Geçinemeyenler kulübü

iyi aksamlar kızlar..dun pirinc ıslatmıstım..fırsat olmadı yapmaya pılavı suyu suzup kenara koydum..hem tane tane oldu hemde cok sıskın olmadı..

iyi aksamlar kızlar..dun pirinc ıslatmıstım..fırsat olmadı yapmaya pılavı suyu suzup kenara koydum..hem tane tane oldu hemde cok sıskın olmadı..
Pirinç dünden ıstatılınca bugün anca lapa olur . Yoksa benmi yanlış biliyorum ?

Pirinç dünden ıstatılınca bugün anca lapa olur . Yoksa benmi yanlış biliyorum ?
bende aynısını dusundum arkadasım..dun ıslatmıs bulundum..ıkı saat gectı suzdum dedım artık yarın yaparım kenara koydum bu gun yaptım ama suyu dıkkatlı koydum.tane tane oldu

tiona sen nereden katiliyosun aramiza ? hangi sehirdesin yani, calisiyomusun, kac cocugun var
ben eskı uyeyım aslında on yıl oncesıdır hamıle olmadan bıle once..
buradakı paylasımlar hamılelık ve sonrasında bana cok yardımcı olmustu..sıte ıcınde..cok ıyıydı.devlet okulunda cocuk okutmak daha zor gıbı ılgılenmek zorundasın bır parca basarılı olmasını ıstıyorsan..tum gun okul ve deerslerle gecıyordu ondenle yazamıyodum hıc zaten ayrılmıstım sıteden..esım vefaat ettı. balıkesırın bır ılcesındeyız oglumla..bese gectı sımdı..

Başınız sağolsun. Oğlunuzla size beraber güzel bir ömür versin Allah

Başınız sağolsun. Oğlunuzla size beraber güzel bir ömür versin Allah
Allah razı olsun..Ben annemı kaybetmıstım..sanıyorsun basına en kotu sey geldı..oysa olumsuz seylerın sonu yok,cekılecek sıkıntıların...yasadıgımız boyunca olumumuze dek bır seyler ogrenerek gecıyor..akrabalar vb yakınlarınız cok sasırtabılıyor..cevrenız ınsanlar...Tek basımıza kalabılecegımızı dusunerek hesap kıtap yapmalıyız hep aslında degılmı..

Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin.
Allah size ve evlâdınıza sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin, evlâdınızın çok güzel günlerini göstersin.

Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin.
Allah size ve evlâdınıza sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin, evlâdınızın çok güzel günlerini göstersin.
insallah canım..esım benden daha saglıklı hayatı daha cok seven calıskan efendı bırıydı..gercek aıt oldugumuz yere gııtı..ıste ınsan ıstıyorkı hıc ayrılmayalım..ama yasam boyle..

Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin. Evladınıza uzun ömürler versin Rabbim inşallah

basiniz saolsun esiniz hastamiydi

basiniz saolsun esiniz hastamiydi
aslında esım cok saglıklı..dengelı beslenen..herseyden az yıyen bırıydı,,kurulu saat gıbıydı..her gun aynı saatte sektırmeden ıse gıder..aksam aynı saatte gelırdı..içkı sıgarası yoktu..10 ay once mıde kanserı oldugunu ogrendık..dr bana gıdısatı kotu dedı..hep yalan soylemek durumunda kaldım..esım Trabzonluydu..kokenı..kanser ondan kaynaklımı dıyorum acaba

potubor bıskuvı ve kahve yaptım..sadece 52 adım atmısım telefonda oyle bır program var..hıc yemesek bıle gr kılo vermek mumkun degıl evın ıcınde

Allah'ım sabır versin .
Ne kadar dayanılır olabilir bilemiyorum
Şu hayatta eşimi kaybedersem benden geriye bişey kalmazmis gibi geliyor.

Düşünmek bile benim belimi büküyor siz dirayetli kalabiliyorsunuz çocugunuz için .

Teselli filan etmem beklenebilir ama ben bu durumlarda çok vasatım kendimi üzüntüye kaptırıp gidiyorum bende

Başınız sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…