- 23 Ağustos 2020
- 6.759
- 12.740
- 248
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.441
Ha şimdi daha iyi anladım. Yani göz altına doğru elmacıklar baya bir belirginleşiyor sanırım . Bana öyle çok fazla dolgu uygulanmayacak. Önce 0,5 ml başlarız dedi , eğer fark olmazsa bir okadar dağa uygulayacak . Yani amaç sadece naturel olması.Onu hiç bilmiyorum ama şöyle anlatayım, baktım biraz görsel ama arayınca bulunmaz ya bulamadım
Yurtdışınca yaşamadan zaten aşina olurdun bizim tüm ünlülerin yüzünde var ve herkes farketmiştir birden gözaltından başlayan yanaklar fora şekilde.
Bakayım bir sosyal medyadan fotolara bu sefer ünlülerden.
Damla ersubasi da bende estetik yok deyip duruyo ne dusunuyosunuzOnu hiç bilmiyorum ama şöyle anlatayım, baktım biraz görsel ama arayınca bulunmaz ya bulamadım
Yurtdışınca yaşamadan zaten aşina olurdun bizim tüm ünlülerin yüzünde var ve herkes farketmiştir birden gözaltından başlayan yanaklar fora şekilde.
Bakayım bir sosyal medyadan fotolara bu sefer ünlülerden.
Yok yok, gerdirme gıdı falan ama göz altına bak, anlarsın.anaa o ondanmiymis ya, ben gerdiriyolar saniyodum
Son hallerini bilmiyorum pınarın ama onun hep elmacıkları belirgindi.Baktım bulamadım Pınar Altuğ da filan var mı acaba
Yok, doğru söylüyor.Damla ersubasi da bende estetik yok deyip duruyo ne dusunuyosunuz
nurgul yesilcayYok yok, gerdirme gıdı falan ama göz altına bak, anlarsın.
Alt göz kapağı diye bir şey olur insanda, onlarda yok oldu ve elmacıklarla birleşti.
Son hallerini bilmiyorum pınarın ama onun hep elmacıkları belirgindi.
Ya o fenaydı, yanaklara falan da sıktırmış.nurgul yesilcay
bugun bir dizide gordum tesaduf zaplarken, mahvetmis ya kendini, halbuki ne kadar guzel bi kadindiYa o fenaydı, yanaklara falan da sıktırmış.
Gerçi erimiş bayağı ama hala var sanırım.
İgreniyorumnurgul yesilcay
eveg hic goz alti cukuru diye bisey kalmamis.Esra balamir on Instagram
7,491 likes, 183 comments - esrabalamir on November 25, 2020www.instagram.com
Burada çok belli mesela göz altına iyice bakın, düzlük olmadan direkt bombeleşiyor.
O gene iyi ve erimiş hali, bu arada o diziyi izliyorum kitap uyarlaması olduğu için.bugun bir dizide gordum tesaduf zaplarken, mahvetmis ya kendini, halbuki ne kadar guzel bi kadindi
Ay inanmicaksin tam bunu izliyodum instagramdaaaEsra balamir on Instagram
7,491 likes, 183 comments - esrabalamir on November 25, 2020www.instagram.com
Burada çok belli mesela göz altına iyice bakın, düzlük olmadan direkt bombeleşiyor.
aa hangi kitaptan uyarlama ?O gene iyi ve erimiş hali, bu arada o diziyi izliyorum kitap uyarlaması olduğu için.
Birazdan izleyeceğim hatta kaydettim
Zülfü livaneli nin kitabındaki bir hikaye uyarlaması, sanıyorum hikayede de gerçeklik unsuru var.aa hangi kitaptan uyarlama ?
Fransız askısı da yapıyorlar . Ama benim yüzümde şimdilik ona ihtiyaç yokanaa o ondanmiymis ya, ben gerdiriyolar saniyodum
Çok gençsin onun icinnn daha benceFransız askısı da yapıyorlar . Ama benim yüzümde şimdilik ona ihtiyaç yok
O çok berbat etmiş kendininurgul yesilcay
şuan kendimi kinadim, benim nasil haberim olmaz bu kitaptan cokda severim kendisiniZülfü livaneli nin kitabındaki bir hikaye uyarlaması, sanıyorum hikayede de gerçeklik unsuru var.
O sebeple izliyorum.
30 undan sonra yaptıranlar var ama benim yüzüm zaten v şeklinde gerek yok yani , en azından şimdilikÇok gençsin onun icinnn daha bence
Ben korkmasam neler yaptırırım ama korkuyorumÇok gençsin onun icinnn daha bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?