Geçinemeyenler kulübü

doktoru tekmeleyebilecegini saniyo bide cataldayken yazik

doktoru tekmeleyebilecegini saniyo bide cataldayken yazik
Yok yok bacaklarım uyustugu için tekmeleyemiyorum zaten.
Ellerimle tepeliyorum itekliyorum gibi gibi bı cirpinislar .
bı yandan da malum bölgeyi de tutmaya calisiyorum korkudan degiisk ya
Rüyalarım benim macera alanım
Yapmadığım şey kalmadı Allah affetsin

ne botoksu ya ihtiyacim olan tek sey dişlerimi yaptirmam lazim onun disinda yuzumle ilgili bir problemim yok olsada yaptirmazdim zaten. hoşlanmam yani
dıs yaptırmakt a cok pahalı bıraz arastırmıstım..implanda ılerısı ıcın kemık erımesı durumlarında sakıncalı olabılırmıs

Oyuncu anne var sosyal medyada onun böyle bir evi var kendisi yaptırdı ben de çok özeniyorum. İnstagramdan bak resimlerine.
takipteydim bir ara kendisini sonra biraktim depresyona giriyorum ben o anneleri izleyince,kizla hic ilgilenmiyomusum gibi geliyodu, halbuki aksama kadar dibimde sildim de kurtuldum

Yaa ben Bi yatıyorum bide sabah kalktığımı biliyorum ama senin rüya alemi de güzelmiş renkli
En son dün peşimde çok önemli biriymisim kötü adamlar vardı beni kaçırmaya calisiyordu.
Kaçarken yer altından nükleer çekirdek çıktı filan değişik ya ben boyley
şeyleri anlamam etmem biyerde okumadım.
Beynim nerden öğrenip senaryoya döküyor acaba

dıs yaptırmakt a cok pahalı bıraz arastırmıstım..implanda ılerısı ıcın kemık erımesı durumlarında sakıncalı olabılırmıs
benim zaten kemik erimesi var cenemde disler o yuzden ayriliyor falan.
gecen sene arka disleri komple cekip biseyler yapmalari lazim di, ana dislerim yaptirmam sonuna kadar kullanirim dedim dokunmadilar

ben ruyamda nukleer cekirdek gorsem tanimayip ben bunla geri donusum yaparim ya sderim

gecen sene arka disleri komple cekip biseyler yapmalari lazim di, ana dislerim yaptirmam sonuna kadar kullanirim dedim dokunmadilar
Off babam öyle.
Bir çaresi yok mu onun, adam ne kadar diş yaptırsa da tutmadı erime sebepli.
Çiviler bile düştü.

Bende sürekli dislerimi sıkıyorum neden bilmem .
Çaresini de bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…