- 17 Ocak 2020
- 28.143
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.894
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.061
Demi ben bı araValla haksız yere ban yiyen çok gördüm inşallah Bi anda gitmezsin hiç belli olmuyo
su sokaga cikma yasagi gunlerinde umarim yememDemi ben bı ara
Ohh saat geceyi buldu daha da ban yemem dedim
Çıktım WC ye gittim geldim
Banlanmisim
Oh gitmemişsin amayasaklarda is yerinin verdigi izin belgesiyle askere gidecek olan nisanlisinin yanina sevismeye gitmek isteyen bir bayana baya yuklendikde
Kaç gün yersin ki ? Çok musu sokaga cikma yasagi gunlerinde umarim yemem
hassas bunyem bir yasagi daha kaldiramaz
15 garantiKaç gün yersin ki ? Çok mu
Haklıydın ama15 garanti
Millet kendi yapmaya başladıBu alkol yasağı komedi olmuş. Normalde ramazanda düşen satışlar yılbaşı satışını geçmiş. Metroya gittik, reyonda doğru düzgün alkol kalmamışher market arabası koli koli bira şarap dolu
gitmem heralde yaHaklıydın amaçok güldüm yazdıklarına
insallah gitmezsin
Labneyi nasıl yapıyorsunuzbaya kolay, bekletmeleri suruyo bazen biraz, kolot peyniri kurutmak icin 3 gun bekledi mesela tarifte.
labneyi hic beklemedi.
labneyi bende ilk kez izledim size tarifini atayim daha denemedim.Labneyi nasıl yapıyorsunuz
Ben lor peynır bıraz tuz ve zeytinyağını blendırdan geçirip krem peynır yapıyorum oda güzel oluyor ama labne yi hiç bilmiyordum
Tarıfını alabılır mıyım
Onladan biri de benimMillet kendi yapmaya başladıboş market arabası varsa onlarda evde yapanlardır
Bende bira yapıyorumOnladan biri de benimŞarabımı kendim yapıyorum aylardır. Taze meyve meyve suyu hepsini denedim başarılı. Peynir yapamasam da şarap yapıyorum
bizi onlar mecbur ettiTerminatooooor
O bana çok meşakkatli geldi. Boş şişesi kapağı, kit fln. Ben normal su bidonuna çocuk balonundan hava kilidi yapıp kuruyorum şarabımı. Az yer kaplıyor ekstra malzeme pek yok. Bir tek maya alıyorum şampanya ve kırmızı şarap için o kadar.Bende bira yapıyorum
Evet zor uzun iş ama almaktan daha karlı özellikle yazınO bana çok meşakkatli geldi. Boş şişesi kapağı, kit fln. Ben normal su bidonuna çocuk balonundan hava kilidi yapıp kuruyorum şarabımı. Az yer kaplıyor ekstra malzeme pek yok. Bir tek maya alıyorum şampanya ve kırmızı şarap için o kadar.
Bunu yapacam mutlaka yazarım sonuçlarınılabneyi bende ilk kez izledim size tarifini atayim daha denemedim.
rica ederimBunu yapacam mutlaka yazarım sonuçlarını
Teşekkür ederim
rica ederimbu arada ne yaptiniz esinizi ikna edebildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?