Geçinemeyenler kulübü

işte ne bıleyım ac acık değiliz ya..bazen sankı sıkıntıdan patlıycam orgu vb oreyım dıyorum arada bu aralar
Ay iyiki örgü dedin
Benim yetistirmem gereken örgum var unutmuşum ya kız aaaa.
Aklıma gelmezdi baksen böyle konuşmasan ciddi diyorum .

Dimdizlak kalırdım

Bizde Botoks falan demiştik ama güzelmiş gerçekten düşüncelerin bide hep kızımla demişsin eşin nerede

Bi ben mi örgüye meraklandım diyodum insan sıkılınca evde yapılabilecek en güzel hobilerden
Ay iyiki örgü dedin
Benim yetistirmem gereken örgum var unutmuşum ya kız aaaa.
Aklıma gelmezdi baksen böyle konuşmasan ciddi diyorum .

Dimdizlak kalırdım

Bi ben mi örgüye meraklandım diyodum insan sıkılınca evde yapılabilecek en güzel hobilerden
bende lıf vb orebılıyorum el oyalamak olsun ıste stres atmak ıcın

su hayatta yapmayi beceremedigim tek elisi bu heraldw ya hamileyken heves etmistim kiza bir patik öreyim en azindan diye, 2 siradan oteye gidemedim baya dalga konusuda oldum koca 9 ayda öre öre bunumj ordun dediler bana

Bizde Botoks falan demiştik ama güzelmiş gerçekten düşüncelerin bide hep kızımla demişsin eşin nerede
eşim anca yatsin uyusun, ben onla kizim buyuyunce şurdan şuraya gitmem valla
elini attigi seyin önce parasina bakan insanla gezemem ben

su hayatta yapmayi beceremedigim tek elisi bu heraldw ya hamileyken heves etmistim kiza bir patik öreyim en azindan diye, 2 siradan oteye gidemedim baya dalga konusuda oldum koca 9 ayda öre öre bunumj ordun dediler bana
Aslında hazır almak daha ucuza geliyo gibi hissediyorum ben

Bahçeli ev deme damarıma basma. Fiyatlar 2 ay öncekiyle bile kıyaslanamıyor.
Hayalim ger geçen gün uzaklaşıyor.

Ben meraklıyım biraz da elimden geliyo bu dönemde baya moral oldu zaman geçirdim

Kadın kısmının kafası hep güzelliğe çalışır oysaki demi

Biz degilmiyiz sarışın olcaz diye saçlarımızı oryalle yaktiran

Asla yapamam yahu, el becerim her türlü sanat beceri aktivitesinde sıfır.
Bir de dayanamam, sabredemem o kadar
Bende de şey var

İp kolye filan düğüm olunca dayanamam.koparip atarım cozemem düğümü .uğraşamam daha doğrusu

Bende de şey var

İp kolye filan düğüm olunca dayanamam.koparip atarım cozemem düğümü .uğraşamam daha doğrusu
Ooo en sevdiğim.
Problem çözmek benim işim, her şeyi bırakır yaparım onu.
Komşuların dolanan ip perdelerini de açardım, kendi evimde de bu sebeple kullandım perdeleri.
Hobim yahu

ne botoksu ya ihtiyacim olan tek sey dişlerimi yaptirmam lazim onun disinda yuzumle ilgili bir problemim yok olsada yaptirmazdim zaten. hoşlanmam yani

ne botoksu ya ihtiyacim olan tek sey dişlerimi yaptirmam lazim onun disinda yuzumle ilgili bir problemim yok olsada yaptirmazdim zaten. hoşlanmam yani
Kuzum dişle ilgili beyazlatma işlemi mi problemin ne

ya kendiniz yaptirsaniz? bizim akraba gecen aylarda 2 kat evi yuz otuz bine yaptirdi
Arsa pahalı, malzeme pahalı.
130 bine muhtemelen küçüktür ev, kuzenlerim Aksaray’da yaptırıyor dubleks olarak.
Onların bile 750 bini geçti, arsa dahil olarak ve evin içi yapılmadı henüz.
Dekorasyon meraklısı bir kadın olarak o parayı sadece mutfağa gömerim emin ol

130 m² falan normal bir ev onun yaptirdigi.
sizinkiler villa tarzi yaptiriyo sanirim, benim istedigim daha kucuk bakimli köy evi düsün işte fayanslı, dusakabinli boyali bakimli ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…