- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.181
Burada çöpçatanlıkta yapiyoruz biz .İnşallah bekar kayınbiraderler yakında biriyle evlenir diye dua ettim içimden hep.
Ayy yok o topa girmem ben kayınpeder çok dengesizBurada çöpçatanlıkta yapiyoruz biz .
Hemen aç bdv ye bı konu
benim kizda telefonda konusmuyo anlatmistim ya, baya bozulup üzüluyolar ama yapacak bisey yok.Biz annemlerle aynı şehirdeyiz ama küçük şehir, ellerinde büyüyor. Ona da bir yandan insan vicdan yapıyor. Bu gelişimde biraz içim buruldu. Son gece oğlum anneannemi dedemi özledm anne, oyuncaklarımı özledim dedi. Kadıncağız bir şey demedi ama mutlaka üzülmüştür. Yani onlara giderken zorla gidiyor ne zaman döneceğiz diyor anneannesini özlüyor
Yani onlar da farklı kültür çocuk oynatmayı bilemiyorlar, annemin evinde bizim eski oyuncaklar yeğenin eskiler var daha şamatalı geliyor. Ama onlar öyle düşünmez tabii.
İnşallah belar kayınbiraderler yakında biriyle evlenir diye dua ettim içimden hep.
Pandemi hepimizi mahvetti ah. Yakında yine gidersin. Annelerden uzak olmak da etkiliyor insanı, Allah başımızdan eksik etmeismbenim kizda telefonda konusmuyo anlatmistim ya, baya bozulup üzüluyolar ama yapacak bisey yok.
benim annemde cok sık goremiyo kizimi onlar gibi pandemiden kaynakli gerci bu durum eskiden daha sık gidiyordum ona
çunku sende benim gibi bu ne pasak ya her gun bir goz yeri temizlesen yine bu kadar olmaz diyosun dimiİşte tamda böyle oluyor
aminnnPandemi hepimizi mahvetti ah. Yakında yine gidersin. Annelerden uzak olmak da etkiliyor insanı, Allah başımızdan eksik etmeism
Aynen böyle oluyor bak hiç şaşmaz mi yaçunku sende benim gibi bu ne pasak ya her gun bir goz yeri temizlesen yine bu kadar olmaz diyosun dimi
Evet ediyor Mayıs'a kadar etmeyecekmiydi?aminnnyilbasinda 5 gun karantina yapip gittim 6 7 ay aradan sonra, bir daha boyle karantina yapacagim uzun tatil günüde yok, anca aşılardan sonra.
aşı demisken aşilama devam ediyormu
sonra bana basliyor baslarim yapacagin ise sanki bama cammi sildin duvarmi sildinAynen böyle oluyor bak hiç şaşmaz mi ya
yok sormak istedigim aşılarin devami geldi miEvet ediyor Mayıs'a kadar etmeyecekmiydi?
İkinci sevkiyatın ikinci bölümü geldi diyodu iki gün önceyok sormak istedigim aşılarin devami geldi mi
İkinci sevkiyatın ikinci bölümü geldi diyodu iki gün önceyok sormak istedigim aşılarin devami geldi mi
Aynı anneye mi sahibiz dicem. Bunlar hep icanadoluluktan galibasonra bana basliyor baslarim yapacagin ise sanki bama cammi sildin duvarmi sildinsilmedigim bi cami duvari kalmis iyiki
aynen, hepsi bir birine bakip bakip karariyor sanki üzum gibiAynı anneye mi sahibiz dicem. Bunlar hep icanadoluluktan galiba
umarim bize de yetisir :)İkinci sevkiyatın ikinci bölümü geldi diyodu iki gün önce
Baglarimizda güzel olur bak. pekmezde zaten bizim oralardan çıkıyoraynen, hepsi bir birine bakip bakip karariyor sanki üzum gibi
kırıkkale miBaglarimizda güzel olur bak. pekmezde zaten bizim oralardan çıkıyor
Çok tedirginim yaptırmaktan kaciniyorum.umarim bize de yetisir :)
Benim babam iki gün önce vuruldu, 74 yaşındaaminnnyilbasinda 5 gun karantina yapip gittim 6 7 ay aradan sonra, bir daha boyle karantina yapacagim uzun tatil günüde yok, anca aşılardan sonra.
aşı demisken aşilama devam ediyormu
Ha sen Kalecik hasandede filan diyosunkırıkkale mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?