- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.361
Ay iyiki örgü dedinişte ne bıleyım ac acık değiliz ya..bazen sankı sıkıntıdan patlıycam orgu vb oreyım dıyorum arada bu aralar
Bi ben mi örgüye meraklandım diyodumişte ne bıleyım ac acık değiliz ya..bazen sankı sıkıntıdan patlıycam orgu vb oreyım dıyorum arada bu aralar
Bizde Botoks falan demiştikbahçeli bir ev istiyorum ( villa falan degil) gecekondu tarzi.
borc bitince burada ki arsaya oyle bir ev yaptiracagim.
doğu ekspresi ve karadeniz turu yapmak istiyorum, sartlar oluşursa kizimla isvicreye gitmek istiyorum turla.
hafta sonu turlarina katilmak istiyorum yine kizimla yakin yerlere falan.
Bi ben mi örgüye meraklandım diyoduminsan sıkılınca evde yapılabilecek en güzel hobilerden
Ay iyiki örgü dedin
Benim yetistirmem gereken örgum var unutmuşum ya kız aaaa.
Aklıma gelmezdi baksen böyle konuşmasan ciddi diyorum .
Dimdizlak kalırdım
bende lıf vb orebılıyorum el oyalamak olsun ıste stres atmak ıcınBi ben mi örgüye meraklandım diyoduminsan sıkılınca evde yapılabilecek en güzel hobilerden
su hayatta yapmayi beceremedigim tek elisi bu heraldw yaBi ben mi örgüye meraklandım diyoduminsan sıkılınca evde yapılabilecek en güzel hobilerden
eşim anca yatsin uyusun, ben onla kizim buyuyunce şurdan şuraya gitmem vallaBizde Botoks falan demiştikama güzelmiş gerçekten düşüncelerin bide hep kızımla demişsin eşin nerede
Aslında hazır almak daha ucuza geliyo gibi hissediyorum bensu hayatta yapmayi beceremedigim tek elisi bu heraldw yahamileyken heves etmistim kiza bir patik öreyim en azindan diye, 2 siradan oteye gidemedim baya dalga konusuda oldum koca 9 ayda öre öre bunumj ordun dediler bana
Bahçeli ev deme damarıma basma. Fiyatlar 2 ay öncekiyle bile kıyaslanamıyor.bahçeli bir ev istiyorum ( villa falan degil) gecekondu tarzi.
borc bitince burada ki arsaya oyle bir ev yaptiracagim.
doğu ekspresi ve karadeniz turu yapmak istiyorum, sartlar oluşursa kizimla isvicreye gitmek istiyorum turla.
hafta sonu turlarina katilmak istiyorum yine kizimla yakin yerlere falan.
Ben meraklıyım biraz da elimden geliyo bu dönemde baya moral oldu zaman geçirdimsu hayatta yapmayi beceremedigim tek elisi bu heraldw yahamileyken heves etmistim kiza bir patik öreyim en azindan diye, 2 siradan oteye gidemedim baya dalga konusuda oldum koca 9 ayda öre öre bunumj ordun dediler bana
Asla yapamam yahu, el becerim her türlü sanat beceri aktivitesinde sıfır.bende lıf vb orebılıyorum el oyalamak olsun ıste stres atmak ıcın
Kadın kısmının kafası hep güzelliğe çalışır oysaki demiBizde Botoks falan demiştikama güzelmiş gerçekten düşüncelerin bide hep kızımla demişsin eşin nerede
Bende de şey varAsla yapamam yahu, el becerim her türlü sanat beceri aktivitesinde sıfır.
Bir de dayanamam, sabredemem o kadar
ya kendiniz yaptirsaniz? bizim akraba gecen aylarda 2 kat evi yuz otuz bine yaptirdiBahçeli ev deme damarıma basma. Fiyatlar 2 ay öncekiyle bile kıyaslanamıyor.
Hayalim ger geçen gün uzaklaşıyor.
Ooo en sevdiğim.Bende de şey var
İp kolye filan düğüm olunca dayanamam.koparip atarım cozemem düğümü .uğraşamam daha doğrusu
ne botoksu yaBizde Botoks falan demiştikama güzelmiş gerçekten düşüncelerin bide hep kızımla demişsin eşin nerede
Arsaya para harcayacak kuzu.arsasi var mı kiya kendiniz yaptirsaniz? bizim akraba gecen aylarda 2 kat evi yuz otuz bine yaptirdi
Kuzum dişle ilgili beyazlatma işlemi mi problemin nene botoksu yaihtiyacim olan tek sey dişlerimi yaptirmam lazim onun disinda yuzumle ilgili bir problemim yok olsada yaptirmazdim zaten. hoşlanmam yani
Arsa pahalı, malzeme pahalı.ya kendiniz yaptirsaniz? bizim akraba gecen aylarda 2 kat evi yuz otuz bine yaptirdi
vardır diye dusunuyorum :)Arsaya para harcayacak kuzu.arsasi var mı ki
130 m² falan normal bir ev onun yaptirdigi.Arsa pahalı, malzeme pahalı.
130 bine muhtemelen küçüktür ev, kuzenlerim Aksaray’da yaptırıyor dubleks olarak.
Onların bile 750 bini geçti, arsa dahil olarak ve evin içi yapılmadı henüz.
Dekorasyon meraklısı bir kadın olarak o parayı sadece mutfağa gömerim emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?