- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.201
Tobe tobe bı otuz saniye baktim. Vurulduysa burada bizle niye sohbet ediyo güle oynaya diyeBenim babam iki gün önce vuruldu, 74 yaşında
simdiye kadar bir sorun çıkmadi sanirim, zaten guvenilmeyecek bir sey olsa ilk basta dr lar hemsireler yaptirmazdi diye dusunuyorum.Çok tedirginim yaptırmaktan kaciniyorum.
Doggrusu ne bilemiyorum da
İkiyi bölündk biliyosun tıp dunyasinda
yaptır /yaptirma
bayilirim hasandede uzumuneHa sen Kalecik hasandede filan diyosun
Yok kirikkaleli değilim cidden :)
Tobe tobe bı otuz saniye baktim. Vurulduysa burada bizle niye sohbet ediyo güle oynaya diye
annem sanirim 2.grupta vurulacakti ben 3.grupBenim babam iki gün önce vuruldu, 74 yaşında
Annem 66 yaşında. Biraz daha bekler o. Biz de sanıyorum öğretmenler olarak marttan önce olacağız gibiannem sanirim 2.grupta vurulacakti ben 3.grup
ay bende bi anda ekrana bakakaldim, babam dün vuruldu diyince. sonra aşıdan konustugumuz aklima geldi
Evden çıkmıyordu garibim aşıdan başka ne vuracak ona piyango bile vurmaz
Bana da vurmadı bak kanayan yaram.
Evden çıkmıyordu garibim aşıdan başka ne vuracak ona piyango bile vurmaz
ögretmenlerden sonra da bana sira geliyor iste o zamana kadar yakalanip ölmezsem.Annem 66 yaşında. Biraz daha bekler o. Biz de sanıyorum öğretmenler olarak marttan önce olacağız gibi
ay bende bi anda ekrana bakakaldim, babam dün vuruldu diyince. sonra aşıdan konustugumuz aklima geldi
pismisin yaBana da vurmadı bak kanayan yaram.
Yeni yılda paraciklarim gitti.
Bari paraları sma li yavrulara bağışlasalar .
Bugün sma li bi çocuğa rastladım beş ayı kalmış yavrunun.ayazbebek..
Çok ağladım be.gerci ağız tadıyla da aglayamiyorum burnum hemen sümük doluyo.
Ben iki senedir almıyordum. Ayyuka çıkmıştı zaten iyice hilesi. Alma artık başka ya milleti zengin etmeBana da vurmadı bak kanayan yaram.
Yeni yılda paraciklarim gitti.
Bari paraları sma li yavrulara bağışlasalar .
Bugün sma li bi çocuğa rastladım beş ayı kalmış yavrunun.ayazbebek..
Çok ağladım be.gerci ağız tadıyla da aglayamiyorum burnum hemen sümük doluyo.
Okullar açılacak mı dersinAnnem 66 yaşında. Biraz daha bekler o. Biz de sanıyorum öğretmenler olarak marttan önce olacağız gibi
Burna vicks sürüp ağlamaya devam edebilirsiniz bencepismisin yabenim de hemen sinusler tikanir aglayim desem aglayamam agizdan hem nefes al ver hem aglama efekti yap zor oluyo
Açarlar gibi geliyor bana.Okullar açılacak mı dersin
bizim evde de ben çeçeronumAman benim babam kadar düz insan yoktur, etliye sütlüye bulaşmaz. Annem çeçerondur ama babam mülayimvurulmaya o kadar uzak ki aklıma bile gelmedi bak yazarlen
Ya beni çok gulduruyosunuz senle kızın ya.pismisin yabenim de hemen sinusler tikanir aglayim desem aglayamam agizdan hem nefes al ver hem aglama efekti yap zor oluyo
ay yok ama boyle bir tikanma, giram nefes alacak bosluk kalmiyor yaniBurna vicks sürüp ağlamaya devam edebilirsiniz bence
A ne tesadüf ben debizim evde de ben çeçeronum
öyle oluyo napim, burnumu cekmeye calisiyorum dis deriler burnuma yapisiyo vakumlamaktan yinede tik yokYa beni çok gulduruyosunuz senle kızın ya.
Hem nefes al ver hem ağlama efekti zor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?