- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.261
Hayata bakış açıları bile farklı olur bence herkes gögüs geremez böyle durumaen fazla 15.16 onun ustu erkek olgun davranısları olan kadın bekler..ama hayatı yasamadanda olgunlasamayacagına gore...
erkeklerın beklentısı genelde cok çevremde gordugum ıyı cocuk bakan..iyi yemek ve temızlık yapan..akrabaları ıyı ıdare edıcek..uysal baslı ekonomıden ıyı anlayan..vbben yenı evlendıgımde bu ozellıklerın hıcbırı bende yoktu
Sen ne ara evlendin? Konun vardı daha yeni.Allah seniya sürekli akışda karşıma geliyo sinir oldum gibi benim babamla aramızda 23 yaş var çok saçma
Kocam 5 yaş büyük. 6 yaş olsa sıkıntı.Ya sende mi citirsiiiin yaşını bilmiyodummmm
Canım benim 2 sene bitecek evleneli karıştırdın herhaldeSen ne ara evlendin? Konun vardı daha yeni.
Benim içinde 6 yaş çok çok zorKocam 5 yaş büyük. 6 yaş olsa sıkıntı.5 sınır.
Beybin var miiii.Canım benim 2 sene bitecek evleneli karıştırdın herhalde
Sanırım.Canım benim 2 sene bitecek evleneli karıştırdın herhalde
Benim de kv büyük kpden kavga ettiler mi ben senden büyüğüm benim sözüm geçecek derBenim içinde 6 yaş çok çok zor
Hiç içimden gelmezdi
Kavgada yüzüne vururdum dilim durmaz benim
Değme yaramaBeybin var miiii.
Bende iki yıli doldurcam 14 Şubat'ta .
Hatirladimmm.Değme yaramatedavi görüyorum hatırladın mı deniz falan doktor tavsiyesinde bulunmuştu
Baktın miiii herkese açık mi nasıl gordunn
İkimizde İstiyoruz Bi çocuğumuz olsunda Eşim daha çok istekli onun bu istediğini görüp de olmayınca üzülmemek elde değilHatirladimmm.
Çok yeni evlisin kuzucum .
Kendini koyvermek için çok çok taze evlisin
genc kızlar ıste ,evlılıgı nasıl goruyolarsa..evlılık ılk once sorumluluk almak degılmıHayata bakış açıları bile farklı olur bence herkes gögüs geremez böyle duruma
Önce bizim eşimizin evliliğin bı olgunlaşma süreci var .Değme yaramatedavi görüyorum hatırladın mı deniz falan doktor tavsiyesinde bulunmuştu
üzulmee, artik erkekler bile doğuruyor herseyin bir zamani bir sirasi var.Değme yaramatedavi görüyorum hatırladın mı deniz falan doktor tavsiyesinde bulunmuştu
Kız sorma geçen karışıma çıktı Bi video abuu adam 3 tane doğurmuş tabi cinsiyet değiştirmiş yumurtalıklarını aldırmamış da öyleymişüzulmee, artik erkekler bile doğuruyor herseyin bir zamani bir sirasi var.
seninde sıran gelecek merak etme
Kız sorma geçen karışıma çıktı Bi video abuu adam 3 tane doğurmuş tabi cinsiyet değiştirmiş yumurtalıklarını aldırmamış da öyleymiş
Çok haklısın hayırlısı inşallah burda bazen çok sinirleniyorum yok aldırcam yok erkek olsun istiyorum yok kız olsun bebeğim. Rabbim herkesi birseylerle sınıyor işteÖnce bizim eşimizin evliliğin bı olgunlaşma süreci var .
Sonra gelir çocuk zaten için rahat olsun
Zaten olmadığından değil zamanını bekliyor
Biliyorsun olaya kadersel bakarsak herkesin doğacağı öleceği tarih belirli .
benım 33 yasımda oldu..26yasımda evlendım.. 7 sene olmadı..ınsanlar tas gıbı laf soyluyor..cok dengesız ınsanlar var..bu kadın yada erkegın elınde olan bır sey. degıl..7 yıl sonra hamıle oldugumu ogrenmek ve hersey cok guzel gecmıstı..hayatımın en guzel donemıydı..Allah sana ve tum ısteyenlere nasıb etsın ınsallahÇok haklısın hayırlısı inşallah burda bazen çok sinirleniyorum yok aldırcam yok erkek olsun istiyorum yok kız olsun bebeğim. Rabbim herkesi birseylerle sınıyor işte
Çok sağol gerçekten öyle evlenirsin çocuk yok mu olur kardeş yok mu sorup dururlar ama o dönem insanın çok zoruna gidiyo başına gelmeyen anlayamaz nasip iştebenım 33 yasımda oldu..26yasımda evlendım.. 7 sene olmadı..ınsanlar tas gıbı laf soyluyor..cok dengesız ınsanlar var..bu kadın yada erkegın elınde olan bır sey. degıl..7 yıl sonra hamıle oldugumu ogrenmek ve hersey cok guzel gecmıstı..hayatımın en guzel donemıydı..Allah sana ve tum ısteyenlere nasıb etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?