- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.321
kücükmu tanesi 4.75 yahuevet kucuk bır servet verdık dımı lazım olur belkı
bugün sabah kalkinca hallettim ben o işi
Allah'ım yabugün sabah kalkinca hallettim ben o işiafiyet olsun sana
Yok canım nasıl oluyo bilmiyorum hangi bildirimler geliyo ona bakıcam rahatsız olduysan çıkıyımAy tenli anne MIT izlese seni bu kadar rahatsız olmazdin demi doğru söyle bak.
İşin içine akrabalık karışınca çok uyuz oluyoruz
Canım zaten ben takip ettim seni .Yok canım nasıl oluyo bilmiyorum hangi bildirimler geliyo ona bakıcam rahatsız olduysan çıkıyım
bildirim falan gelmiyo, sadece kendi profilinde arkadas aktivitelerine tikladigin zaman nerelere yorum yaptigini falan goruyosunYok canım nasıl oluyo bilmiyorum hangi bildirimler geliyo ona bakıcam rahatsız olduysan çıkıyım
Valla diğer topikde ki tartışmadan sonra biraz çekindim yanlış anlaşılmaktanCanım zaten ben takip ettim seni .
Niye rahatsız olayım aşk olsunnn.
Muhabbeti sürdürmek için yazdım sohbet tikanmasin diyee
Annem gibi hissettim kendimi ay bilmeyince ne zorbildirim falan gelmiyo, sadece kendi profilinde arkadas aktivitelerine tikladigin zaman nerelere yorum yaptigini falan goruyosun
sen varmiydin o topikteValla diğer topikde ki tartışmadan sonra biraz çekindim yanlış anlaşılmaktan
ayenen en ıyısı bakkala tek gıtme sansın varsa kendın gıt...gerçekten dıyorum bakkücükmu tanesi 4.75 yahu
Maalesef beni de barındırmamıştı arkadaşsen varmiydin o topikteben seni ilk burda farkettim iyimi
maalesef, henuz küçuk wc de bile birlikteyizayenen en ıyısı bakkala tek gıtme sansın varsa kendın gıt...gerçekten dıyorum bak
Abaaa öyle miydi o.bildirim falan gelmiyo, sadece kendi profilinde arkadas aktivitelerine tikladigin zaman nerelere yorum yaptigini falan goruyosun
Yok yok bizler erdemli insanlarız çok şükür .Valla diğer topikde ki tartışmadan sonra biraz çekindim yanlış anlaşılmaktan
bızde oyleydık..yakında kımse yok yakın aıleden bırakıcak..yıycek seyler ıstemezdı ama surprız yumurta ve onun gıbı ıvır zıvır seyler...ıkı kurus koyamıyoruz sonra..benım rahmetlı annem felaket tutumluydu..gercı onun gibıde olamammaalesef, henuz küçuk wc de bile birlikteyiz
Benim restimi mi okudun .Valla diğer topikde ki tartışmadan sonra biraz çekindim yanlış anlaşılmaktan
ikisini de al yanina hep birlikte uyuyun :)İyi geceler kızlar nasıl gidiyor? Ben temizlik yaptım bugün tam da bitmedi, yemek falan derken çok yoruldum. Küçük uyumuyor büyük oğlum sizinle yatıcam diye tutturdu. Ben de onun odasına geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?