Geçinemeyenler kulübü

kalmadı zaten..belkıde delirmısımdır dıyorum...okadar zorkı..eger esımı kaybetme ıhtımalı oldugunu bılsem evlenmezdım..ama ıste dunya toz pembe sanıyor ınsan..

İyiyim şükür. Döndük eve oğlanla boğuşmaca. Sonuçta risk aldık şehirlerarası gittik geldik kendimizi izole ettik,

Nereye gittin?

İyiyim benimde eşim gecede .yine buralardayim bende

Kendimi cok kötü hissediyorum bea
Ablam da aynısını yazdı neden kötü hissediyosunuz abi bugun hepiniz .

O da bilmiyorum filan diyor Merkür'den mi retro mu var yine.
Yoksa var mı bı sebebi sendekinin

Nereye gittin?

İyiyim benimde eşim gecede .yine buralardayim bende
Bir senedir kayınvalideye gitmemiştik. Kıyamadım, kendi aracımıla durmadan gider geliriz dedik. Kayınbiraderler çalışınca risk gibi geliyordu ama 1 senede uzun geldi gözüme. Geldik 6 gece kaldık döndük.

Bir senedir kayınvalideye gitmemiştik. Kıyamadım, kendi aracımıla durmadan gider geliriz dedik. Kayınbiraderler çalışınca risk gibi geliyordu ama 1 senede uzun geldi gözüme. Geldik 6 gece kaldık döndük.
Çok uzun sahi.
Torunu onlar göremeden büyüyor ne üzücü.

Bende aynı şekilde ben annemleri göremeden yaşlanıyorlar diye uzuluyorm Mesela

İyiki gitmişsin

Çok uzun sahi.
Torunu onlar göremeden büyüyor ne üzücü.

Bende aynı şekilde ben annemleri göremeden yaşlanıyorlar diye uzuluyorm Mesela
ben ayni sehirdeyim de ne oluyor ki, degisen bisey yok.
insan annesinin babasinin yaslandigini hic anlamiyor da zaten

İyiki gitmişsin
Öyle oldu bence de.
Kayınpederle küsüm ama kayınvalidem temiz kalpli bir kadındır. Özlemiş. Oğlum onları unutmuş resmen, ilk günler uzak durdu mesafeli durdu üzüldüm. Pek bir şeyini de bilmiyorlar haliyle, ne pişirse damak tadına uymadı. Bizimki bizim zeytinyağlı yemeklere alışmış, köfte yapsa dahi farklı geldi. Bir buruldum ben de. Akşamları uyutmadan tembihlesem de çocuk işte anlamıyo

İşin şöyle de tuhaf bı tarafı var oy annem babam yaşlanıyorlar yazık diyosun.
Yanyana gelince sinirin tepene çıkıyor .

Anlar mı.. ama kayinvaliden sonuçta bir yetişkin. Anlayabilir .

Yemiyor anne bana da böyle evde
Seçici filan der geçersin

Biz annemlerle aynı şehirdeyiz ama küçük şehir, ellerinde büyüyor. Ona da bir yandan insan vicdan yapıyor. Bu gelişimde biraz içim buruldu. Son gece oğlum anneannemi dedemi özledm anne, oyuncaklarımı özledim dedi. Kadıncağız bir şey demedi ama mutlaka üzülmüştür. Yani onlara giderken zorla gidiyor ne zaman döneceğiz diyor anneannesini özlüyor
Yani onlar da farklı kültür çocuk oynatmayı bilemiyorlar, annemin evinde bizim eski oyuncaklar yeğenin eskiler var daha şamatalı geliyor. Ama onlar öyle düşünmez tabii.
İnşallah belar kayınbiraderler yakında biriyle evlenir diye dua ettim içimden hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…