- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.041
10 senedir giymedigi kazaklar bir hurca bir dolaba girip çıkıyordu cok şükür bu sene kapıdan çıkıp gittilerbana kalsa tv unitesininde gereksiz gordugum tum bolumlerini kesip atacagim da eşim
eşek ölüsü gibi ağır halılar almışım bir de tam eziyet.ahh şimdiki aklım olsa paspas gibi küçük halılar alırdımbana kalsa tv unitesininde gereksiz gordugum tum bolumlerini kesip atacagim da eşim
Anayım ben anageçmiş olsun film sadece sirtinda ve koltuk altinda olan atesi nasil farkettin
nasıl mobilyaymış o?ben her gün toz alıyorum ertesi gün 10 gündür silinmemiş gibi oluyor.pronto kullansam da aynıbenim mobilyam acayip toz kaldiriyo 2 ay silme ben tozluyum demez o derece.
benim halilarim kucuk cunku her yerde hali olan ev sevmem.eşek ölüsü gibi ağır halılar almışım bir de tam eziyet.ahh şimdiki aklım olsa paspas gibi küçük halılar alırdım
Deniz sana şarjlı süpürge lazım, iyi emiş gücü olan bir şey.yatagin yere sifir, salon koltuklarimlada zemin arasinda 4 parmak bosluk var.
birde iki dolabim yere sifir ama oralari kendimde yaparim.
ben gunluk temizlikten kurtulmak istiyorum
yuhAnayım ben ana
Akshsjdj
Nefes sesinden hastalığı, göz kapağı renginden ateşi anlarım
var ama kirdim cunku cekmiyor yahu bu heralde diye bastiriyorumDeniz sana şarjlı süpürge lazım, iyi emiş gücü olan bir şey.
O şarjlı olmasa biz herhalde koronanın kaynağı olurduk.
Günde kaç kere süpürüyoruz bilmem ama gırgır niyetine el altında olması muhteşem bir şey.
rengi cok iyinasıl mobilyaymış o?ben her gün toz alıyorum ertesi gün 10 gündür silinmemiş gibi oluyor.pronto kullansam da aynı
fakir marka ucuzundan ben de almıştım ama öyle bir sesi var ki çalıştırasım gelmedi yıllardır.iyisi var onların ondan almak lazımvar ama kirdim cunku cekmiyor yahu bu heralde diye bastiriyorum
Akahajajahvar ama kirdim cunku cekmiyor yahu bu heralde diye bastiriyorum
banada evlendigimde ev hediyesi gelmisti.fakir marka ucuzundan ben de almıştım ama öyle bir sesi var ki çalıştırasım gelmedi yıllardır.iyisi var onların ondan almak lazım
bibinin deyimiyle sal ortaya fıtı fıtı temizlesin.ortada gezmesini izlemek bile zevkli film.alalım birer taneAkahajajah
Dikey şarjlı al, kız da oyun oynar hem de süpürür
Benim veletler ben süpüreceğim diye kavga ediyorlar.
İyi çeken, büyük süpürgeye gerek kalmayan bir tane al robot yerine.
Mobilya yere yakın ya da sıfırsa robot çöp yani.
sadece buyuk dolaplar ve bir yatak sıfır benim derdim ben hic elimi yormayim, gercekten biktim supurmekten çünkü.Akahajajah
Dikey şarjlı al, kız da oyun oynar hem de süpürür
Benim veletler ben süpüreceğim diye kavga ediyorlar.
İyi çeken, büyük süpürgeye gerek kalmayan bir tane al robot yerine.
Mobilya yere yakın ya da sıfırsa robot çöp yani.
Bende bir tek salonu temizler o kadarbibinin deyimiyle sal ortaya fıtı fıtı temizlesin.ortada gezmesini zilemek bile zevkli film.alalım birer tane
Günde 8 kez falan ev süpürüyorum ben şarjlıyla.sadece buyuk dolaplar ve bir yatak sıfır benim derdim ben hic elimi yormayim, gercekten biktim supurmekten çünkü.
gunde 2 kez mutfak antre oyun odasi supuruyorum.
mielle var ama çok pahalı zengünnn işiGünde 8 kez falan ev süpürüyorum ben şarjlıyla.
Ama dediğim gibi şarjlı olunca koridordan geçerken elime alıp, zaten gideceğim alanı benle gitmiş oluyor.
Sürekli el altınca olunca dip bucak temizliğe gerek kalmıyor, toz olmuyor çünkü.
Robot alacaksan kıy paraya iyisini ve moplu al, silsin de.
Yok ya o kadar da değil.mielle var ama çok pahalı zengünnn işi
xiaomi vacuum mop gordum ne kadar iyi bilmiyorum da gerci.Günde 8 kez falan ev süpürüyorum ben şarjlıyla.
Ama dediğim gibi şarjlı olunca koridordan geçerken elime alıp, zaten gideceğim alanı benle gitmiş oluyor.
Sürekli el altınca olunca dip bucak temizliğe gerek kalmıyor, toz olmuyor çünkü.
Robot alacaksan kıy paraya iyisini ve moplu al, silsin de.
Su mieleyi bir görelim plsmielle var ama çok pahalı zengünnn işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?