Geçinemeyenler kulübü

Ama mesela sizinle yazisirken de disimi sktgmı farkediyorum. İserken filan da işemek bir rahatlama anı.lutfen sinirli değilim o an
bilinç altinda yatan sorunlardan kaynakli olabilir, bir ara bende oyleydim hatta bir gun annemdeyim kitap okuyorum gayet normalim, annem ozaman bana kırda kurtul demisti.
dişlerimi sıkiyormusum farkinda olmadan

bilinç altinda yatan sorunlardan kaynakli olabilir, bir ara bende oyleydim hatta bir gun annemdeyim kitap okuyorum gayet normalim, annem ozaman bana kırda kurtul demisti.
dişlerimi sıkiyormusum farkinda olmadan
Ya bu annelerimiz çok komik ya kurban olurum

Geçmiş olsun şimdiden umarım istediğin gibi olur
Umarım , bakalım nasıl olucak. Morluk olabilir dedi , ama herkeste oluyor diye bişey yokmuş . Hani dün bahsettiğin elmacıklara yayılması mıydı neydi , öyle olursa hemen mi oluyor yoksa zamanla mı oluyor ? O biraz kafama takıldı

Onu hiç bilmiyorum ama şöyle anlatayım, baktım biraz görsel ama arayınca bulunmaz ya bulamadım
Yurtdışınca yaşamadan zaten aşina olurdun bizim tüm ünlülerin yüzünde var ve herkes farketmiştir birden gözaltından başlayan yanaklar fora şekilde.
Bakayım bir sosyal medyadan fotolara bu sefer ünlülerden.

Seda sayan, seren serengil, esra balamir falan hep öyle.
Şişirttiler iyice gözaltını doldura doldura oralar da şişti.
Bir onlara bak istersen.

anaa o ondanmiymis ya, ben gerdiriyolar saniyodum

Baktım bulamadım Pınar Altuğ da filan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…