- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.281
varda sizi görunce sakliyoruz biz diyodum benÇok sağol gerçekten öyle evlenirsin çocuk yok mu olur kardeş yok mu sorup dururlar ama o dönem insanın çok zoruna gidiyo başına gelmeyen anlayamaz nasip işte
Ağızlarına ıslak terlikle vurmak geliyo içimden valla yalan yokvarda sizi görunce sakliyoruz biz diyodum ben
tuvalet terliginin tersiyle şıpıdı şıpıdı yapistirAğızlarına ıslak terlikle vurmak geliyo içimden valla yalan yok
Benim ayak da küçük 36 eşimin ki olur anca o büyük anca gelirtuvalet terliginin tersiyle şıpıdı şıpıdı yapistir
Hangi akrabamla evlendin diye göz hapsine alıyım dedimmmmm
uzaktan gorumcekHangi akrabamla evlendin diye göz hapsine alıyım dedimmmmm
Çocugumuz oldu cevre tek çocuk hıc cocuk demeye basladı..gercekten ınsanlar garıp cunku öaddı manevı hazır olman gerek..bunun egtımı vb var da varÇok sağol gerçekten öyle evlenirsin çocuk yok mu olur kardeş yok mu sorup dururlar ama o dönem insanın çok zoruna gidiyo başına gelmeyen anlayamaz nasip işte
İyi ettinHangi akrabamla evlendin diye göz hapsine alıyım dedimmmmm
Seeeeeenuzaktan gorumcek
Hele ki şuan önümüzü göremiyoruz pandemi dönemindeÇocugumuz oldu cevre tek çocuk hıc cocuk demeye basladı..gercekten ınsanlar garıp cunku öaddı manevı hazır olman gerek..bunun egtımı vb var da var
Engellemezsin insallahİyi ettin
şu dönem kimse çocuk yapmasin bence zaten çok zorHele ki şuan önümüzü göremiyoruz pandemi döneminde
Valla ilk kez biri beni izliyor nasıl birşey bilmiyorum ilkim sensinEngellemezsin insallah
yok valla degilimSeeeeeen
Ondan sonra yağ alacak para kalmıyor öyle etek altı yapıyorlarşu dönem kimse çocuk yapmasin bence zaten çok zor
Sokağa çıkamıyoruz diye mi nedir herkes de tam bu dönemde patır patır çocuk doguruyo .şu dönem kimse çocuk yapmasin bence zaten çok zor
takiplesiyosun isteValla ilk kez biri beni izliyor nasıl birşey bilmiyorum ilkim sensin
pandemiden kaynakli demistim yaOndan sonra yağ alacak para kalmıyor öyle etek altı yapıyorlar
Deniz bende zorunlunick i unutmam ilk takip edenim burdatakiplesiyosun iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?