Geçinemeyenler kulübü

İnanamıyorum sana ya hiçte beklemem.
Kaşlarının ortasini aldirdiktan sonra huy değiştin demek ki sen.
Sivaslilarin mulayimliligi kaştaymis demekkiiii
ne mulayimi ya sivasta mülayim ne gezer, yiğidin soğukla harmanlandıgi topraklarin kıziyız biz
şaka ya durduk yere hic tartismam, 6 senedir 3 5 kez anca tartismisimdir, genelde ailesi yuzunden tartisiriz.
onun disinda kavgayi sevmem pek

Yaa doğrudur ben ankarada yaşadım normalde buralıyım ama şans doğduğum memlekete gelin geldim ankarayı bıraktım da
Bizim akrabalar Kırşehir'de filan oturuyor.onlara gelin gittin heralde.cok killandim bak

Bizim akrabalar Kırşehir'de filan oturuyor.onlara gelin gittin heralde.cok killandim bak
Gerçi benim akrabalar her yerde.
Adam arıyor biz dede torunn ana bacı evlat gurcistandayiz.
Sen Gürcistan'da napiyon ay .
Doydugu yer memleketi demek ki

Valla bizimkiler hep buraları kendi ailem eşimin ailesi de
dediğin yerlere de çok yakınım zaten azcık daha zorlasak muhtemelen bildiğim insanlardır yada göz aşınalığım vardır illaki

Pek alakasız olacak ama kızlar sizce evlilikte yaş aralığı en fazla kaç olmalı bugün Bi kız konu açmış görmüşsünüzdür belki 23 yaş falan varmış bana çok saçma geldi
babasi yaşinda adam ya bu kadari da fazla bence yani.
7 8 yaş maksimum 10 yaş iyi bence

Pek alakasız olacak ama kızlar sizce evlilikte yaş aralığı en fazla kaç olmalı bugün Bi kız konu açmış görmüşsünüzdür belki 23 yaş falan varmış bana çok saçma geldi
Ahahahah ay bırak çıldırmış o. 32 yaşına girecem, 43 yaşında adam bana bile amca.

en fazla 15.16 onun ustu erkek olgun davranısları olan kadın bekler..ama hayatı yasamadanda olgunlasamayacagına gore...
erkeklerın beklentısı genelde cok çevremde gordugum ıyı cocuk bakan..iyi yemek ve temızlık yapan..akrabaları ıyı ıdare edıcek..uysal baslı ekonomıden ıyı anlayan..vbben yenı evlendıgımde bu ozellıklerın hıcbırı bende yoktu

Yazdım oraya yorum.
Amca filan diye .

Ben benden 8 yaş büyük olana bakmam ve ne demek 23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…