- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.381
Ben meraklıyım biraz da elimden geliyo bu dönemde baya moral oldu zaman geçirdim
canim dişim kirildi, birde on dislerim ayrilmaya basladi onlari birlestirtmek istiyorum, cunku kendimi cok mutsuz hissediyorum gulmek bile istemiyorumKuzum dişle ilgili beyazlatma işlemi mi problemin ne
Ben de aynı durumdayım, biraz iş yapıyorum pertim çıkıyor. Ben de bunu düşünüyordum acaba neden diye? Eskiden iş günü yarım gün olunca gelip evde temizlik yapıyordum arkasından yemek yapıyordum. Ben bebekten kaynaklanıyor diye düşünüyordum acaba yaşlanıyor muyum?Ben de oğlanları koğuşa atıp bu geceki mesaimi bitirdim ama telsiz hala açık.
Birkaç haftadır yoğunluğum var, evde pertim çıkıyor ve uyuyamıyorum.
Sabah inanılmaz yorgun adeta sürünerek uyanıyorum.
Artık psikolojik olarak mı yıpranma emareleri bunlar ya da direnç mi düştü, belli değil.
Ben bu aralar takviye olarak B vitamini kullanıyorum da aynı durumdayım.Ben B6 b12 vitaminin düştüğünü düşünüyorum kan verdin mi şu üç ayda hiç ?
Anladım, ben bayağı alırsam bir daha taşınmam ve hayatımı dışarı çıkmadan da idame edebileceğim türde bir ev istiyorum.130 m² falan normal bir ev onun yaptirdigi.
sizinkiler villa tarzi yaptiriyo sanirim, benim istedigim daha kucuk bakimli köy evi düsün işte fayanslı, dusakabinli boyali bakimli ev
En korktuğum şeylerden biridir diş ağrısı diş yaptırmak falancanim dişim kirildi, birde on dislerim ayrilmaya basladi onlari birlestirtmek istiyorum, cunku kendimi cok mutsuz hissediyorum gulmek bile istemiyorum
Eşimde aynı durumdaBen bu aralar takviye olarak B vitamini kullanıyorum da aynı durumdayım.
hah tam hobi evi gibi dusun zaten oraya gidip yasayamam kizin okulu olur cunku, hafta sonu gideyim bahcesinde mangalimi yakayim sevdigim insanlar gelsin sohbet muhabbet vsAnladım, ben bayağı alırsam bir daha taşınmam ve hayatımı dışarı çıkmadan da idame edebileceğim türde bir ev istiyorum.
O sebeple büyük ve dubleks olmalı, keza tek katlı olsa amenna ama çok daha büyük arsa lazım ona, pek mümkün değil.
Sürekli yaşamak için merkeze uzak olmamalı, güvenlik meselesi cabası dağın başına yapamazsın.
Hobi evi gibi bahsettiğin şekilde olsa da olur, orada haftasonu ve tatil geçirir şuanki evime dönerim.
Onlar bile tapulu olanlar 400 bin yahu...
bende senin gibiydim, 30 yasima kadar disçi yuzu gormedim ben, o kadar takintiliydim ki geceleri ruyamda dislerim dokulurdj disciye gidemem diye aglardimEn korktuğum şeylerden biridir diş ağrısı diş yaptırmak falan
Gelirim tamamhah tam hobi evi gibi dusun zaten oraya gidip yasayamam kizin okulu olur cunku, hafta sonu gideyim bahcesinde mangalimi yakayim sevdigim insanlar gelsin sohbet muhabbet vs
benim kaynanayla kaynanamin anasi orgu makinasi gibi, resim atiyorum haftaya yapilmis oluyoAslında hazır almak daha ucuza geliyo gibi hissediyorum ben
Bende aynısının doğum versiyonunu yaşıyorum rüyamda genelde.bende senin gibiydim, 30 yasima kadar disçi yuzu gormedim ben, o kadar takintiliydim ki geceleri ruyamda dislerim dokulurdj disciye gidemem diye aglardim
gel tabiki gelin hattaGelirim tamam
Benim kullandığım da öyle B1,B6,B12 apikopal adı. İlk doğumumdan sonra bende bir üşengeçlik başlamıştı bebek görmeye misafir gelecek kalkıp bir kek yapabiliyordum onu da zorla. Benexol kullanmıştım o zaman düzelmişti. Yine ondan alayım bari. Şimdi yemek yapmaya falan üşenmiyorum da temizlik zor geliyor bebek var.Eşimde aynı durumda
B vitamini alıyorum ona iki aydır
Biri b vitamini türlerinin hepsini kapsiyordu.
Bu kez b 12+B6 ikisi bı arada aldım sadece
Tövbe tövbeBende aynısının doğum versiyonunu yaşıyorum rüyamda genelde.
Çocuk birden hastanenin kapısından içeri girdiğimde cikiveriyo filan.
Yada çatala çıktığımda ağlıyorum ben istemiyorum dogurmucam bacaklarim uyusuyo naptınız bana filan doktoru tepelerken uyaniyorum
İki korkunu da benzer şekilde yaşadım, hatıram onlar benim korkum değilBende aynısının doğum versiyonunu yaşıyorum rüyamda genelde.
Çocuk birden hastanenin kapısından içeri girdiğimde cikiveriyo filan.
Yada çatala çıktığımda ağlıyorum ben istemiyorum dogurmucam bacaklarim uyusuyo naptınız bana filan doktoru tepelerken uyaniyorum
Eski toprakkkkbenim kaynanayla kaynanamin anasi orgu makinasi gibi, resim atiyorum haftaya yapilmis oluyo
Yoo iki üç yıldır böyleTövbe tövbedüşünüyor musun bu sıralar çocuk onun etkisinde falan mı kalıyorsun
Oyuncu anne var sosyal medyada onun böyle bir evi var kendisi yaptırdı ben de çok özeniyorum. İnstagramdan bak resimlerine.hah tam hobi evi gibi dusun zaten oraya gidip yasayamam kizin okulu olur cunku, hafta sonu gideyim bahcesinde mangalimi yakayim sevdigim insanlar gelsin sohbet muhabbet vs
Vay be siz hayal kurarsınız bız yaşarız aslanım.diyosun yaniiiiiİki korkunu da benzer şekilde yaşadım, hatıram onlar benim korkum değil
gercekten stres atmak ıcın bıre bır..ben ınternettekı vıdeolardan ogrendımAsla yapamam yahu, el becerim her türlü sanat beceri aktivitesinde sıfır.
Bir de dayanamam, sabredemem o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?