- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.421
Ama mesela sizinle yazisirken de disimi sktgmı farkediyorum. İserken filan daasabiyetinden olmasin
bilinç altinda yatan sorunlardan kaynakli olabilir, bir ara bende oyleydim hatta bir gun annemdeyim kitap okuyorum gayet normalim, annem ozaman bana kırda kurtul demisti.Ama mesela sizinle yazisirken de disimi sktgmı farkediyorum. İserken filan daişemek bir rahatlama anı.lutfen sinirli değilim o an
Ya bu annelerimiz çok komik ya kurban olurumbilinç altinda yatan sorunlardan kaynakli olabilir, bir ara bende oyleydim hatta bir gun annemdeyim kitap okuyorum gayet normalim, annem ozaman bana kırda kurtul demisti.
dişlerimi sıkiyormusum farkinda olmadan
Benim de öyle.benımde curuk yok sallanma var
İyiidiiir sen naptın yaptirdin mi dolgunuSelam millet , nasıl gidiyor sohbet ?
Yarın yaptırıyorum . Çok heyecanlıyım bakalım nasıl olucakİyiidiiir sen naptın yaptirdin mi dolgunu
benim ki fena bildiğin fırlamaYa bu annelerimiz çok komik ya kurban olurum
elımızde olmadan yapılan bırsey ıste arkadasımBenim de öyle.
Hem sıkıyor hem de oynuyorum bazen.
En çok korktuğum şey diş...
Huh .benide heyecanlandırdınnnnYarın yaptırıyorum . Çok heyecanlıyım bakalım nasıl olucak
Şuan bile farketmeden alt üst çenemle oynadığımı farkettim yazarken.elımızde olmadan yapılan bırsey ıste arkadasım
Geçmiş olsun şimdiden umarım istediğin gibi olurYarın yaptırıyorum . Çok heyecanlıyım bakalım nasıl olucak
sıktığın icin o benimde sabahlari oyle sizlarŞuan bile farketmeden alt üst çenemle oynadığımı farkettim yazarken.
Bazen sızlama yapıyor sallantıdan mı bilemiyorum.
Hassasiyet dışında bir sızlama.
iyi geceler tionaiyi geceler kızlar gorusmek uzere
Umarım , bakalım nasıl olucak. Morluk olabilir dedi , ama herkeste oluyor diye bişey yokmuş . Hani dün bahsettiğin elmacıklara yayılması mıydı neydi , öyle olursa hemen mi oluyor yoksa zamanla mı oluyor ? O biraz kafama takıldıGeçmiş olsun şimdiden umarım istediğin gibi olur
Onu hiç bilmiyorum ama şöyle anlatayım, baktım biraz görsel ama arayınca bulunmaz ya bulamadımUmarım , bakalım nasıl olucak. Morluk olabilir dedi , ama herkeste oluyor diye bişey yokmuş . Hani dün bahsettiğin elmacıklara yayılması mıydı neydi , öyle olursa hemen mi oluyor yoksa zamanla mı oluyor ? O biraz kafama takıldı
Seda sayan, seren serengil, esra balamir falan hep öyle.Umarım , bakalım nasıl olucak. Morluk olabilir dedi , ama herkeste oluyor diye bişey yokmuş . Hani dün bahsettiğin elmacıklara yayılması mıydı neydi , öyle olursa hemen mi oluyor yoksa zamanla mı oluyor ? O biraz kafama takıldı
anaa o ondanmiymis ya, ben gerdiriyolar saniyodumOnu hiç bilmiyorum ama şöyle anlatayım, baktım biraz görsel ama arayınca bulunmaz ya bulamadım
Yurtdışınca yaşamadan zaten aşina olurdun bizim tüm ünlülerin yüzünde var ve herkes farketmiştir birden gözaltından başlayan yanaklar fora şekilde.
Bakayım bir sosyal medyadan fotolara bu sefer ünlülerden.
Baktım bulamadım Pınar Altuğ da filan var mı acabaOnu hiç bilmiyorum ama şöyle anlatayım, baktım biraz görsel ama arayınca bulunmaz ya bulamadım
Yurtdışınca yaşamadan zaten aşina olurdun bizim tüm ünlülerin yüzünde var ve herkes farketmiştir birden gözaltından başlayan yanaklar fora şekilde.
Bakayım bir sosyal medyadan fotolara bu sefer ünlülerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?