Geçinemeyenler kulübü

Hayata bakış açıları bile farklı olur bence herkes gögüs geremez böyle duruma

Değme yarama tedavi görüyorum hatırladın mı deniz falan doktor tavsiyesinde bulunmuştu
Önce bizim eşimizin evliliğin bı olgunlaşma süreci var .
Sonra gelir çocuk zaten için rahat olsun
Zaten olmadığından değil zamanını bekliyor
Biliyorsun olaya kadersel bakarsak herkesin doğacağı öleceği tarih belirli .

üzulmee, artik erkekler bile doğuruyor herseyin bir zamani bir sirasi var.
seninde sıran gelecek merak etme
Kız sorma geçen karışıma çıktı Bi video abuu adam 3 tane doğurmuş tabi cinsiyet değiştirmiş yumurtalıklarını aldırmamış da öyleymiş

Çok haklısın hayırlısı inşallah burda bazen çok sinirleniyorum yok aldırcam yok erkek olsun istiyorum yok kız olsun bebeğim. Rabbim herkesi birseylerle sınıyor işte

Çok haklısın hayırlısı inşallah burda bazen çok sinirleniyorum yok aldırcam yok erkek olsun istiyorum yok kız olsun bebeğim. Rabbim herkesi birseylerle sınıyor işte
benım 33 yasımda oldu..26yasımda evlendım.. 7 sene olmadı..ınsanlar tas gıbı laf soyluyor..cok dengesız ınsanlar var..bu kadın yada erkegın elınde olan bır sey. degıl..7 yıl sonra hamıle oldugumu ogrenmek ve hersey cok guzel gecmıstı..hayatımın en guzel donemıydı..Allah sana ve tum ısteyenlere nasıb etsın ınsallah

Çok sağol gerçekten öyle evlenirsin çocuk yok mu olur kardeş yok mu sorup dururlar ama o dönem insanın çok zoruna gidiyo başına gelmeyen anlayamaz nasip işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…