Geçinemeyenler kulübü

benim kizda telefonda konusmuyo anlatmistim ya, baya bozulup üzüluyolar ama yapacak bisey yok.
benim annemde cok sık goremiyo kizimi onlar gibi pandemiden kaynakli gerci bu durum eskiden daha sık gidiyordum ona

benim kizda telefonda konusmuyo anlatmistim ya, baya bozulup üzüluyolar ama yapacak bisey yok.
benim annemde cok sık goremiyo kizimi onlar gibi pandemiden kaynakli gerci bu durum eskiden daha sık gidiyordum ona
Pandemi hepimizi mahvetti ah. Yakında yine gidersin. Annelerden uzak olmak da etkiliyor insanı, Allah başımızdan eksik etmeism

İşte tamda böyle oluyor
çunku sende benim gibi bu ne pasak ya her gun bir goz yeri temizlesen yine bu kadar olmaz diyosun dimi
bizimki koca evde yalniz yasiyo, ne zaman gitsem her odada ayri camasir katlanmis oluyo sinir olurum ben oyle daginik eve.
hergun bir odada yatiyo ya

Pandemi hepimizi mahvetti ah. Yakında yine gidersin. Annelerden uzak olmak da etkiliyor insanı, Allah başımızdan eksik etmeism
aminnn yilbasinda 5 gun karantina yapip gittim 6 7 ay aradan sonra, bir daha boyle karantina yapacagim uzun tatil günüde yok, anca aşılardan sonra.
aşı demisken aşilama devam ediyormu

aminnn yilbasinda 5 gun karantina yapip gittim 6 7 ay aradan sonra, bir daha boyle karantina yapacagim uzun tatil günüde yok, anca aşılardan sonra.
aşı demisken aşilama devam ediyormu
Evet ediyor Mayıs'a kadar etmeyecekmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…