- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.301
İlkler unutulmazmis.Valla ilk kez biri beni izliyor nasıl birşey bilmiyorum ilkim sensin
Rabbım herkesın yardımcısı olsun..ıssızlık had saaffda hersey ıkı katı oldu..800 lıraya aldıgımız tablet 1700 olmus...en pahalıda yıyecekler...ınsanlar mecbur almak zorunda dıye..Hele ki şuan önümüzü göremiyoruz pandemi döneminde
pandemi bitiminde ki sayimda nüfus patlaması yaşayacagız göreceksinSokağa çıkamıyoruz diye mi nedir herkes de tam bu dönemde patır patır çocuk doguruyo .
Her gün biri hamile
Maddi açıdan da öyle değil mi ama bebek bakımı çok zor ciddenpandemiden kaynakli demistim ya
Virüsle güya nüfus azalacak diyoduk.pandemi bitiminde ki sayimda nüfus patlaması yaşayacagız göreceksin
maddi acidan şoyle duzenli bir isi olan insan bir cocuğa bakar her türlü de 2.cocuk zor.Maddi açıdan da öyle değil mi ama bebek bakımı çok zor cidden
Ay tek dert maddiyati olsun.Maddi açıdan da öyle değil mi ama bebek bakımı çok zor cidden
Valla ben sütle yumurta fiyatını falan takip edemiyorum her aldığımda muhakkak zamlı oluyoRabbım herkesın yardımcısı olsun..ıssızlık had saaffda hersey ıkı katı oldu..800 lıraya aldıgımız tablet 1700 olmus...en pahalıda yıyecekler...ınsanlar mecbur almak zorunda dıye..
he bizimkileri hesaba katmadan dünya soğutma cabalari falanVirüsle güya nüfus azalacak diyoduk.
Aksine üç katı artışa doğru gidiyoruz efenim
Bakar bakmasına da kaliteli mi bakar saldım çayıra mevlam kayıra mımaddi acidan şoyle duzenli bir isi olan insan bir cocuğa bakar her türlü de 2.cocuk zor.
maddiyat çok önemli bir konu maalesef evet saglik herseyden önde ama, parada goz ardi edilemeyecek bir gercek maalesef.Ay tek dert maddiyati olsun.
Kolik olmasın huzursuz ve sağlıksız olmasın da yavrucak
o tamamen ebeveynin kendisiyle alakali bir durum.Bakar bakmasına da kaliteli mi bakar saldım çayıra mevlam kayıra mı
bızım ıkı uc avuc vardır ssurprız yumurtadan cıkanlar atmayada kıyamadım duruyo halamaddiyat çok önemli bir konu maalesef evet saglik herseyden önde ama, parada goz ardi edilemeyecek bir gercek maalesef.
bizimki cok supriz yumurta aliyor diye bugun bakkala giderken param yok alamam annecim haberin olsun dedim, tamam dedi.
bakkala girdik önlerinde durup ayy ne guzelmis falan diyo, kiyamadim aldim yine ama alamayan geldi aklima.
yumurta ve aycıcek yagı zam sampıyonu oldu sanırım..en son yetmıs kusurdu 5 kg aycıcek yagıValla ben sütle yumurta fiyatını falan takip edemiyorum her aldığımda muhakkak zamlı oluyo
ben depoya toplayip kaldirdim 2 buzdolabi poseti dolusubızım ıkı uc avuc vardır ssurprız yumurtadan cıkanlar atmayada kıyamadım duruyo hala
dunde oldu aynisi ne oldu anlamadimAy sitede planlı bakım yazdı bı dakika sürmedi.noluyor ?
evet kucuk bır servet verdık dımı lazım olur belkıben depoya toplayip kaldirdim 2 buzdolabi poseti dolusu
afıyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?