Geçinemeyenler kulübü

Çok tedirginim yaptırmaktan kaciniyorum.
Doggrusu ne bilemiyorum da
İkiyi bölündk biliyosun tıp dunyasinda

yaptır /yaptirma
simdiye kadar bir sorun çıkmadi sanirim, zaten guvenilmeyecek bir sey olsa ilk basta dr lar hemsireler yaptirmazdi diye dusunuyorum.
mayisa kadar her sey dahada netlesir sanirim.

Evden çıkmıyordu garibim aşıdan başka ne vuracak ona piyango bile vurmaz
Bana da vurmadı bak kanayan yaram.
Yeni yılda paraciklarim gitti.
Bari paraları sma li yavrulara bağışlasalar .
Bugün sma li bi çocuğa rastladım beş ayı kalmış yavrunun.ayazbebek..

Çok ağladım be.gerci ağız tadıyla da aglayamiyorum burnum hemen sümük doluyo.

Annem 66 yaşında. Biraz daha bekler o. Biz de sanıyorum öğretmenler olarak marttan önce olacağız gibi
ögretmenlerden sonra da bana sira geliyor iste o zamana kadar yakalanip ölmezsem.
1 ay sonra falan belli olur sanirim aşınin vakalar uzerinde ki etkisi

Aman benim babam kadar düz insan yoktur, etliye sütlüye bulaşmaz. Annem çeçerondur ama babam mülayim vurulmaya o kadar uzak ki aklıma bile gelmedi bak yazarlen
ay bende bi anda ekrana bakakaldim, babam dün vuruldu diyince. sonra aşıdan konustugumuz aklima geldi
ay bende bi anda ekrana bakakaldim, babam dün vuruldu diyince. sonra aşıdan konustugumuz aklima geldi

pismisin ya benim de hemen sinusler tikanir aglayim desem aglayamam agizdan hem nefes al ver hem aglama efekti yap zor oluyo

Ben iki senedir almıyordum. Ayyuka çıkmıştı zaten iyice hilesi. Alma artık başka ya milleti zengin etme

pismisin ya benim de hemen sinusler tikanir aglayim desem aglayamam agizdan hem nefes al ver hem aglama efekti yap zor oluyo
Ya beni çok gulduruyosunuz senle kızın ya.

Hem nefes al ver hem ağlama efekti zor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…