- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.401
Bende aynısının doğum versiyonunu yaşıyorum rüyamda genelde.
Çocuk birden hastanenin kapısından içeri girdiğimde cikiveriyo filan.
Yada çatala çıktığımda ağlıyorum ben istemiyorum dogurmucam bacaklarim uyusuyo naptınız bana filan doktoru tepelerken uyaniyorum
Yaa ben Bi yatıyorum bide sabah kalktığımı biliyorum ama senin rüya alemi de güzelmiş renkliYoo iki üç yıldır böyle
Mesela pastaneyide mi düşünüyorum .ama her gece pastanelerde biseyler yiyorum rüyamda
Kabusların gerçek olduğu bir hayatın içindeyim de denebilir benceVay be siz hayal kurarsınız bız yaşarız aslanım.diyosun yaniiiii
Yok yok bacaklarım uyustugu için tekmeleyemiyorum zaten.doktoru tekmeleyebilecegini saniyo bide cataldayken yazik
dıs yaptırmakt a cok pahalı bıraz arastırmıstım..implanda ılerısı ıcın kemık erımesı durumlarında sakıncalı olabılırmısne botoksu yaihtiyacim olan tek sey dişlerimi yaptirmam lazim onun disinda yuzumle ilgili bir problemim yok olsada yaptirmazdim zaten. hoşlanmam yani
takipteydim bir ara kendisini sonra biraktimOyuncu anne var sosyal medyada onun böyle bir evi var kendisi yaptırdı ben de çok özeniyorum. İnstagramdan bak resimlerine.
Arzu ediyorum, her denememde bir ilmek kaçırınca ohooo deyip söküyorumN
gercekten stres atmak ıcın bıre bır..ben ınternettekı vıdeolardan ogrendım
En son dün peşimde çok önemli biriymisim kötü adamlar vardı beni kaçırmaya calisiyordu.Yaa ben Bi yatıyorum bide sabah kalktığımı biliyorum ama senin rüya alemi de güzelmiş renkli
benim zaten kemik erimesi var cenemde disler o yuzden ayriliyor falan.dıs yaptırmakt a cok pahalı bıraz arastırmıstım..implanda ılerısı ıcın kemık erımesı durumlarında sakıncalı olabılırmıs
ben ruyamda nukleer cekirdek gorsem tanimayip ben bunla geri donusum yaparim ya sderimEn son dün peşimde çok önemli biriymisim kötü adamlar vardı beni kaçırmaya calisiyordu.
Kaçarken yer altından nükleer çekirdek çıktı filan değişik yaben boyley
şeyleri anlamam etmem biyerde okumadım.
Beynim nerden öğrenip senaryoya döküyor acaba
benımde curuk yok sallanma varbenim zaten kemik erimesi var cenemde disler o yuzden ayriliyor falan.
gecen sene arka disleri komple cekip biseyler yapmalari lazim di, ana dislerim yaptirmam sonuna kadar kullanirim dedim dokunmadilar
Off babam öyle.benim zaten kemik erimesi var cenemde disler o yuzden ayriliyor falan.
gecen sene arka disleri komple cekip biseyler yapmalari lazim di, ana dislerim yaptirmam sonuna kadar kullanirim dedim dokunmadilar
Gerçektenben ruyamda nukleer cekirdek gorsem tanimayip ben bunla geri donusum yaparim ya sderim
çok mu sıkiyosun ?benımde curuk yok sallanma var
Bende sürekli dislerimi sıkıyorum neden bilmem .benim zaten kemik erimesi var cenemde disler o yuzden ayriliyor falan.
tabi canim, bir ara kizilayda calisiyordum, biber gazi tupuymus hic gormemistimGerçekten
asabiyetinden olmasinBende sürekli dislerimi sıkıyorum neden bilmem .
Çaresini de bilmem
uykuda sanıyorumkı maalesefçok mu sıkiyosun ?
ondandiruykuda sanıyorumkı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?