca görmedim çünkü anaokulundan beri sınıf whatsaplarında her tür manyak velide var telefonum.ya da satış yapıyorum dolapta adres bilgimde yazıyor hiç sorun yaşamadım bugüne dek.reel hayatta tanıştıklarımız da tesadüf eseri değil mi?çoğunda yanıldım ben mesela zamanla tanıyınca soğudum ne kazıklar yedim.
bir sosyete pazarı bir de gordion mekanımdır her hafta giderdim.eşim koş koş bu haftaki yoklamayı kaçırma diye gülerdiHaklılar kimseye güvenilmez bu devirde.ama ben seni çok uzun zamandır okurum mesela, o yüzden güvendim, siteden 3 kişi kim olduğumu bilir biri sensinevet burası çok kozmopolit bir yer ama iyi ve kafa dengi insanlarda var.hem biz senle daha sosyete pazarına gidicez
yeni üyelere ben de güvenmem hatta sohbet etmek de istemem.eskilerde zaten birbirini tanıyor yıllar içinde.Aynen gerçek hayatta da istemediğimiz insanlarla karşılaşabiliyoruz.Burda biraz daha temkinli olmak lazım.Uzun süre birini okuyup takip edince az çok profil belli oluyor.
biz kar yagarken cikardik denizi.ben de tam hava almaya çıkalım çocukla diyoruz kar başlıyor
ben zaten kötü sürücüyüm kar da 2 katı kötü sürücü oluyorum.milletin can güvenliği için evde oturayım daha iyibiz kar yagarken cikardik denizi.
yagmadigi zamanlarda daha soguk oluyo
bizde kapinin onune cikardik sadeceben zaten kötü sürücüyüm kar da 2 katı kötü sürücü oluyorum.milletin can güvenliği için evde oturayım daha iyi
babayla markete gittiler doğum günüme bir şey almamıştı kız.gitmiş a101 den 3 lü çorap bir de çikolata almış iyi ki doğdun diye bana verdi iyi mi?bu sene de ucuza gittim ama herşeyden değerli geldi ya.bir sevinerek veriyor ki görmebizde kapinin onune cikardik sadece
okul açıkken her sabah temizlemekten bıkmıştım artık kurtuldum .sana kolaylıklar dilerimSabah yarım saat arabanın karını buzunu temizledimkar iyide işte yollar buz tutunca fena
yaababayla markete gittiler doğum günüme bir şey almamıştı kız.gitmiş a101 den 3 lü çorap bir de çikolata almış iyi ki doğdun diye bana verdi iyi mi?bu sene de ucuza gittim ama herşeyden değerli geldi ya.bir sevinerek veriyor ki görme
Eee aydın benim ilk memleketim gözümü orda actim kar deyince cok şaşırdım. 93te yağmıştı hatirliyorum sonra yine 2012 de sanirim arafa yagdi mi bilemiyorum hani cok nadirdir ya ondan şaşırdım ha tabi bir de senin bir orda bir burda olmana diyecektim ki izmirdeydin zaten doğru ya
Al valla buyuk kolaylık bir de yedek parcalar da satiliyor mis gibibizim kızın kuzeni de robot süpürge almış çok güzel süpürüyor evi .alsam mı ne ben de yaaa kararsız kaldım
Neato lara da bi bak derimbizim kızın kuzeni de robot süpürge almış çok güzel süpürüyor evi .alsam mı ne ben de yaaa kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?