- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.341
aynen lıselı kızlar değilizkı degılmı..Yok yok bizler erdemli insanlarız çok şükür .
kizim cikolatasini yemiyo mesela, sadece oyuncagini aciyobızde oyleydık..yakında kımse yok yakın aıleden bırakıcak..yıycek seyler ıstemezdı ama surprız yumurta ve onun gıbı ıvır zıvır seyler...ıkı kurus koyamıyoruz sonra..benım rahmetlı annem felaket tutumluydu..gercı onun gibıde olamam
İyi gecelerİyi geceler kızlar nasıl gidiyor? Ben temizlik yaptım bugün tam da bitmedi, yemek falan derken çok yoruldum. Küçük uyumuyor büyük oğlum sizinle yatıcam diye tutturdu. Ben de onun odasına geldim.
Birebir sıkıntı yaşamadım ama açık açık yazıyodu kış kış okumayın yazmayın falan gibisinden bir iki yazdım sonra girmemiştimBenim restimi mi okudun .
yoksa topic sahibi tarafından senin şahsına mi bı sıkıntı çıkmıştı orada ?
Bayılıyorum cikolatasina kinderiiiin.disi siyah içi beyaz ya nasıl güzel ooookizim cikolatasini yemiyo mesela, sadece oyuncagini aciyo
artik kinder aliyorum en azindan cikolatasi ayri paket, acmazsan sorun olmuyo
Öyle yaptık başta ama küçüğü durmuyor ben de çok yorgunum babalarına bıraktım. Ama kıyamıyorum gidip bir tur emzireyim.ikisini de al yanina hep birlikte uyuyun :)
tahada cukulatayı yemezdı..bende ılerısı ıcın bır ıkı kurus koyayım dıyorum artık neyden arttırıcaksakkizim cikolatasini yemiyo mesela, sadece oyuncagini aciyo
artik kinder aliyorum en azindan cikolatasi ayri paket, acmazsan sorun olmuyo
bende çok seviyorumBayılıyorum cikolatasina kinderiiiin.disi siyah içi beyaz ya nasıl güzel oooo
valla ben ilerisi icin koyacagimi koydum elimden fazlasi gelmiyor.tahada cukulatayı yemezdı..bende ılerısı ıcın bır ıkı kurus koyayım dıyorum artık neyden arttırıcaksak
bence cogu ınsanlar aynı durumda evın ıcınde hep aynı seyler..rabbım affetsınİyi geceler
Takdir ediyorum örnek davranışını .
Kendi yatağınıza almayıp onun odasına gitmeniz genelde uzmanlar tarafından önerilen oluyor ve biz o kadar sabırlı olamayabiliyoruz maalesef .
Ben bugün hiç bı iş yapmadım beni işler yarın bekliyor
Bugün full yattım kalktim .
Geçtim öteki kanepeye yattım .
Yatağıma geçtim sonra sıkıldım öteki odada biraz uzandım derken şimdi sandalyedeyimçok meşgulüm goruyorsun
Birebir sıkıntı yaşamadım ama açık açık yazıyodu kış kış okumayın yazmayın falan gibisinden bir iki yazdım sonra girmemiştim
ınsallah arkadasım gonlunce olur...valla ben ilerisi icin koyacagimi koydum elimden fazlasi gelmiyor.
dahada fazlasini istiyorsa okusun kendi yapsin artik.
3 sene sonra kredi bitince kendi isteklerime yonelecegm birazda
Özel değilse kendi isteklerin mesela nelervalla ben ilerisi icin koyacagimi koydum elimden fazlasi gelmiyor.
dahada fazlasini istiyorsa okusun kendi yapsin artik.
3 sene sonra kredi bitince kendi isteklerime yonelecegm birazda
Ben de oğlanları koğuşa atıp bu geceki mesaimi bitirdim ama telsiz hala açık.İyi geceler kızlar nasıl gidiyor? Ben temizlik yaptım bugün tam da bitmedi, yemek falan derken çok yoruldum. Küçük uyumuyor büyük oğlum sizinle yatıcam diye tutturdu. Ben de onun odasına geldim.
Niye öyle diyosuuunbence cogu ınsanlar aynı durumda evın ıcınde hep aynı seyler..rabbım affetsın
Ben B6 b12 vitaminin düştüğünü düşünüyorum kan verdin mi şu üç ayda hiç ?Ben de oğlanları koğuşa atıp bu geceki mesaimi bitirdim ama telsiz hala açık.
Birkaç haftadır yoğunluğum var, evde pertim çıkıyor ve uyuyamıyorum.
Sabah inanılmaz yorgun adeta sürünerek uyanıyorum.
Artık psikolojik olarak mı yıpranma emareleri bunlar ya da direnç mi düştü, belli değil.
Botoks dolgu ip askiılama olabilir.Özel değilse kendi isteklerin mesela neler
işte ne bıleyım ac acık değiliz ya..Niye öyle diyosuuun
İnsan görmeyince günah işlememis oluuoruz ki neyi affetcek hehehh
Vermedim de bende düşmez onlar yediklerim sağolsunBen B6 b12 vitaminin düştüğünü düşünüyorum kan verdin mi şu üç ayda hiç ?
bahçeli bir ev istiyorum ( villa falan degil) gecekondu tarzi.Özel değilse kendi isteklerin mesela neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?