- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.221
Çok kötü bişey yabizim evde de ben çeçeronum
Abimin bir numaralı lafı, “oğlum seninle bile evlenen oldu ya, bari bezdirme de kaçırma çekmez seni kimse bu huylaÇok kötü bişey ya
.
Millet esimizle kavga etsek sen yapmisindir bişey diye bizden taraf olmayacak.
İç Anadolu da pekmez yapılır diye genel bı tabirde bulunmuştum aslındaaaa
Al işteAbimin bir numaralı lafı, “oğlum seninle bile evlenen oldu ya, bari bezdirme de kaçırma çekmez seni kimse bu huyla”
Bende hemşeri buldum kendime diye Bi an sevinmiştimİç Anadolu da pekmez yapılır diye genel bı tabirde bulunmuştum aslındaaaayozgat Sivas Ankara Kırşehir Kırıkkale Niğde Nevşehir topragiyla da yapiliyo hatta ama o kanserojen
Ay aynı aynıAl işte
Abi kocamla tartıştık
-kim bilir naptın çocuğa
Kaderimizzzz
aha ayni benim esim, o kadar sessiz ki kavga bile edilmiyo anca ben kendi kendime ciyakliyorum.A ne tesadüf ben deEşim hele sessiiiz kavga bile edemezsin. Kadınlar olara böyleysek demek ki
ahh bak aklima geldi yine ilk askim kırsehirliydi,aşık paşa da otururlardi
Aşıkpaşadayım bendeahh bak sklima geldi yine ilk askim kırsehirliydi,aşık paşa da otururlardi
İnanamıyorum sana yaaha ayni benim esim, o kadar sessizki kavga bike edilmiyo anca ben kendi kendime ciyakliyorum.
baktim konusmuyo bende artik whatsaptan kavga edip yaxziyorun sinirim bosalinca geri siliyorum goruldu atmadan
Kırşehir aşıkpaşa da amcam dayım oturuyor bak.mezarligin oradaAşıkpaşadayım bendeaaaa kimdi acaba geldin mi hiç deniz
Mezarlık dediğin türbe galibaKırşehir aşıkpaşa da amcam dayım oturuyor bak.mezarligin orada
o adamla nasil kavga ediyosunuz cidden merak ediyorum, bakısarakmi tartisiyosunuz, senin cenenin kuvvetine yetisemiyodur ki, adam leb diyene kadar sen sulalesine sövup gidip cay iciyosundur ustune diyoAy aynı aynı
Doğru söyle kendi kendine mi kavga ediyosun napıyosun, adamın ağzı var dili yok lan
Aşıkpaşa mezarlığı varya .taksi durağının orada. Yanlış mi hatirliyorumMezarlık dediğin türbe galiba
onun yanina hic gelmedim, ama simdi esimin memleketine giderken icinden geciyoruz.Aşıkpaşadayım bendeaaaa kimdi acaba geldin mi hiç deniz
Ooo çekirdegimi cayimi alıp sizi izlemek istedimo adamla nasil kavga ediyosunuz cidden merak ediyorum, bakısarakmi tartisiyosunuz, senin cenenin kuvvetine yetisemiyodur ki, adam leb diyene kadar sen sulalesine sövup gidip cay iciyosundur ustune diyo
Yok doğru da ama aşıkpaşa türbesi orasıAşıkpaşa mezarlığı varya .taksi durağının orada. Yanlış mi hatirliyorum
Vay be adamın türbesinde hep beraber mi yatıyorlarmis tobe tobe.allah affetsin deYok doğru da ama aşıkpaşa türbesi orası
Yaa doğruduronun yanina hic gelmedim, ama simdi esimin memleketine giderken icinden geciyoruz.
cigerlerimin sizisiyla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?