Geçinemeyenler kulübü

bebeklinick pekmez bizim buralarda var kırsehirde yoksa hemşerimiyiz
İç Anadolu da pekmez yapılır diye genel bı tabirde bulunmuştum aslındaaaayozgat Sivas Ankara Kırşehir Kırıkkale Niğde Nevşehir topragiyla da yapiliyo hatta ama o kanserojen

İç Anadolu da pekmez yapılır diye genel bı tabirde bulunmuştum aslındaaaayozgat Sivas Ankara Kırşehir Kırıkkale Niğde Nevşehir topragiyla da yapiliyo hatta ama o kanserojen
Bende hemşeri buldum kendime diye Bi an sevinmiştim doğru çoğu yerde yapılıyor

A ne tesadüf ben de Eşim hele sessiiiz kavga bile edemezsin. Kadınlar olara böyleysek demek ki
aha ayni benim esim, o kadar sessiz ki kavga bile edilmiyo anca ben kendi kendime ciyakliyorum.
baktim konusmuyo bende artik whatsaptan kavga edip yaziyorun sinirim bosalinca geri siliyorum goruldu atmadan

aha ayni benim esim, o kadar sessizki kavga bike edilmiyo anca ben kendi kendime ciyakliyorum.
baktim konusmuyo bende artik whatsaptan kavga edip yaxziyorun sinirim bosalinca geri siliyorum goruldu atmadan
İnanamıyorum sana ya hiçte beklemem.
Kaşlarının ortasini aldirdiktan sonra huy değiştin demek ki sen.
Sivaslilarin mulayimliligi kaştaymis demekkiiii

Ay aynı aynı
Doğru söyle kendi kendine mi kavga ediyosun napıyosun, adamın ağzı var dili yok lan
o adamla nasil kavga ediyosunuz cidden merak ediyorum, bakısarakmi tartisiyosunuz, senin cenenin kuvvetine yetisemiyodur ki, adam leb diyene kadar sen sulalesine sövup gidip cay iciyosundur ustune diyo

o adamla nasil kavga ediyosunuz cidden merak ediyorum, bakısarakmi tartisiyosunuz, senin cenenin kuvvetine yetisemiyodur ki, adam leb diyene kadar sen sulalesine sövup gidip cay iciyosundur ustune diyo
Ooo çekirdegimi cayimi alıp sizi izlemek istedim

onun yanina hic gelmedim, ama simdi esimin memleketine giderken icinden geciyoruz.
cigerlerimin sizisiyla birlikte
Yaa doğrudur ben ankarada yaşadım normalde buralıyım ama şans doğduğum memlekete gelin geldim ankarayı bıraktım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…