- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.241
Adamın türbesi ayrı yanında kardeş kardeş yatanlar ayrı ayy tövbe tövbeVay be adamın türbesinde hep beraber mi yatıyorlarmis tobe tobe.allah affetsin de
ne mulayimi yaİnanamıyorum sana yahiçte beklemem.
Kaşlarının ortasini aldirdiktan sonra huy değiştin demek ki sen.
Sivaslilarin mulayimliligi kaştaymis demekkiiii
seninle konusurken hep kendimi kötü hissedecegim sanirimYaa doğrudurben ankarada yaşadım normalde buralıyım ama şans doğduğum memlekete gelin geldim ankarayı bıraktım da
Hepimiz kangaliz diyosunne mulayimi yasivasta mülayim ne gezer,
Bizim akrabalar Kırşehir'de filan oturuyor.onlara gelin gittin heralde.cok killandim bakYaa doğrudurben ankarada yaşadım normalde buralıyım ama şans doğduğum memlekete gelin geldim ankarayı bıraktım da
Ankaralı diye hatırla o zaman beniseninle konusurken hep kendimi kötü hissedecegim sanirim
aynenHepimiz kangaliz diyosun
gidiyim de bi facesine bakip nasil mutlu oldügunu hatirlayip kendimi teselli edeyimAnkaralı diye hatırla o zaman beni
Gerçi benim akrabalar her yerde.Bizim akrabalar Kırşehir'de filan oturuyor.onlara gelin gittin heralde.cok killandim bak
Bizim akrabalar Kırşehir'de filan oturuyor.onlara gelin gittin heralde.cok killandim bak
Kız yapma eşine neyim yakalanırsın da sonra kk de Bi kız vardı kanıma girdi baktım neyi dersingidiyim de bi facesine bakip nasil mutlu oldügunu hatirlayip kendimi teselli edeyim
eşim 300.ruyasini goruyodur suan benceKız yapma eşine neyim yakalanırsın da sonra kk de Bi kız vardı kanıma girdi baktım neyi dersin
Pek alakasız olacak ama kızlar sizce evlilikte yaş aralığı en fazla kaç olmalı bugün Bi kız konu açmış görmüşsünüzdür belki 23 yaş falan varmış bana çok saçma geldieşim 300.ruyasini goruyodur suan bence
babasi yaşinda adam ya bu kadari da fazla bence yani.Pek alakasız olacak ama kızlar sizce evlilikte yaş aralığı en fazla kaç olmalı bugün Bi kız konu açmış görmüşsünüzdür belki 23 yaş falan varmış bana çok saçma geldi
Ahahahah ay bırak çıldırmış o. 32 yaşına girecem, 43 yaşında adam bana bile amca.Pek alakasız olacak ama kızlar sizce evlilikte yaş aralığı en fazla kaç olmalı bugün Bi kız konu açmış görmüşsünüzdür belki 23 yaş falan varmış bana çok saçma geldi
Allah seniAhahahah ay bırak çıldırmış o. 32 yaşına girecem, 43 yaşında adam bana bile amca.
en fazla 15.16 onun ustu erkek olgun davranısları olan kadın bekler..ama hayatı yasamadanda olgunlasamayacagına gore...Pek alakasız olacak ama kızlar sizce evlilikte yaş aralığı en fazla kaç olmalı bugün Bi kız konu açmış görmüşsünüzdür belki 23 yaş falan varmış bana çok saçma geldi
Baktın miiii herkese açık mi nasıl gordunngidiyim de bi facesine bakip nasil mutlu oldügunu hatirlayip kendimi teselli edeyim
Yazdım oraya yorum.Pek alakasız olacak ama kızlar sizce evlilikte yaş aralığı en fazla kaç olmalı bugün Bi kız konu açmış görmüşsünüzdür belki 23 yaş falan varmış bana çok saçma geldi
Ahahahah ay bırak çıldırmış o. 32 yaşına girecem, 43 yaşında adam bana bile amca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?